🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 686
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 315
  • Paris
Майката на Йоана как го захапваше с въпроси…

# 316
Майката на Йоана го разчете като отворена книга Grinning
Хич не му се върза.

# 317
Майката на Йоана ми се струва притеснена и едновременно леко нападателна с въпросите си.
Добре, че е мъжът ѝ, да разчупва атмосферата.
Просто това вече е сезон 3 и майката явно тотално не се кефи на предаването и не вярва, че може да излезе някаква любов от там.
Ако Алек е имал чуденки дали да избере Йоана, всичко вече се изпари, благодарение на майка й. Simple Smile

# 318
Тъщата много люта ей
“He is jealous, this guy”

Мале мила. На първа среща с момчето така да говориш пред него. Бягай далеч, Алекооооо

# 319
Майката на Йоана как го захапваше с въпроси…
Йоана на нея се е метнала както видяхме.

# 320
  • тук и там
Мен ме кефи семейството на Йоана.Забавно семейство ,особено бащата-приятен и свеж английски хумор вкара.

# 321
А тази жена като стане майка, кой ще й гледа детето, като пътува по 20 дни ли какво разправя тази? Шантава работа

Тя ще стане РВД и ще спре да лети. Освен всички бонуси и висока заплата, РВД-тата имат и по 3 месеца годишен отпуск, доколкото знам.

# 322
Омг, това е толкова неловко Joy Каква е тази сцена?!

# 323
А тази жена като стане майка, кой ще й гледа детето, като пътува по 20 дни ли какво разправя тази? Шантава работа

Нали има 2г майчинство...

Едно дете само до 2 годишна възраст ли се гледа? Или оттам нататък се хвърля само на бащата

# 324
Тъщата много люта ей
“He is jealous, this guy”

Мале мила. На първа среща с момчето така да говориш пред него. Бягай далеч, Алекооооо
ясно защо Йоана е такава. абсурдно поведение от майка и дъщеря.

а Алеко може ли да говори на толкова развален английски. Очаквах повече, обикновено децата на милионерите имат перфектен английски, често са учили и в университет на запад (за престиж разбира се, не за знания)

# 325
  • София
Кой не е чел гръцките митове и легенди

# 326
Тази мелодия от кой сериал беше🤣

# 327
смениха по сто тоалета по време на синхроните и разходките

# 328
Никаква химия между Алек и Йоана...

# 329
Тази история за подмладяващ тунел е пълна лъжа, по- точно красива легенда... ооо Алеко Калеко се потроши, май от своите безбройни лъжи вече не го държат краката😂

Общи условия

Активация на акаунт