🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 852
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 375
И на мен ми е много скучна срещата им, въпреки, че изглеждат добре заедно. Чак се чудя каква причина ще измисли Алек, за да я изгони.

# 376
  • София
Всъщност по полетите на Луфтханза съм виждала доста дърти стюардеси.

И австрийските авиолинии.

# 377
# 378
Нелепи са ми заедно Йоана и Алек.
Впрочем той е перфектен да замести Наум като водещ - лесно си заучава репликите и си ги рецитира.
А баш! Това момче нещо тотално се сдуха, дори ми е жал, наистина в началото на сезона не беше така.

# 379
тъкмо мислех да напиша, че според мен Алек има проблем с алкохола и чета коментар по-нагоре точно за това. щом и аз го усетих, значи е така. наблюдавам го по време на срещите по време на сезона. не го твърдя само от видяното тази вечер.

# 380
  • Paris
А защо майката на Йоана така го атакува как щял да реагира нея като я няма по 20 дни? Все едно е нещо нормално. Ми тя пък да вземе да смени професията ако иска сериозни отношения, кой партньор ще го търпи това не знам.

# 381
Йоана може много неща да иска, друг въпрос е дали ще го постигне. За въпросната позиция едва ли чака само тя. И аз съм виждала възрастни стюардеси, не веднъж.

А майка й може и да е задала точни въпроси, обаче с този тон…..леле мале и то при първа среща. За по-натам, особено ако я ядоса с нещо, може и да го подпука с някой винкел Grinning

# 382
Йоана заслужава нещо повече, съвсем различен тип мъж. Как да кажа...ами по-мъжествен мъж. Алеко е лига и е подпийнал. То е ясно, че сценарий трябва да се спазва. Йоана не ми е за това предаване от самото начало.
Има си кусури Йоана, не е съвършена, но е естествена хубост, не силикон и пластмаса отвсякъде. И пак естествена е според мен в пъти  по-красива от Маги и Надежда и когато те са били естествени, и сега с поправките.
Йоана не е глупава, амбициозна е, има план за развитие. Не и трябва такъв льольо. Мисля, че майка и добре ги надуши нещата и не и се влизаше в сценария.

# 383
Няма много време за РВД, там взимат до 30 също.

# 384
Най-забавния момент от целия сезон 😀

# 385
Има възрастни стюардеси. Ама Йоана си има и образование и едва ли ще остане безработна.

# 386
Вие бихте ли прекратили отношения (в начален етап), ако родителите са нападателни?
На мен ми е минавало много пъти през ума.

Затова си мислех като гледам как майката на Йоана хапе Алек. Не,че той не заслужава,но ми се видя малко грозно.

# 387
Йоана по време на срещата е много по -приятна от инфантилната  Маги с кринч поведение . Много леко и приятно преминава , както и трябва да е на първите срещи . Спестиха ни много смях и хейт, като не избраха играта с храната за срещата с Маги.
Да видим следващата обсебваща кака Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 21:53 от gerido

# 388
  • София
Сладки са ми Йоана и Алек, отиват си.. моментът с падането беше забавен, това с храната, биха имали бъдеще заедно.

# 389
Вие бихте ли прекратили отношения (в начален етап), ако родителите са нападателни?
Не ги прекратих. За щастие. Пък и той не се оказа "мамино синче".

Общи условия

Активация на акаунт