🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 591
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 480
Майката е красива, Надежда има същите малки и сближени очи като баща си.

# 481
Скрит текст:
Хубава жена е майката, Нани й е одрала кожата.
При всичките корекции на Нани, преобразили я до неузнаваемост, доста неуместно твърдение.

# 482
Официално - за майката на Надежда не намирам нито един кусур.
Представям си колко напрегната е била и от присъствието на втората, и като си знае бившият как може да я изложи, та последна грижа ѝ е бил на жената Алеко. Направи ми впечатление как сериозно гледаше, когато Надка първо него прегърна. Чак не успя да се усмихне като дойде при нея. Ами разбирам я, години наред сама отглеждала и сега тати предпочитан. Интересно, ако беше бедничък дали щеше да е така Обичен.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 22:34 от usmihni_mi_se

# 483
  • София
На мен не ми е странно присъствието на втората жена. По-странно щеше да ми е да отидат само майка й и баща й, все едно втората жена не съществува. Очевидно детето е при тях с бащата на Нанка и го гледат те в момента, за това присъствието й ми се струва ОК.

# 484
Какви приятни родители има Надежда.
И си личи доброто образование винаги, как смекчава тона, колко по-обрано е поведението

# 485
При всичките корекции на Нани, преобразили я до неузнаваемост, доста неуместно твърдение.
Един нос е, имаме снимки на Нани отпреди, по това съдя.
Не знам това рокля ли е или гащеризон, обаче много ми харесва и много й отива на Надежда. Много слънчево излъчване 🌞
Съгласна съм, Нани понякога има много сладки попадения.

# 486
Чудех се откъде финанси за корекциите на Надежда,сега разбрах-от тати!

# 487
Btw, сега се сетих какво каза Надежда, че Алеко й е казвал: “имай търпение”. Това дали не издава изборът му?

# 488
Едва издържам лигавото гласче на Надежда цялата среща. Действително изглежда поне на 40 и за това звучи още по-неадекватно.
Не я знаем сякаш каква е злобна лисица, кого заблуждава?

Съгласна. Аз за това се чудя защо млади момичета си причиняват тези глупости по лицата, вместо да се радват на естествената хубост на младата кожа, докато я имат?

# 489
Бащата на Надежда ми прилича на хитрец, тарикат, а майка ѝ ми изглежда мила жена. Неговото изказване към нея беше много грозно и никак не ми се стори забавно. Инак той си каза, че щерка му е взела неговия характер, което не е добре. Trollface А втората му жена не знам защо въобще беше отишла. Satisfied
Тази другата пълничката ли е втората жена … че все пак в къщи има и работа за вършене. Simple Smile

# 490
Като цяло доста скучен епизод днес, направо заспивам😀

# 491
  • тук и там
Майката на Надежда е адвокат,нали така каза.Та хич не я виждам като някакъв благ характер,сигурно доста му е свивала сърмите на баща и на Нанито.Той пък изглежда като човек на живота,който обича хапване,пийване и малко (или никакви)отговорности към семейството.

# 492
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хубави са им дрехите на момите, но панталона на Алеко него го гледам.
Всеки момент имам чувство, че жално ще го спраска, на качената снимка много му личи.

# 493
На Алеко с тия дрешки се чудя кое би му отивало повече-въдица или гега?
Халба бира и брецел

# 494
Нанка му обясни, че и да я вземе, тя достатъчно си е взела за себе си. И това с лигавото гласче поднесено, Алеко направо гледа като треснат. За мен тя ще е моралният победител от тоя сезон.

Общи условия

Активация на акаунт