🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 578
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 465
Майката на Надежда ми изглежда като  жена на 55 години.Как я видяхте като 35 годишна -не знам.Добре изглежда,с хубава фигура-дай Боже всекиму,но годините и си личат .
Точно! Изглежда си на 55-57 години, но стройната и фигура и приятно облекло, прическа я карат да изглежда добре.

# 466
  • Берлин
Бащата ми прилича на леко пийнал д@рт коцкар. Мики Маус фейсът на Нанка не се понрави на майка й. Как я изгледа само

# 467
Майката на Надежда ми изглежда като  жена на 55 години.Как я видяхте като 35 годишна -не знам.Добре изглежда,с хубава фигура-дай Боже всекиму,но годините и си личат .

Да де, странното е че майката е на 55г, а Надежда прилича на 45 г и оттам се получава недоразумението Laughing

Много лошо впечатление ми направи бащата. Още не е излязъл дето се вика от стаята и веднага "деликатно" започна да плюе по бившата си съпруга. Грозно е.

# 468
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оттук видените родителски тела най ми допаднаха майките на Надежда и Йоана.
Баща и развали първоначалното добро впечатление със заяжданията на дребно с майката,
но хайде преглъщаме. Англичанина допълва четворката за цвят.

# 469
Алеко пак с малки гащи, ципа му ще изхвърчи скоро. 😂

Ти къде гледаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
Естествено , че ще отиде настоящата съпруга . Тя му е съпруга и гледа детето на Надя , и е част от семейството .( “играе с понито на Цигов чарк при тях” )  
Приятни и най-интелигентни и мъдри изглеждат близките на Надя.
0:1:2 за семейните срещи
p.S Това, че на 65 г правиш сланина не е обидно , а и само мога да си представя какво именийце е изградил. Надя май по-заможна по наследство ще се окаже от милионерчето. А сегашната му съпруга ( той така я представи , не партньорка ) беше много сдържана и адекватна, едно изречение каза и то на място .
Като видях семействата ми става тъжно колко глупости и хейт се излива вкл. и срещу тях .

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 22:24 от gerido

# 471
Първото място давам на родителите на Йоана и Надежда.  Третото на Маги.

# 472
Алек да си взима Надежда. С нея си подхожда най-много, а и родителите й са много приятни.

Тя  е малко инфантилна и лигава, но има мъже, на които това им допада.

Маги ми е много напрягаща. Има вайба на Елена от миналия сезон.Натягане, та натягане.

# 473

Хубава жена е майката, Нани й е одрала кожата.

# 474
Защо тормозят животинката Smiley

# 475
Гонене на паун за целувка беше жестоко🤣🤣🤣

# 476
На Алеко с тия дрешки се чудя кое би му отивало повече-въдица или гега?

# 477
Алеко пак с малки гащи, ципа му ще изхвърчи скоро. 😂
Той доста е напълнял от началото на сезона, нормално е предвиденият размер дрехи да не му става.

# 478
Не знам това рокля ли е или гащеризон, обаче много ми харесва и много й отива на Надежда. Много слънчево излъчване 🌞

# 479
  • Варна/Амстердам
Бащата на Надежда ми прилича на хитрец, тарикат, а майка ѝ ми изглежда мила жена. Неговото изказване към нея беше много грозно и никак не ми се стори забавно. Инак той си каза, че щерка му е взела неговия характер, което не е добре. Trollface А втората му жена не знам защо въобще беше отишла. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт