🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 842
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 390
Йоана по време на срещата е много по -приятна от инфантилната  Маги. Много леко и приятно преминава , както трябва й да е на първите срещи . Спестиха ни много смях и хейт, като не избраха играта с храната за срещата с Маги.

Обаче пък за Маги бяха избрали гадничък въпрос - дали ще се напуснат, ако единият не може да има деца. Какво намекваха? Че тя трудно ще забременее ли? Гадняри са тия от продукцията, дума да няма.

# 391
Вие бихте ли прекратили отношения (в начален етап), ако родителите са нападателни?
На мен ми е минавало много пъти през ума.

Затова си мислех като гледам как майката на Йоана хапе Алек. Не,че той не заслужава,но ми се видя малко грозно.
Не бих, ако не трябва да ги виждам често.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 21:59 от BobbyDyl

# 392
Изгуби свежест Алек, изглежда някак отегчен като поведение и износен като визия. Старае се със семействата, но личи как затаява пиперлив език  и остър тон.
Невербалната комуникация им се получи.
Харесват ми с Йоана сега, но с една и половина от преди готини срещи, не се печели. Трябваше още нещо от Йоана- обиграност, малко заучена безпомощност / подобно на другите две конкурентки/ и готово .

# 393
Колкото до родителите- моето мнение е, че нито един родител няма място в такъв формат. До тук, който не е влязъл в това предаване, той не се е изложил. Всички (включително и родителските тела) доста се постараха в това отношение. Повече накъде?

# 394
Изгуби свежест Алек, изглежда някак отегчен като поведение и износен като визия. Статае се със семействата, но личи как затаява пиперлив език  и остър тон.
Невербалната комуникация им се получи.
Харесват ми с Йоана сега, но с една и половина от преди готини срещи, не се печели. Трябваше още нещо от Йоана- обиграност, малко заучена безпомощност / подобно на другите две конкурентки/ и готово .

Йоана е стабиларка, но няма сексапил, а мъжете си падат по сексапила. Въпреки това, Алек, ако е умен и разумен, трябва да избере нея и да си заживеят прекрасно - тя ще си лети, а той ще си купонясва с приятели. След някоя и друга година, тя като се приземи, ще си народят децата. Ама едва ли ще избере нея.

# 395
Много е красива майката на Надежда.

# 396
Йоана може много неща да иска, друг въпрос е дали ще го постигне. За въпросната позиция едва ли чака само тя. И аз съм виждала възрастни стюардеси, не веднъж.

А майка й може и да е задала точни въпроси, обаче с този тон…..леле мале и то при първа среща. За по-натам, особено ако я ядоса с нещо, може и да го подпука с някой винкел Grinning
Да тонът беше рязък. Макар, че в живота има гадни хора с мазни усмивки, а добри хора с груб изказ.

# 397
  • Paris
Тая Надежда пак се държи като 2 годишна.

# 398
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На мен триото на Нани ми харесва. И майката, и бащата, втората съпруга доста младичка,
но изглежда мила и симпатична жена. Бащата ми се вижда голяма душичка и двамата
с Нани са много мила гледка заедно, браво че са изгладили недоразуменията и имат хубави отношения.

# 399
Майката на Надежда много ми харесва. И бащата е сладурче. Цялото семейство са ми най-адекватни.

# 400
  • София
Това ли е прословутата втора съпруга, за която писаха разни несериозни медии, че в ма 26 години?

# 401
Аз изпуснах нещо и за да не връщам, коя е пълната жена и тя ли е майката на Надежда?

# 402
  • София
Майката на Надежда много ми харесва. И бащата е сладурче. Цялото семейство са ми най-адекватни.

Момичето сестра ли и е, че изпуснах?

# 403
Аз изпуснах нещо и за да не връщам, коя е пълната жена и коя е майката на Надежда?
Майката е с очилата. Другата е втора жена на бащата

# 404
Втората жена на таткото.
Майката е в дясно.

Общи условия

Активация на акаунт