🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 660
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 45
Как ве нали са уж в 50% по-скъпо имение сега Joy може би това е изяло бюджета за други неща хахах
Което е странно, защото (с изключение на хеликоптерната площадка) миналите имения изглеждаха по-луксозни.

# 46

Което е странно, защото (с изключение на хеликоптерната площадка) миналите имения изглеждаха по-луксозни.

По-скоро просто показваха повечко басейна Joy, първите два сезона бяха на едно и също място в Бодрум. По-скъпо е, понеже е в Гърция, има бая разлика откъм стандарт Турция и Гърция. Та по-високата цена технически не гарантира по-яко изглеждащо място в този случай. Но иначе кво друго, Алеко се разхождаше с кабриолет, тва ще да е коствало бюджет, имаше и яхта среща/задачка. Но като че ли пояече неща правиха миналата година спрямо тази. Май повече си готвиха миналата година.

# 47
A освен това тази година са снимали сезона за два месеца ,а не за три да пестят пари.

# 48
  • Варна
То им отиде бюджетът още за нощувките в хотела на Катето първата вечер.

Тва няква друга клюка ли е хахаха кога, в къв хотел е била Joy

На първата среща с нея, спаха в хотел, на другия ден имаше и закуска.

# 49
  • Берлин
Аз просто искам това да свърши. Хванах се на хорото тази година, спойлерите са ясни. По-интересно е как ще се случи. И, признавам, любопитни са ми родителите.

# 50
  • Варна
Мен пък ме кефи вилата в Родос. В Тик-ток гледах клип реклама на вилата, за 13 000 лв на ден ли беше, за седмица ли не помня, но е с 8 спални, 8 бани, кухня, просторна дневна, басейнче. Това означава, че са били по 3-4 в спалня в началото.

# 51
Мен пък ме кефи вилата в Родос. В Тик-ток гледах клип реклама на вилата, за 13 000 лв на ден ли беше, за седмица ли не помня, но е с 8 спални, 8 бани, кухня, просторна дневна, басейнче. Това означава, че са били по 3-4 в спалня в началото.
С 6 спални и 3 бани е (+ една, но там е само джакузи). Пише си на официалния им сайт. Били са по 6-7 в стая в началото, даже в един подкаст коментираха коя в коя стая е била.

# 52
С 6 спални и 3 бани е (+ една, но там е само джакузи). Пише си на официалния им сайт. Били са по 6-7 в стая в началото, даже в един подкаст коментираха коя в коя стая е била.
В една от стаите е бил инвентара от рокли и аксесоари. Веднъж бяха показали претъпкана стая с рокли

# 53
Никога не съм гледала Ергенът досега. Като си бях в България март пуснах TV то и се увлякох. Гледам го сега редовно, с интерес, за довечера ще приготвя пуканки и бира.
Алек е едно несигурно в себе си момче, търсещо властна жена да го "оправи". Затова гравитира около Маги и Надежда. Слабо ме вълнува коя от двете ще избере.

# 54
Направо ми се отщя да коментирам с това триене...

Малко кадри от срещите с родителите:

# 55
На Надежда мащехата ли и е дошла?

# 56
Да не е сестра?

# 57
Чакам с умерен интерес последните два епизода, вълнение - хич.
Предаването беше по-скоро Биг Брадър, отколкото Ергенът. Вместо любовни драми гледахме основно скандали, поне да бяха за Алек, а то...
Ергенът изобщо нямаше намерение да се жени, използва възможността да поцелува колкото се може повече моми, изливаше комплименти на килограм, вълнуваше се само на думи в синхроните, хич не се месеше в конфликтите им, защото не му пукаше за никоя, по някое време съвсем му писна и само алкохолът спасяваше положението.  За негова чест усетеше ли, че някоя наистина почва да гради въздушни кули, я отпращаше бързичко. От момите някои наистина май бяха дошли да си търсят мъж, но повечето - да ги видят по телевизора. Прелъстителските им умения бяха често комични, в повечето случаи - направо пошли, изчерпваха се в голи обяснения в любов и състезания по целуване. Честичко ергенът им беше последна грижа, направо го забравяха в стремежа да блеснат като скандалджийки.
Защо точно тези три остави не знам, според мен му беше все тая кои ще са.

# 58
Благодаря за темата 🌺
Как се действа накрая, забравила съм.
Днес Сашето ще се види с 3 родителски пакета, и три моми ще се видят с неговите родители ли?
Шест срещи ?

# 59
Йоана и Маги са с красиви представителни майки. Това, според мен, си е важно. Определено майката на Маги не изглежда мутреса или нещо такова, има интелигентен вид...доста ми е странна съдбата на Маги...

Общи условия

Активация на акаунт