🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 529
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 840
Аз не мога да си обясня това криене за края и да нямало чак спойлери. Сякаш сме се наредили като дечицата от детска градина и чакаме Дядо Коледа, в когото безумно вярваме, да ни поднесе подаръците.
Ама превземки, че нали чакаме развръзка и тн, това е шоу и приказки няма,гледаме заради самото шоу и  съспенса, а не заради края му. Сакън, някой да не се откажел да гледа последната серия от пернишката драма... Няма такава опасност. Даже тези, които идват да пишат тук смело не гледам шоуто, но пиша заради вас и те го гледат.

# 841
Аз гледам сал профила на ТГ и стиховете....

Спойлери не ми пречат..така и така грам не им вярвам..

# 842
Не знам кое е по-тъпото. Нагласен финал с фалшиво влюбване и хепи енд за Капитонова в първи сезон или зарязването на две "феноменално жестоки и дълбоки" дами от мамин син в трети. Май предпочитам втория сценарий.

# 843
Аз не знам защо часове преди финала трябва да се правим на “ооо, не знам, довечера ще видим”

# 844
Не знам кое е по-тъпото. Нагласен финал с фалшиво влюбване и хепи енд за Капитонова в първи сезон или зарязването на две феноменално жестоки и дълбоки дами от мамин син в трети. Май предпочитам втория сценарий.

Къде ги тез "феноменално жестоки и дълбоки дами"?

# 845
Не знам кое е по-тъпото. Нагласен финал с фалшиво влюбване и хепи енд за Капитонова в първи сезон или зарязването на две феноменално жестоки и дълбоки дами от мамин син в трети. Май предпочитам втория сценарий.

Къде ги тез "феноменално жестоки и дълбоки дами"?

Цитирам Алуек. Ще сложа в кавички тези епитети.

# 846
  • София

И как точно се връзва да не разпитат Надежда още там, а ще я чакат да отлети вкъщи и да вземат синхрон онлайн....
Съшито с бели конци е всичко ..
Не се връзвам хич аз, вие си вярвайте....

Според мен просто тя се е врътнала и си е тръгнала и не е искала да дава интервю и за това чак като се е прибрала в България го е дала онлайн. Аз не виждам нищо съмнително...ако и аз съм в тази ситуация и аз ще си хвана багажа и грам няма да ме интересуват интервюта и глупости.

Няма не искам там....
И двете интервюта бяха направени доста време след финала и си го казаха директно.

# 847
Алек кога е бил пиян, или аз нещо не успявам да гледам епизодите като хората, виждам, че много се коментира.
Никога не е бил. Всички пият по коктейлите. Само Кюстендилската Слива се отрязваше като талпа.
Като написаха, че Алек все бил пиян, се вързах, въпреки че на мен не ми беше хрумнало подобно нещо. После взех да го наблюдавам по-внимателно.
Артикулацията му не е много добра. Затова явно на някои им звучи все едно, че е пиян.
Или просто им харесва и това да добавят като уж негова слабост и повод за още повече хейт.

# 848
Ми, на мен реалитита ми бяха далеч по-интересни, когато не знаех как завършват. Довечера ще превъртя епизода, но ми е все тая. Абсолютно разочарование е тоя сезон.

# 849
Ми да я оправи тая артикулация или да слагат субтитри.
Като почна да разказва за нишката на Ариадна вчера..нищо не му се разбираше....мега зле и мега дразнещо!!
Мен това ме дразни отдавна и го писах много пъти..

# 850
той се държи прекрасно с всички - това е видяла Йоана, като е гледала епизодите. артист голям, а?

# 851
По светло през деня артикулацията на Алеко е една, падне ли мрак - става друга. Странен феномен, но поне не пие от сутринта.

# 852
В последните епизоди Алек си е откровено пиян на синхроните! И това не е хейт! Айде, да престанем вече с тая толерантност към алкохола и да поощряваме “пийването”! Не е нормално момче на 28 години да не пуска чашата в каквато и ситуация да е попаднал!

# 853
Гледам старите кадри по БТВ и забелязах, че Йоана е понапълняла в края на шоуто. Иначе в момента е много красива и искрено й желая успех в живота!

# 854
Алек кога е бил пиян, или аз нещо не успявам да гледам епизодите като хората, виждам, че много се коментира.
Никога не е бил. Всички пият по коктейлите. Само Кюстендилската Слива се отрязваше като талпа.
Като написаха, че Алек все бил пиян, се вързах, въпреки че на мен не ми беше хрумнало подобно нещо. После взех да го наблюдавам по-внимателно.
Артикулацията му не е много добра. Затова явно на някои им звучи все едно, че е пиян.
Или просто им харесва и това да добавят като уж негова слабост и повод за още повече хейт.
Ясно сега разбрах, че много се чудих за какво говорят всички.
Та аз само да кажа, че двете интервюта са много след финала-спомена се месеци, Надежда затова е на лап топ, жената може да била извън България тогава.

Общи условия

Активация на акаунт