🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 577
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 795

Свалено видео,но нека остане тук... For the records

Или са некадърни,или са го пуснали нарочно, да става фишек 😁

# 796
Спирам да чета , че започнахте супер грубо да спойлвате, хем има тема. Модераторите , просто е обидно да триете всякакви безобидни постове , а това безобразие се лее свободно. Аз пък си мисля , че ще има финалистка . Даже бих се обзаложила на по чаша винце , но май няма да изтрезня до коледа.
Снощи задрямах , докато Алекс стискаше последната роза. Даже сънувах, като се събудих , още я мотаеше в ръце

# 797
Това видео въобще не можах нито да го видя, нито да го чуя, само дето изгледах 15 реклами. Толкова ли е сложно да се слага в скрит текст какво е?

# 798
Финалът е.

# 799
Я е финала..я друго....
Пръкнати вчера аватари и шок боНба уж носят..мдам.

# 800
  • София
Не мога да ви насмогна и не ми се и обсъжда нашироко, ама да си кажа,.че от майките харесах най-много тази на Надежда, а от бащите - Магиния.

# 801
  • София
Видеото беше интервю "След церемонията" с Наум и двете финалистки по отделно. Обсъждаха решението на Алек. Определено е гаф на БТВ, защото  това видео е за утре или късно довечера по принцип.

# 802
Видеото е свалено, разкриваше финала.
Беше нарочно за мен пуснато.
Алек кога е бил пиян, или аз нещо не успявам да гледам епизодите като хората, виждам, че много се коментира.

# 803
Видеото е свалено, разкриваше финала.
Беше нарочно за мен пуснато.
Алек кога е бил пиян, или аз нещо не успявам да гледам епизодите като хората, виждам, че много се коментира.

Много му личи като е пил - подпухнат и червен като домат.
Не е като да не го разбирам защо, но като си се хванал на хорото… Желязна психика си трябва

# 804
И бам видеото е свалено. 😀 Или някой яко ни пуска по пързалката или всички в БТВ са мъртво пияни.

И аз търсих да го гледам и греда Joy
Някой няма ли го на скрийнрекординг 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 805
Не знам доколко мама е виновна или просто Алеко си е такъв, стегнала го е шапката и си е бил шута, навярно и без обяснение. После от продукцията, от зор - заман, са го накарали поне едно видео да запише.

Няма шанс тръгването на Алеко да не е обсъждано с продукцията и да не е чакал одобрение преди да го направи.
Договорите по такива предавания са железни.
И аз това се замислих … има договор и вероятност да завърши формата по този начин … явно не всеки път се стига до избор на ергена.

# 806
Аз се чудя дали наличие на деца и определени години са били основанието на майка му да не ги хареса. Или просто цялостно нещо не са й допаднали като хора. Нещо дали се е случило по-специално? Защото имаше един неин коментар, че ситуацията не била никак химористична. Това е много странна реплика.

# 807
Това видео въобще не можах нито да го видя, нито да го чуя, само дето изгледах 15 реклами. Толкова ли е сложно да се слага в скрит текст какво е?
Аз го изгледах видеото , беше си реално и двете говориха, Маги директно с Наум в студио някакво, Нани по видео връзка. Сега, като пишете, че нищо няма пак кликнах на линка и вече няма нищо, явно е свалено, но го имаше наистина.
Още в началото, като стана ясно кой ще е следващият ерген ми се видя грешка изборът и писах, ама повечето бяха възхитени. Не може млад мъж на 28 г. реално да си търси жена , най-малкото трудно ще подберат каста и бъде интересно. Повечето моми трябва да са до 25г , а  те сложили и 35-36г., еми...че дори стигнаха финал. Не, че нещо, ама чак пък толкова да се очаква от един млад мъж да остави и двете за финал си е за мен направо ход на Алеко, че е разочарован от каста. Беше писано, че има право да не избере никоя накрая и той го направи.
Май пак подбират кандидатки за следващ сезон. Ако някой от БТВ чете тук първо да намерят ергена, после момите да нагласят според интереси, визия и т.н. на мъжа. Виктор обвързан влезе и сякаш на почивка, Алек едвам избута и толкова скучно всичко беше, че...Само сезонът 2 с Евгени се видя , че той си търси половинка наистина, подходи по свой си начин и избра която пожела. Въпросът е наистина да има интерес и желание мъжа за връзка, пък ако се получи още по-добре. Но Виктор и Алек просто не бяха за това там. Първият определено , а Алек нямаше избор никакъв си мисля. Това, че остави двете накрая за мен нарочно го направи.

# 808
Нищо му няма на Алек, момите бяха греда. За другия сезон да намалят изкуственяка и да вкарат повече обикновени момичета.

# 809
А Надето защо така по лаптопчето с Наум? БТВ й е малко по-надолу, к'во се прави 😉 Точно в този момент, най-интересното от всичко ми е каква е тази конкутенция на макароон.бг и кой стои зад тази нова компания 🤫 Грам не ми дреме за Магда, а още по-малко за Нада. Хвърли едната, блъсни другата. Ама тез нови звезди на пазара ме заинтригуваха и мисля да ги проуча. Няма нищо случайно в света на парите и шоубизнеса! 💥

Общи условия

Активация на акаунт