🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 581
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Някой по-напред беше писал, че Магда била само на една среща с дрехи, които не са нейни. Не е така. Снощи беше с бяла рокля на Авин.

# 1 006
Да не се окаже пак, че част от бъдещите участнички са поканени от продукцията.
Кои са били поканени?

# 1 007
Алек, дали още смята, че е направил големия актьорски фурор, си мисля...
Има обаче, един Вселенски принцип, и той е принципа на ненавреждането. Няма как да унижиш човек/хора, и да излезеш   на плюс, накрая.

Аз смятам, че каквото и от тук нататък да се случва, всеки участник ще остане занапред, след излизането си, с екранния си образ, за хората,  и такова отношение ще получава. Маги ще е положителния герой. Надежда ще отрицателен, след вулгарните си изказвания. Йоана ще е махленската радиоточка.

Алек - ясно, мъж, но не съвсем, каквото и да обяснява.

# 1 008
Някой по-напред беше писал, че Магда била само на една среща с дрехи, които не са нейни. Не е така. Снощи беше с бяла рокля на Авин.

Снощи Магдалена бе съвършена - грим, прическа, рокля…

# 1 009
Като се появи профила му имах усещането че го води Наум 😆 по кифленски и манекенски и от на моделка. В този сезон победителка е Магда. С 8 хиляди последователи в началото и над 80 хиляди сега за 3 месеца. Лицемерие на макс, нямала за какво да му е сърди, простила му. Направи го на 2 стотинки бе жена, кажи си мъката. Аман от тоя НАТФИЗ.
И аз казах същото, но тук веднага ме сядоха, че последователите на Маги, видиш ли, били фалшиви.

# 1 010
Сашко мамин като  Джулия Робъртс ,само че нова версия- Булчото- беглец.
А не ви ли се срува малко странно следното-имаме вече един сезон с победителка без да има любов, имаме сезон с любов, крайно време беше да имаме сезон и без победителка.
Колкото повече човек се замисля, толкова повече прозира продуцентското решение.
Да точно това и аз си мислех, че искат да разиграят всички възможни варианти за финал, за да бъди различно.

# 1 011
Кои са били поканени?

Спекулация от моя страна, но Киара, Магдалена, миналият сезон Пам и т.н.

# 1 012
  • София

Снощи Магдалена бе съвършена - грим, прическа, рокля…
Да, така е. Бялята рокля от церемонията е на друга марка обаче, аз имах предвид бялата рокля от срещата. Само дето не го бях написала в предния си пост Simple Smile

# 1 013
Този сезон не акцентират на кастинга толкова активно. Миналата година, до колкото помня, по време на всеки епизод пускаха реклама “Запиши се на кастинг”.

Кои от този сезон са били канени от продукцията?
Валерия каза нещо в Надкаст, с което съм съгласна - участничките виждат предаването като трамплин за популярност. в бъдещите сезони все по-малко момичета ще са вътре за любов. Съмнявам се някой от продукцията да е казал на сестрите, Надежда или маникюристката Барбара да влезнат вътре, за да си рекламират бизнеса. Или пък на курсистките на Капитонова - Кристина и Надя.

Мисля, че само в първия сезон са писали на участнички, защото не е имало достатчно кандидатури, все пак е изцяло ново предаване. Още от сега пощата на предаването би трябвало да прелива от попълнени кандидатури.

# 1 014
В "Преди обед" майката на Йоана навън и е казала ,че Алек не знае какво иска и ,че не е за нея и по-добре че е излязла.Сега Йоана казва ,че май не е била влюбена ,а просто заради изолацията и така се е привързала.

# 1 015
Тя и Йоана и там не ми изглеждаше влюбена. Grinning

# 1 016
От 26те НИКОЯ не беше влюбена. Просто някои като Барбарон си го казаха по начало, а други като Магда и Гринч влязоха влюбени от първия епизод. Магда добре си изигра картите и от първата серия взе да качва снимки с рози и мъжки ръце, за да внуши на публиката от 13 годишни че тя е победителката. На Надка салона му давам още 3 месеца срок и ще спре да плаща наем😆

# 1 017
От 26те НИКОЯ не беше влюбена. Просто някои като Барбарон си го казаха по начало, а други като Магда и Гринч влязоха влюбени от първия епизод. Магда добре си изигра картите и от първата серия взе да качва снимки с рози и мъжки ръце, за да внуши на публиката от 13 годишни че тя е победителката. На Надка салона му давам още 3 месеца срок и ще спре да плаща наем😆
според мен баща й й финансира начинанията и й осигурява спокойствието.
Ако иска и година може да й плаща наема. При Капитонова горе долу година отне, за да й се изчисти образа.

а междувременно тя ще ще отиде на истински курс за професионален гримьор и ще си намали цените, защото 300лв за грим никой няма да даде. Особено, ако гримът изглежда все едно Горджъс го е правила. А уж на Криси й се подиграваха, че избира прекалено светло червило.

# 1 018

Валерия каза нещо в Надкаст, с което съм съгласна - участничките виждат предаването като трамплин за популярност. в бъдещите сезони все по-малко момичета ще са вътре за любов. Съмнявам се някой от продукцията да е казал на сестрите, Надежда или маникюристката Барбара да влезнат вътре, за да си рекламират бизнеса. Или пък на курсистките на Капитонова - Кристина и Надя.

Мисля, че само в първия сезон са писали на участнички, защото не е имало достатчно кандидатури, все пак е изцяло ново предаване. Още от сега пощата на предаването би трябвало да прелива от попълнени кандидатури.

Това е ясно, 99% от участващите и бъдещите участнички са там, за да трупат бърза и безплатна полулярност, за да си помпат инстаграмите или да си рекламират бизнеса, какъвто и да е той. После започват да обикалят форматите (Капитонова, Гърдевица) и да продават съмнителните си услуги. Както знаем - няма лоша реклама.
Тъжното е, че няма никаква регулация за такъв тип откровени шарлатанки - едната продава енергийни чудеса за печелене на много пари (Капитонова), другата без никакъв ценз и завършено образование практикува хипнотерапия и извършва енергийни ритуали, констелации (Гърдева).
Лошото е, че разни малоумни и необразовани хора вярват, а те изкарват пари на техен гръб.
Отделно, че са изключително ужасен пример за това как от 30-тата си година вече е редно да започнеш да бодеш лицето си с цел подръжка.

# 1 019
Сашко мамин като  Джулия Робъртс ,само че нова версия- Булчото- беглец.
А не ви ли се срува малко странно следното-имаме вече един сезон с победителка без да има любов, имаме сезон с любов, крайно време беше да имаме сезон и без победителка.
Колкото повече човек се замисля, толкова повече прозира продуцентското решение.
Да точно това и аз си мислех, че искат да разиграят всички възможни варианти за финал, за да бъди различно.

Според мен идеята от самот начало  е била да направят такъв рязък завой.
Просто са го видели, че не си е паднал истински по никоя мома и са се възползвали от ситуацията.
Алек е бил една пионка, жалко че се е съгласил така да го разиграват.
Начина, по който унизи Виктория, Мария, Теа, Валерия и тн., за мен всичко това беше продукцията, та аз незнам колко точно да го хейтя.

Общи условия

Активация на акаунт