🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 677
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Извинявам се, но защо няма анкета за коя мома сме на финала?
Пф, този сезон толкова хора се изредихте да водите темите, някакъв хаос цареше непрекъснато и сега най-важното нещо пропуснахме.
Ама пък то и сезона е един такъв никакъв...

Гласувах с 'НЕ'

# 61
Благодаря за темата 🌺
Как се действа накрая, забравила съм.
Днес Сашето ще се види с 3 родителски пакета, и три моми ще се видят с неговите родители ли?
Шест срещи ?
Неговита родители ще идват утре на финала

# 62
Баща му ще идва ли?
останала съм с впечатлението, че ще са само майката и сестрата

# 63
Според вас защо Алек си падна най-много по Надежда и Магдалена?
Дали това му е типажа или просто от всичkи останали двете бяха най-добре.
Защото от продукцията така са решили. Поканили са Маги и Нани да участват и са им обещали главните роли. Те не биха се излагали за по-малко. Мое мнение, нека Тушев да го опровергае.

# 64
Според вас защо Алек си падна най-много по Надежда и Магдалена?
Дали това му е типажа или просто от всичkи останали двете бяха най-добре.
Защото от продукцията така са решили. Поканили са Маги и Нани да участват и са им обещали главните роли. Те не биха се излагали за по-малко. Мое мнение, нека Тушев да го опровергае.
според мен са канили само в сезон 1, оттам нататък шоуто стана много популярно, особено покрай неясния до последно финал на сезон 2. Имало е предостатъчно желаещи и не се е налагало да канят някого освен Ергена.

# 65
С полуинтерес чакам края. Тази година не писах в темите,вкл-м се в последната, не мога да храня сантиментални спомени и чувства за миналите два сезона, много от участничките не ги помня вече, от този сезон видях неинтересни , че и некрасиви според моите стандарти. Щом стигнах до там единствената , която все пак да защитя вътре в себе си - Екатерина, и то при положение , че момичето не разкри кой знае какви дълбочина, интересност и характер , не е запомнящ се човек...значи за мен кастът на момите е щета. За Екатерина ще кажа , че ме спечели в пъти повече, слушайки/гледайки я в подкастите. Много ми допадна. Достойно спокойно представяне без оплюване.
Ако съм Алекс , ни една от тези трите не са за избор. Маги е почти нуждаеща се и навита за семейна заедност, което не че е лошо, но мисля, че не е печелившо. Надежда е недостойна предвид хитрото маневриране покрай конфликти и ситуации, стоя, мълча и се включи на финалната права с разни там трикове за привличане на вниманието и най-вече грозното коментиране на другите жени, и това чувство, че Ал.ѝ се полага един вид, видиш ли, точно на нея ѝ се полагал, другите да си ходят, бре...
За тетка Йо не искам да отделям редове писания. Лелка по душа, може и да има качества, но предвид манталитета - губи ме. На годините на майка ѝ съм и да се държа като лелка не мога да си позволя. Та, така, не е до години, до друго е....

ПП Предвид стеклите се обстоятелства от трите, все пак, Маги е за предпочитане.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 20:26 от *Камея

# 66
Ще ми е много интересна срещата на Алеко с майката на Йоана. Съдейки по промото, май ще му се кара нещо Joy ще е забавно

# 67
Тези дни видях бившият на Магдалена с новата му приятелка , абсолютно нормален мъж . Виктория , която се мотае с невероятен селянин и простак не знам какво коментира въобще.

# 68
Мен пък ме кефи вилата в Родос. В Тик-ток гледах клип реклама на вилата, за 13 000 лв на ден ли беше, за седмица ли не помня, но е с 8 спални, 8 бани, кухня, просторна дневна, басейнче. Това означава, че са били по 3-4 в спалня в началото.

Преди го казах, кват ще да е вилата, те изсипаха близо 30 жени там. Няма как да не е тегаво съжителство.

# 69
Мен пък вилата в Родос изобщо не ми харесва. Отвътре ми прилича на прясно варосано общежитие. Къщите в Турция бяха с  доста по-уютен интериорен дизайн. Дворът в Родос има топ гъзарията хеликоптерна площадка, но като цяло пейзажът е камъняк. За изкуствените растения по входната врата пък изобщо не коментирам: пълен кич и мизерия.

# 70
Подозирам, че и майките на участничките ще са същата стока, доколкото видях.

# 71
  • София
Вчера видях Алек на улицата. Хубаво изглежда, определено хваща око.

Искам да призова за умереност в коментарите за родителите довечера. Вярно, че всички сме за сеира, но нека е по-меко.

... Въпреки че като се сетя, миналата година мама Светла никак не допринесе за опитите ми да приемам всякакви хора. Чак захаресвах Валерия, че беше бетон и се отстоя, макар и по нейния непоръбен начин.
А да не подхващам(е) пак и Танко, че леле-мале. 😂

Нека обаче и да съм честна, и да провъзглася моя фаворит от всички мъже през сезоните - вторият татко на Мика, на който от един жест и половин дума му личеше, че е душа-човек.

Дано и довечера видим добри, позитивни, любящи родители.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 19:22 от Илит

# 72
Чак пък мизерия да е вилата ? Неудобно е за толкова много жени , но сама по себе си е ок

# 73
Вчера видях Алек на улицата. Хубаво изглежда, определено хваща око.

Искам да призова за умереност в коментарите за родителите довечера. Вярно, че всички сме за сеира, но нека е по-меко.

... Въпреки че като се сетя, миналата година мама Светла никак не допринесе за опитите ми да приемам всякакви хора. Чак захаресвах Валерия, че беше бетон и се отстоя, макар и по нейния непоръбен начин.
А да не подхващам(е) пак и Танко, че леле-мале. 😂

Нека обаче и да съм честна, и да провъзглася моят фаворит от всички мъже през сезоните - вторият татко на Мика, на който от един жест и половин дума му личеше, че е душа-човек.

Дано и довечера видим добри, позитивни, любящи родители.
Ергенките каза, че не са го виждали след предаването, но ти си имала този късмет🩷

# 74
Илит,на Витошка ли го видя ,в Манастирски ливади или на път към летището:)

Общи условия

Активация на акаунт