🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 690
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Мен пък ме кефи вилата в Родос. В Тик-ток гледах клип реклама на вилата, за 13 000 лв на ден ли беше, за седмица ли не помня, но е с 8 спални, 8 бани, кухня, просторна дневна, басейнче. Това означава, че са били по 3-4 в спалня в началото.

Преди го казах, кват ще да е вилата, те изсипаха близо 30 жени там. Няма как да не е тегаво съжителство.

26 и едната си тръгна още вечерта. Айде холъм, те щото не знаят къде отиват.
Ще ги галят с перце, че те са там, за да правят сеир.

# 76
Планира да се покрие за няколко дни, с оглед на очертаващият се финал и както имаше една реплика: "Техните го търсят да го бият".

Дано само не се изниже с писмо.

И чакам с нетърпение "Ергенът 4: Страсти в Китен"

# 77
  • София
Ергените гостуваха ли в Надкаста предните сезони?

# 78
  • София
Илит,на Витошка ли го видя ,в Манастирски ливади или на път към летището:)
😂 Летището е добро предположение за утре.

На Раковска, близо до Хепи. Ама сам беше, нямам клюка. 😂

# 79
Не, ергените не са гостували в Надкаст.

# 80
Помня,че Евгени като едно истинско вярно кученце чакаше зад кадър докато снимаха Надкаст с Валерия Grinning мисля само при Тото говори или поне само там съм го хванала.
А за Виктор още не знаех за съществуването на под-над касти и никъде не съм го гледала.

# 81
След малко започва Simple Smile
Голям криндж ще е срещата с родителите, сигурна съм Grin Smiley

# 82
Мадам Тушьо, благодарение на вашия колаж с който издадохте финала преди да е почнало предаването интересът ми към него спадна с минимум 50%. Затова не ви благодаря.

# 83
36-годишните крака, летували насам-натам изглеждат доста по-добре от тези, виселите във въздуха, на 25 навършилата стюардеса.

# 84
Хармониката на Силви я бях забравила

# 85
Мадам Тушьо, благодарение на вашия колаж с който издадохте финала преди да е почнало предаването интересът ми към него спадна с минимум 50%. Затова не ви благодаря.
Аз не разбрах. Как е издала финала? Какъв колаж?

# 86
Маги пък никога не треперела… ние 3 месеца слушаме как цялата треперела… пак преиграва брутално

# 87
Хармониката на Силви я бях забравила

Липсва ми🙃, поне привнасяше съспенс😉

# 88
Еха,Маги от кого е наследила тази завидна височина.. Стърчи и над двете родителски тела с по 1-2 глави 😀

# 89
Ето, доста неща стават ясни. На всяка втора дума - ти си принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт