🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 617
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 975

Айде и за край и за начало... 😀
Надежда ми изглежда променена, още не мога да определя в коя част на лицето. Устата може би

Прилича на Денислава от игри на волята Joy всички са еднакви

# 976
Сашко мамин като  Джулия Робъртс ,само че нова версия- Булчото- беглец.

# 977
Не знам. Миналата година Теа (на Наум) като спойлна победителката, БТВ дори не успяха да се усетят, докато не гръмнаха форумите. 😁 И после отчаяно се опитваха да ни подведат, че печели Елена. Та, нищо чудно и днес някой да е ъплоуднал грешната папка.

# 978
Да, може и да са бавнички.

# 979
Сашко мамин като  Джулия Робъртс ,само че нова версия- Булчото- беглец.
А не ви ли се срува малко странно следното-имаме вече един сезон с победителка без да има любов, имаме сезон с любов, крайно време беше да имаме сезон и без победителка.
Колкото повече човек се замисля, толкова повече прозира продуцентското решение.

# 980
Според мен решението си е негово. Едва ли наистина се вижда с някоя от двете.

# 981
От финалните 10 момичета само на Катето й се е откъснало да последва Алек в Инста. Викито не помня коя по ред беше, но и тя го.

Яко са му сърдити момите, женската интуиция ми го нашепва.

# 982
Според мен решението си е негово. Едва ли наистина се вижда с някоя от двете.
Да, аз не казвам ,че той е искал някоя, а са го накарали, за мен виждайки накъде отиват нещата са му казали как да го направи.
Решението на продукцията за мен е видеото и неговото бягство.

# 983
Понеже беше решен да не избере никоя от момичетата, избра за най-накрая най-неподходящите за него Laughing

Може ли някой да пусне клипчето с Маги тук?

# 984
Ако беше избрал “напълно естествената” гъркиня - щяхме да го плюем.
Ако беше избрал държанката - щяхме да го плюем.
Не избира никоя - плюем и него и майка му…

Държавата на вечно недоволните и неудовлетворени поплювковци 😂😂😂

# 985
Да, аз не казвам ,че той е искал някоя, а са го накарали, за мен виждайки накъде отиват нещата са му казали как да го направи.
Решението на продукцията за мен е видеото и неговото бягство.
А, за това да. Най-вероятно им е казал, че не иска никоя и предпочита да излезе сух от водата. А начинът, по който се случва, със сигурност е измислен от екипа.

# 986
Ергенът май довечера ще получи reality check от майка си, че е избрал две какички - едната златотърсачка, другата с малко повече багаж. Явно наистина ще избяга. 😁

# 987
На мен ми хареса, че това някак беше доста по-искрен сезон. Като се започне от това, че периодично виждахме/чувахме хора от екипа зад кадър. Имаше разкрита информация - за момичета, които не са вътре за любов, за обвързаност, за бивши. Казваха се доста неприятни истини, макар и пресилени за wow ефект. Струва ми се някакъв логичен завършек поне да не ни замазват очите с взаимна любов, ако такава няма, за да не стане като миналата година, когато толкова хора се ядосваха на залъгваната Елена.

# 988
Понеже беше решен да не избира никоя от всички, избра за най-накрая най-неподходящите за него Laughing

Може ли някой да пусне клипчето с Маги тук?
Според мен Валерия беше неговият избор, но се води по това, какво ТРЯБВА и как ще изглежда пред семейството му. И се е подвел от това, че техните са с втори брак и е решил, че Надежда и Магдалена ще са приети. Не че ги харесва, но е решил тях да представи, за да заяви пък себе си сериозен, порастнал. И явно има някакво раздвоение между "зряла жена, която да го гледа като малкото синче" и инстиктивното му сексуално влечение.

# 989
От финалните 10 момичета само на Катето й се е откъснало да последва Алек в Инста. Викито не помня коя по ред беше, но и тя го.

Яко са му сърдити момите, женската интуиция ми го нашепва.
+ Християна. От 26 момичета - три. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт