🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 857
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 360
А тази жена като стане майка, кой ще й гледа детето, като пътува по 20 дни ли какво разправя тази? Шантава работа

Нали има 2г майчинство...

Едно дете само до 2 годишна възраст ли се гледа? Или оттам нататък се хвърля само на бащата
Йоана каза, че иска да,се развива и да стане ръководител полети. Дърти стюардеса няма.

# 361
Алеко набляга на винцока…

# 362
Да, над 30г стюардеси ..надали има...

# 363
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Това мега кринджаво хранене трябваше да е с Магдалена, тя завалийката нали все като тийн
се държи тамън щеше да и дойде това папкане с ръце.

# 364
Всъщност по полетите на Луфтханза съм виждала доста дърти стюардеси.

# 365
Ох, как го дърпа и натиска Joy

# 366
никаква страст, с нито една до тук..
толкова дървени целувки и контакт с тях, ужас...

# 367
С риск да бъда замервана с форумски камъни, но си признавам, че на мен
майката на Йоана ми хареса. Нормално ми се видя поведението и да е леко дистанцирана
и не толкова ентусиазирана на тази първа среща. Добре му зададе въпросите, Алеко и се издразни
най-вече, че видя как лъжите и нищоговоренето му не и въздействаха и не остана покорена от чара
и високопарните му слова. Пастрокът е екстра, дай му биричка и шъ кротува и пее инглиш сонгс.
Аз повече бих задала въпроси как би реагирал, ако дъщеря ми постъпва по един или друг начин, т.е. да му напомня, че и тя е личност и в живота изборът няма да е само негов, като в предаването.

# 368
  • София
Май не летите често Grinning

# 369
Момичета, моля ви, кажете ми - калеко Алеко колко пъти през целия сезон е бил трезвен? Този човек ми се струва перманентно пиян. Май ще се окажат прави жълтите издания, че алкохола му е проблем!

# 370
Нелепи са ми заедно Йоана и Алек.
Впрочем той е перфектен да замести Наум като водещ - лесно си заучава репликите и си ги рецитира.

# 371
На мен пък ми хареса срещата с Йоана. Най естествена, не ме нстоварва, стоят добре един до друг, имат естествена комуникация, радвах им се ..

# 372
  • През девет планини в десета...
Момичета, Каванч може само да диша прахта и да се учи на актьорско майсторство от нашия Алек.

# 373
Алек как се изтърси 😂😂

Ееее изпуснах! По дупе ли падна?
По дупе ,ама се подпря на едната си ръка.Можеше и кръста да му отиде

# 374
Алек клише след клише говори. Марк, англичанина, му го каза в прав текст. А му каза, че има магнетизъм между тях, защото са много хубава двойка Алек и Йо и тук е прав.

Общи условия

Активация на акаунт