🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 591
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 435
Бащата добре се представя тук, но в живота картинката е съвсем друга, бих казала горката му трета съпруга. Майката изглежда приятна на пръв поглед.
Точно. Години се губил от поглед, после му дошла муза да е баща. На мен ми е интересно той или Надежда са направили първата стъпка. Не го харесвам, но май е финансово красив, та си го търпят.

# 436
Таткото на Надежда заапа бившата си жена-не се стърпя.

# 437
  • The wild, wild west
Бащата на Надежда и майката, какви взаимоотношения… тц, тц… червени флагове и криндж.

# 438
  • Пловдив
Алеко просълзява ли се от време на време или на мен така ми се струва?

# 439
На мен ми е неестествено как майката на Нани изглежда като да й е набор. Разбирам, че са корекции и то много, ама да си на 55-60 и да застанеш до 35-годишната си дъщеря и хората да си мислят, че сте сестри ми е нелепо. разбирам, че иска да стопира времето и има парите да се подмлади, но за мен е неестествено
Т.е. никакви грижи да не полага жената, защото да не изглежда млада, а да си е "дърта", че да не е неестествено, така ли? Laughing Laughing Laughing

На мен пък ми е нелепо как Надежда е гипсирана и замразена без мимика и бръчка и пак  си дъртее. Язък за похарчените пари.

# 440
Семейството на Надежда печели битката, личи си и по физиономията на Алеко. 😂 Най-нормални и най-интелигентни са определено. Особенно тъщата си личи, че не е простовата като майката на Магдалена да говорят веднага за пари и сигурност.
аз съм много ЗА хората да говорят за нещата, които са им важни и да споделят очакванията си, а не да си траят и после вътрешно да ги е яд. Жалко, че в днешно време много малко хора се престрашават да са директни и все си мълчат я от срам, я от притеснение да не обидят някого.

# 441
Ох, ама защо, защо и втората съпруга заедно с майката? Това е проява на лош вкус според мен. Бащата или трябваше да дойде сам или въобще не трябваше да идва. Точно на това му се казва криндж ситуация. Очеизвадно е, че майката на Надежда мрази бившия и жена му и нямаше нужда от тази очевадна демонстрация да се случва.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 22:21 от Janelle

# 442
Майка ѝ ми прилича на доктор Куин лечителката. 😁

# 443
Таткото на Надежда заапа бившата си жена-не се стърпя.

Ох, това колко грозно и неуважително бешееееее. Ужасен! И с това намигане накрая. Ето откъде идва мазното характерче на Надежда. Майката изглежда, поне на пръв поглед, златна. Жалко, че Надежда не прилича повече на нея.

# 444
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Единия татковец пита как ще издържаш малката ми принцеса,
другия му казва материалното не е най-важното, веднага ценностите и приоритетите лъсват.
Втората съпруга можеше и да не идва и тя, излишно е нейното присъствие, ама явно са си свикнали
да се носят като народна песен навсякъде заедно.
Майката на Надежда стои като нейна по-голяма сестра, ген ли е, тунинговане ли е, незнам, но евала.

# 445
Janelle, защото са семейство. Има нещо искрено в отношенията им. Много приятни хора.

# 446
На мен ми е неестествено как майката на Нани изглежда като да й е набор. Разбирам, че са корекции и то много, ама да си на 55-60 и да застанеш до 35-годишната си дъщеря и хората да си мислят, че сте сестри ми е нелепо. разбирам, че иска да стопира времето и има парите да се подмлади, но за мен е неестествено

Аз пък не мисля, че майката има корекции. Просто младее, но не чак толкова, има и още по-младеещи от нея жени.  И аз като застана до сина ми ни намират за брат и сестра и нямам корекции. Всичко е до ген и добра поддръжка на кожата на лицето, маски и кремове, без да се налагат интервенции.
Майката на Надежда според мен не е повече от 55-6 годишна, демек - наборче ми е.

# 447
Тези хора спечелиха Алек.

# 448
Не мисля, че е тунингована майката. Поддържа се просто. Отблизо си имаше мимики и бръчки.

# 449
Родителите на Надежда са най-нормалните. Майката много ми приличана
д-р Куин Лечителката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт