🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 535
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 810
  • София
За протокола, спойлер е неофициална информация, която разкрива предварително съдържанието.
При положение, че телевизията е качила това на официалната си страница, не виждам причина да не се обсъжда. Не е ЕЖК, а факт, станал достояние на всеки ранобуден.

И аз гледах видеото.

# 811
Мащехата на Надежда ми е много позната, участвала ли е някъде!?
Според мен просто прилича на доктор Куин Лечителката 😃
А!..поправям се😃 Майката прилича на въпросната актриса, мащехата ..не знам...непозната ми е

# 812
  • София
Нищо му няма на Алек, момите бяха греда. За другия сезон да намалят изкуственяка и да вкарат повече обикновени момичета.
Тук съм с две ръце.

За втория сезон моя близка беше решила да вземе участие - беше на кръстопът в живота си и помисли, че това ще ѝ дойде добре. Тя е с две висши образования, умна, самостоятелна, борбена, не е изкуствена, младау с хубава работа, лъчезарна... не получи одобрение.

# 813
Мащехата на Надежда ми е много позната, участвала ли е някъде!?
Според мен просто прилича на доктор Куин Лечителката 😃
Мащехата на Надежда повече прилича на Карлсон, отколкото на доктор Куин, ама хайде. 😁

# 814
Какво се случва в това видео, че не мога да го пусна

# 815
Какво гледам ве майкооо Магито гледана като писано яйце и свикнала баща ѝ да прави всичко и после всичките ѝ мъже да правят всичко. Чак баща ѝ вика на Сашо магарето, че не е нормално двойка да си делят сметки, и той Сашко съгласен, щот гледал същото от неговия баща. Тва са си хахо хихи приказки между баровци. Демек да разбираме, че тез хора никога не са били бедни JoyJoyJoy

# 816
Видеото е свалено вече.Абе то и аз да бях млада,младина и аз щях да се запиша да участвам.

# 817
И бам видеото е свалено. 😀 Или някой яко ни пуска по пързалката или всички в БТВ са мъртво пияни.

И аз търсих да го гледам и греда Joy
Някой няма ли го на скрийнрекординг 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Аз имам, но не е цялото видео, че не ми се занимаваше.
Ако някой го издирва - да ми пише на лично.

# 818
На мен би ми се искало да е следващият ерген на възраст 35-40г. Да е човек широкоскроен, с интереси, подържан, изградил характер и знаещ какво иска от една жена до него. Тогава и жените-моми могат да са с различни години и по-голяма разлика, с характери и постижения в професията и т.н. В днешно време вече бракове се сключват на по-късен етап все повече, та ми се вижда нормално да гледам такива жени (има ги много доказали се професионално, житетейски опит имат и си търсят вече половника наистина ) Едно 20г. момиче , че и 23 ...еми то още хвърчи и му се живее. Превръщат го в състезание, коя ще мине по-напред, а не коя харесва мъжа и иска да е с него наистина.

# 819
# 820
  • София
И аз не успях да го гледам, но няма значение.

На мен някак снощи в срещите му лично с момите ми направи впечатление държанието му и това, че нямаше истинска близост между тях, както сме виждали преди това.
Всички родители се представиха добре, само бащата на Нани малко се "издъни" като прекъсна бившата си жена. А настоящата ...... не е на 26 г., но да доста по млада е, но пък седеше някак не на място и в двете срещи ( като дойде Нани и после при срещата на баща му с Алек).
Надежда в срещата с нейните близки беше мнооого убедена, че той е човека и че нея ще избере, щом и казвал: "имай търпение".....това за мен не е никаква категоричност и нещо, което да ти дава спокойствие, че ти си човека....

Много кофти финал, но според мен при разговорите с майка му нещо е станало и там се е преобърнала каруцата. Явно майка му го е накарала да се замисли по сериозно и той е осъзнал, че наистина не са това жените за него. Макар, че според мен можеше да се срещне с всяка по отделно и да и каже лично, че не е тя човека, както Генчо направи с Елена, така и той можеше да направи по отделно с двете и да си тръгне......но може и това да е идея на продукцията - да си тръгне без среща с тях.....Но за мен лично разковничето е срещата с майка му....явно тя го е накарала да се замисли доста над нещата. Той сам каза пред майката на Йоана, че обича предизвикателствата и за това се е записал...което на мен още там ми светна лампичката, че явно ей така да се разнообрази го е направил и от продукцията са го одобрили и са му измислили "най-добрия" финал.
Но е подигравка и за двете жени. Колкото и да не ги харесвам, смятам че поне им дължеше последна среща в която да им каже, че не са неговия избор и ще си живее живота.

# 821
Искам следващият ерген да е някой пребиваващ в Тайланд Joy

# 822
Искам следващият ерген да е някой пребиваващ в Тайланд Joy
Ама как ще си зареже бизнеса с вилите?

# 823
В Блиц са публикували думите им от видеото:
https://show.blitz.bg/skandal/grandiozna-izdnka-na-btv-pusnaxa-p … o-kakvo-se-slucva

# 824
Искам пък Joy
Не ме интересува как....

Довечера пак ли 3 чАса или по-,кратко/дълго ще е...

Общи условия

Активация на акаунт