🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 551
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Почти съм сигурна, че са уговорили супер високи цени на рекламите в това видео. След като финалът беше ясен предварително и се очаква ниска гледаемост, сега поне ще монетизират подигравките, които ще се излеят към телевизият заради издайническото клипче.

# 766
Ако майката на Йоана ви се струва строга и хладна жена, то тогава от майката на Алек трябва да ви става януарски студено.
За видеото на БТВ...вече и незрящите знаят как свършва.
Чакам Алек при Памката, Мила Михова и Поли-Бездарницата, дали ще му се накарат хубавичко, дали ще поканят и майка му да му сипят малко морал и да му зашият по един задвратик?

# 767
  • софия
Идиоте,  сър. Поредната изцепка на Бтв то. Ей, толкова не съм се смяла отдавна. Какъвто им сезонът, такъв и финалът. Предварително изгърмян. 😂😂😂

# 768
  • Тайланд
Айде и аз да си поставя диагнозата.
За цял епизод Акеко се оживи само 3 пъти - 2 от тях бяха свързани с алкохол и отваряне на бутилки по срещите.

3тия беше като се разбуча на майката на Йоана. И аз не бих я изтърпял. Лелчето очевидно си мисли, че тя е главната героиня, а не дъщеря й. Въпросите и бяха на място, ама не спря да му слага думи в устата и да го прекъсва и провокира. Завърши с "Този бил ревнив" - ехидно подхвърлено уж към иначе добродушния английскии chav (нещо като "гопник" при руснаците). Тази е Светлата на 3ти сезон! Чак ме е яд, че ме кара да защитавам мекотелото, което за първи път си отстоя опозицията. От инат и нерви, не от мъжество, но айде.

И кои го облича тва момче? С некви отвратителни шарени ансамбълчета се излага, като водещ на тъпо тв шоу от 90те. На Къци Вапцаров ми напомни "Риск печели, риск губи" 🤣 Това винаги се случва като оставиш жена да ти избира дрехите - 🤡

И накрая - майката на Надежда.... абе тя по-става от дъщеря си! Ако се изруси Алеко като нищо нея да вземе. 'Ем е по-дърта, 'ем има дете - точно типа на Алеко 😀 Ама съвсем сериозно, браво на мамчето, изглежда супер! Бтв да вкарат нея и ТГ в следващия сезон - ще скрият шапката на "младите" 🤩

# 769
  • SF
Ама официално мога ли да обсъдя финала?

# 770

Ако не тук,чакаме те в спойлерите. Интересно ми е какво по-различно може да се каже вече 😀

# 771
Всъщност наистина ли Евгени е с Валерия, на мен нешо не ми се вярва.
Бяха двамата на финала на Денсинг старс.

# 772
Абсолютна подигравка с тези жени, най-вече с Магдалена. Можеше поне да не ги бяха давали стотици пъти как му се обясняват в любов на това леке. Щях да кажа, че ми е жал за тях, но всъщност не ми е, защото са се набутали напълно доброволно в този панаир.
Ако има нещо позитивно в цялата работа, то е да ми напомни да внимавам още повече с какви ценности растат дъщерите ми и дано никога не се превръщат в такива отчаяни женички.

# 773
Според мен да, то вече незнам как може някой да се опази от инфото.
Вече беше обсъден по-нагоре, та не виждам много смисъл да мълчим.
Абсолютна подигравка и за мен с тези жени, ама само не разбрах защо им се обясняваше в любов цял сезон ,като не иска никоя.
Явно след като се знае финала, довечера най-интересно ще бъде видеото, да видим какви нелепици ще наговори.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 08:52 от Evaeva7

# 774

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 08:59 от Lemon Verbena

# 775
Едит: как се правеше спойлер? През телефон не виждам опциите и не помня какво се пишеше.
spoiler
/spoiler
Модно облечени в [ и ]

# 776
Видеото е нарочно пуснато от бтв.
Някой тук изрази мнение, че са уговорени огромни суми сиг за рекламите на видеото.

Може да съм мнителна, но фактът, че този линк ни го пуска наскоро регистриран профил ми говори, че войната  между Тупарев и съдружници не пропуска да използва и този форум. Имам усещане, че в този сезон продукцията и враговете ѝ яко ни налазиха.

# 777
От сърце се смея! Що нещо сте изписали след края снощи и днес... Бам! 💥 Свършило преди да започне последният епизод. Няма какво повече да се каже, освен: момичета, запомнете, че един мъж и да ви сваля звезди 3 месеца и да ви обещава светло бъдеще, ако мама му дръпне ухото, може да се врътне и да ви зареже даже пред олтара. Не вярвайте на една дума. Първо опознайте добре майка му и отношенията на избраника ви с нея.
Мале, какви... мъже растат днес! Съсипаха я тая държава! 😂

# 778
За мен майките си подхождат така, както трябва да се реагира в такава ситуация, която е доста специфична - с голяма доза скептицизъм, с опит да приземят децата си, да им спестят разочарование. В живота може и да не му се бъркаш, но в такива условия, когато е ясно, че за 2 месеца е в някакъв момента на умопомрачение, по-добре нещата да се подлагат под съмнение и да се задават важни въпроси. Пък се видя в предния сезон, че който е сигурен в избора си, не можеш да го бутнеш.
При Алек, както разбрахме от предния епизод, го има комплексът, че не е достоен, опитва се да спечели одобрението на родителите си. Може би щеше да е добре в такъв момент освен строгост, все пак да получи и още един важен съвет - че изборът му все пак не е нещо толкова окончателно и необратимо и понякога е хубаво да се рискува.

# 779
  • Бургас
Не знам доколко мама е виновна или просто Алеко си е такъв, стегнала го е шапката и си е бил шута, навярно и без обяснение. После от продукцията, от зор - заман, са го накарали поне едно видео да запише.

Общи условия

Активация на акаунт