🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 928
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 350
Оф,много се напъва Магдалена нещо. Толкова е пренавита. Пф

# 1 351
Мегън Маркъл на колко години я взе Принц Хари и им се родиха 2 деца?.. Където има любов, няма пречки и оправдания..
Аааа, я родила, я не, там няма доказателство, че ги е родила изобщо. Никой лекар не се подписа за раждането.
Силно се съмнявам, жена на 37 да забремнее месец след сватбата, някакво чудо е..

# 1 352
Алеко нито един език на Маги. За сметка на това пък, Нада я изяжда.

# 1 353
В психологията зависимостите: алкохол, наркотици, хранителни зависимости винаги се диктуват от липсата на сепарация от родителите и непосилния натиск от който се опитваш да избягаш..
Сядат на масата и Сандьо хваща веднага гарафата с виното...Майка му знае ли, че прекалява с чашката? Това не е ли патологично?

# 1 354
Аз родих на 36. Нямаше изследване, което да не ми беше направено. Факт е, че в медицината смятат че на тази възраст вече попадаш в рискова група. Жената е лекар, мисли като лекар.
Харесвам много Маги и винаги съм казвала, че Алек не е за нея.
Ксения е директна, но ако изключа резките коментари за възрастта на Маги, за всичко останало е напълно права.

# 1 355
След срещата със свекито Алек води Маги да гледат залез, много е символично 🤣

# 1 356
Само не разбрах как може жена лекар да говори за евентуалните репродуктивни проблеми на друга жена! Щото на 25 всички раждат от раз, нали?!

Тя не е твърдяла, че на 25 всички раждат без проблем. 😀

# 1 357
Ох, разхилих се на глас като си представих Алеко да беше представил на майка си която и да е от кандидатките, например Теа или Вики, или пък Барбара Joy Май наистина Силви най-става за нея Joy

Най-ставаше Йоана. Майката щеше да я хареса много и да подскочи от радост. Обаче явно Алеко е влязъл да става певец, не да търси жена. За певец не го бива, да си го знае отсега.

# 1 358
Очаквах телешко варено, пък то песен 😄 И то баш на Мария Илиева 🤢

# 1 359
Майка му е родила на възрастта на Магдалена третото си дете. Има огромна разлика между това да родиш поредно дете на определена възраст и това да ти е първото. В същността си изказването на Ксения има резон.

Ами не я виждам тази огромна разлика. А и при двойките, които имат репродуктивни проблеми, "вината" е в мъжа поне в половината случаи. Очаквам маминка да му направи спермограма, за да е сигурна, че плувците са му наред.

Просто маман знае, че той в скоро време няма да създаде семейство. А на Маги това ѝ е първостепенно значение на този етап.

# 1 360
Нито една от двете няма да бъде приета, защото са от различни вселени! Майката е реалист. Магдалена - създала си е план и фалшиви илюзии и така си е повярвала....
Такъв типаж виждам единствено като държанка. Също и Надежда.
Отнася се за всички кифли, които си мислят, че живота е розов!
Щяла да живее на село?! Хахахахххх....🤣🤣🤣
Не мога да я гледам повече - повръща ми се от нея!
Кения я усети много точно - обиграна!

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 00:07 от •mimoza•

# 1 361
Оуу, дойдохме до бляновете на Алеко, да става певец. Ами иди в Гласът бе човеко що тук да лъжеш момите.
Сега ще ви шокирам сигурно, но тези демонстрации на близост пред родителите, никой родител не одобрява. 😁 Толкова ли не можа да седне спокойно(и скромно според майката), не, трябваше да се отърква в Алек. Да са вече двойка и разбирам, но така..
Магда не е умна, а има маниер на светска дама. Обиграла се в средите в които се движи. И изобщо не кореспондира с тези уж мечти за къщичка на село с две липи отпред.

# 1 362
  • тук и там
Харесах срещата с майка му на Алек.Май много лесно усети Маги и кой за какво е вътре Сега скука,чудя се вече какво да гледам.Дойдохме си на думата иначе-Алеко свири,Магда му подарява песен..Оф,да дават вече Надежда и нейната среща че ми се гади от "романтика"и нелепи стихове..

# 1 363
Алеко да върви в Гласът, явно за това е влезнал да става известен,, че после и с пеене.
Какво ни губи времето тук?
Според мен трябва да му е по- скоро хоби Grin

# 1 364
много смотано се целуват Магда и Алеко. цял сезон така.
тая поема Ваня Щерева ли я написа?

Общи условия

Активация на акаунт