🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 578
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 450
Сори, но баща й си има просташко поведение.

# 451
  • тук и там
Майката на Надежда ми изглежда като  жена на 55 години.Как я видяхте като 35 годишна -не знам.Добре изглежда,с хубава фигура-дай Боже всекиму,но годините и си личат .

# 452
Бащата е доста неуважителен …

# 453
Според просто Нани е много състарена. Изглежда на около 40.

# 454
Официално - за майката на Надежда не намирам нито един кусур.

# 455
  • София
Не ми хареса бащата на Надежда ☹

# 456
Харесаха ми и родителите на Надежда. Естествени хора.

# 457
Тея къси панталоки Joy

# 458
Не мисля, че майкта изглежда млада, просто Надежда е състарена с тези корекции.

# 459
  • Варна
Няма да коментирам, щото съм назад, още съм на етап "Йоана" ,обаче е странно как цял сезон сме едни и същи тук в темата и идва интересното, и плъзват непознати никове.

# 460
На мен ми е неестествено как майката на Нани изглежда като да й е набор. Разбирам, че са корекции и то много, ама да си на 55-60 и да застанеш до 35-годишната си дъщеря и хората да си мислят, че сте сестри ми е нелепо. разбирам, че иска да стопира времето и има парите да се подмлади, но за мен е неестествено
Не мисля, че е тунингована майката. Поддържа се просто. Отблизо си имаше мимики и бръчки.
Аз също не разбирам какво и е тунинговано на жената. Просто е млада, няма 60 години и се грижи са себе си. Вероятно е родила около 20 -те си години. Хубав ген има, може би и щерката и ще е така.
И на мен ми бяха приятни като семейство, нормално е да има едно особено чувство между тях, но бяха хубави хора.

# 461
Алеко пак с малки гащи, ципа му ще изхвърчи скоро. 😂

# 462
Майката на Надежда ми изглежда като  жена на 55 години.Как я видяхте като 35 годишна -не знам.Добре изглежда,с хубава фигура-дай Боже всекиму,но годините и си личат .
Аз я виждам като 45 годишна

# 463
Чудя се толкова приятна, интелигентна и хубава жена, каквато е майката на Надежда, как се е била събрала с майстора на сланината и лютениците 🤔 Нямат нищо общо, за разлика от сегашната му партньорка или кудук

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 22:32 от Catfish

# 464
Единствено у Йоана липсва лигавщина, превземки и преиграване на срещата. Другите две кандидатки много турски сериали ли са гледали...
Личи си, че Алеко много харесва Надежда, дори в параклиса не се сдържа да я гали и докосва.

Общи условия

Активация на акаунт