🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 591
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 780
Толкова пари от продукцията за имението, 2 месеца лудите вътре едвам се търпят, народен хейт 3 месеца по време на излъчването и за какво?
Да се знае финалът буквално преди първият епизод, но ако случайно някой не е разбрал как ще приключи - БТВ са се постарали и в промото, и в уебсайта им да стане ясно Joy

# 781
Да, може и така да е. Но то разколебан и несигурен човек (ако се чувства така), малко му трябва да се откаже.

# 782
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Голяма излагация с това видео, бтв май съвсем отписаха този сезон и финала на Ергенът. А, за въпросния момин златен каквото и да му се сипе ще е малко. Разликата с Генчо и Виктор е светлинни години, егати лузъра.

# 783
Не знам доколко мама е виновна или просто Алеко си е такъв, стегнала го е шапката и си е бил шута, навярно и без обяснение. После от продукцията, от зор - заман, са го накарали поне едно видео да запише.

Няма шанс тръгването на Алеко да не е обсъждано с продукцията и да не е чакал одобрение преди да го направи.
Договорите по такива предавания са железни.

# 784
  • София
А може и уж, че не избира никоя, под натиск на майка му, но после надделяват чувствата и се връща, догонва принцесата и й дава сърцето си.

# 785
  • София
Според вас кой е избрал френската, Алеко или маминка? Grinning

# 786
Добре де, стегнала го шапката. А кой го кара часове преди това да говори какъв подарък в живота са му, колко красиви са душите им, колко са чисти и феноменални...Поне да се яви да им съобщи решението, ако толкова ги цени. Много жалко измъкване.

# 787
Не знам доколко мама е виновна или просто Алеко си е такъв, стегнала го е шапката и си е бил шута, навярно и без обяснение. После от продукцията, от зор - заман, са го накарали поне едно видео да запише.

Няма шанс тръгването на Алеко да не е обсъждано с продукцията и да не е чакал одобрение преди да го направи.

А може и той да ги е заплашил със съд или знам ли и аз.
Факт е,че се е покрил много и никой не го вижда.
Според мен се подиграха с това момче. Смятам,че не са били докрай коректни с него, затова е избрал да не им играе по свирката.
Представям си,че е имало скандали на терен също. Аз с това си обяснявам и рязко лошото му настроение последните епизоди и постоянното пиянство.
Не го оправдавам, но не го и обвинявам. Въпреки че харесвам Маги, все пак смятам, че нито една девойка не му пасваше. Допускам,че може би е бил разочарован от цялото нещо и се е колебаел хем да играе, хем да им тегли една майна. Аз така си обяснявам нещата.

# 788
  • Бургас

Те са железни, ако ти пука от санкции. Аз мисля, че и неустойките ще преглътне даже/ не е като да не може да си позволи/, че и по интервюта може да откаже да ходи.

# 789
От толкоз момичета вътре ,ни една не е достойна за Ергенът .Добре ,че поне ги нацелува.И ще послуша маминка днес.

# 790
А може и уж, че не избира никоя, под натиск на майка му, но после надделяват чувствата и се връща, догонва принцесата и й дава сърцето си.
Скрит текст:
избягали са с Теа на Наум

# 791
И бам видеото е свалено. 😀 Или някой яко ни пуска по пързалката или всички в БТВ са мъртво пияни.

# 792
  • София
Лош бил Алек. КАжи честно, ако ти направят тая селекция от моми, няма ли и теб да те стегне шапката и да се чупиш?

От средата на сезона, той рязко се промени и си играеше ролята. Много ясно, че няма победителка. Коя да избере - държанката или крадлата на снимки от Интернет?
Сал една Катерина беше читава, ама като не ти кликва химията, какво да се прави.

БиТиВи-то избиха рибата с това видео преди финала.

# 793
Според вас кой е избрал френската, Алеко или маминка? Grinning
Според мен не са го приели в елитните английски и немски гимназии и това му е бил трети/четвърти избор.

# 794
Кво значи изгледайте тоя клип?? Тия реклами да изгледаме ли..мте, мерси..
Да беше казала с две думи за какво е видеото..то така е и по правилата де, не да се цвъкне само линка...

Общи условия

Активация на акаунт