🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 686
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 300
А тази жена като стане майка, кой ще й гледа детето, като пътува по 20 дни ли какво разправя тази? Шантава работа

Нали има 2г майчинство...

# 301
И аз повече харесах семейството на Йоана. Майката на Маги е задушаваща, като нея самата.

Маги като видя Алек пак щеше да го удуши с прегръдка.

# 302
Не ми харесва майката на Йоана.Sorry not sorry.

# 303
Алеко е имал шестица по литература Wink

# 304
Кое й е провинционалното на майката на Йоана?
“Не си толкова много ревниф”…

Аз не бих го определила като провинциално (провинциалистите са си хубави хора), просто малко елементарно.

# 305
Майката на Йоана ми се струва притеснена и едновременно леко нападателна с въпросите си.
Добре, че е мъжът ѝ, да разчупва атмосферата.

# 306
За мен поведението на близките на Йоана беше по-адекватно и някак имаше по-голяма сърдечност при първата среща с щерката . Как да е майката на Маги по-класна , като няма там класа. А майката на Йоана си зададе точни въпроси , макар и малко притеснена . Не да изпадна в овчи възторг от петминутка с Алек и да ръси мантри “Тай ще е твой , аз съм убедена мамо”.
Днес Йоана е много приятна , как ме е яд че се вкара в този образ с Надя .

# 307
Марк ми хареса и изглежда 100 пъти по-топъл човек от Йоана и майка й взети заедно Joy

А английския на Алеко - добре си е, все пак Марк зададе тон на разговора, той само поддържаше

# 308
Ама тоя англичанин как лъже като дърт циганин... имало магнетизъм между тях.
И то чете езика на тялото … или Алеко е голям актьор или на втория баща интуицията я няма никаква Simple Smile

# 309
Майката на Йоана не мисли, че Алек е влюбен и ще избере дъщеря й.
Но...добре го подкара, право куме в очи.

# 310
Алеко се изнерви на майката на Йоана, че не му вярва. Той не е свикнал на такива неща, обичат да му свалят звезди. 😄 Затова днес ще си ходи.

# 311
Британецът гледа и се чуди кВо говорАт тез?!

# 312
Тъщата много люта ей

# 313
Леле заболя ме главата от майката на Йоана, разбирам я жената, но е страшно натоварваща.

# 314
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Опаааа, проекто бъдещата тъща вече изкара извън нерви зетяТ, Алеко как се озъби.
Този направо се изнерви и ми се струва, че е на границата да си оди с подтръчкване.
Евала на майката, Перник си е школа и Калеко го усети на собствен гръб.

Общи условия

Активация на акаунт