🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 535
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 825
Искам следващият ерген да е някой пребиваващ в Тайланд Joy
Ама как ще си зареже бизнеса с вилите?
Гената ще иде да поеме бизнеса за някой месец

# 826
  • Вестерос
Някой да преразкаже видеото

# 827
Йоана плака за Надя, за Алеко нищо не й трепна Joy Предаване трябва да се казва "Намери си приятелка".
Алеко ще се окаже доста семпъл, избра си двете каки и после не може да си стои зад избора. Естествено, че ще има коментари как не си подхождат. Един мъж трябва да може да стои зад избора си и зад избраницата си.
Пълна мишка се оказа Алеко, Генчо и Виктор се държаха по-мъжки.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 10:27 от Serene__

# 828
Снощи заспах по време на срещата му с Надежда и когато седнаха да вечерят. Сега доизгледах епизода.
Тя му вика - Ти си Принца.
Той се чудеше какво да й каже и изстреля - Ти си Жулиета.
Тя започна да осмисля казаното и му рекна - Дано не е, като при Ромео и Жулиета /че там има драма и раздяла/. И Надежда направо посърна. Хахаха ...
Семейството на Йоана и приятелката й най-ми харесаха как се държаха по време на срещата с нея и Александър.
Церемонията на розата - Надежда изобщо не ми хареса как изглеждаше - нито роклята ми хареса, нито прическата, нито как бе гримирана.
Много се радвам, че Йоана отпадна преди финала. Аз си я харесвам.
Според мен наистина няма да избере никоя. Той се чувстваше най-добре с Йоана и все си мисля, че беше искрен, когато й каза думите при раздялата. Нарочно остави Надежда и Йоана - знае, че не ги иска, а не иска да се обвързва с Йоана, защото чувства, че му е рано и му се живее. Искам да кажа, че той още с влизането си е бил наясно, че няма да избере никоя, или това се е случило в главата му някъде в средата на сезона.
Ако пък избере някоя от Надежда, или Магдалена, ще е като случая на Виктор и Виктория К.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 10:51 от #RAngelova

# 829
Беше каквото беше, кой видял, видял. Реално деветминутно видео със сто реклами в началото, но стоически ги изтърпях.
Където имаше и нямаше възможност за гаф, БТВ не го пропуснаха.
А аз чакам Esmee да разкаже края,защото няколко пъти попита може ли. И кой да чакаме да и разреши, нали ние сме любопитните зрители. Та от мен имаш разрешение да разкажеш какво ще се случи накрая, а и сигурно споделеното няма да е толкова тегаво като епизодите.

# 830
  • София
Да бе, той половин сезон обяснява как иска 6 деца, да надмине тати, после премина в строителството, писти за формула 1, това докато обикаля палатки  и цъка по цяла нощ на плейстейшъна, ама да - наред си е момчето, жените са криви. Със сигурност не е по- читав от тях.

# 831

И как точно се връзва да не разпитат Надежда още там, а ще я чакат да отлети вкъщи и да вземат синхрон онлайн....
Съшито с бели конци е всичко ..
Не се връзвам хич аз, вие си вярвайте....

# 832
Искам следващият ерген да е някой пребиваващ в Тайланд Joy
Направи ми  впечатление вчерашните бащи колко неподдържани мъже - шкембелии са, направо потенциални клиенти на кардиологията. Евала на татко Танко, че изглежда по този начин! Личи си, че води здравословен начин на живот и точно такива хора трябва да се промотират.

# 833
Някой да преразкаже видеото

Tif, пращам ти на ЛС част от видеото понеже стана ясно, че тук не трябва да спойлваме въпреки очЕизвадния финал.

# 834
Може пък да е бисексуален и все още да се търси.

# 835
Пожелаваме му да намери и мама да одобри.

# 836
Или бинарен...туй е най-модното в мУмента....

# 837
  • София

И как точно се връзва да не разпитат Надежда още там, а ще я чакат да отлети вкъщи и да вземат синхрон онлайн....

Според мен просто тя се е врътнала и си е тръгнала и не е искала да дава интервю и за това чак като се е прибрала в България го е дала онлайн. Аз не виждам нищо съмнително...ако и аз съм в тази ситуация и аз ще си хвана багажа и грам няма да ме интересуват интервюта и глупости.

# 838
И после Маги вика "това не ми е важно, аз не съм от богато семейство". Баща ѝ да се е късал от работа окей ама няма начин тая лигла загубена да има някаква представа кво е немотия, абсурд. Усещала любовта му от разстояние, познайте как JoyJoy с вещи, глезотии, тва тва тва........

# 839

Според мен просто тя се е врътнала и си е тръгнала и не е искала да дава интервю и за това чак като се е прибрала в България го е дала онлайн. Аз не виждам нищо съмнително...ако и аз съм в тази ситуация и аз ще си хвана багажа и грам няма да ме интересуват интервюта и глупости.

Няма не искам там....

Общи условия

Активация на акаунт