🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 914
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 425
Айде идва тежката артилерия! Ака Нани!

# 1 426
Заболяха ме ушите от клишета и патетика. Тия двамата разговаряли  ли са в някой момент като нормални хора’? Въртят една грамофонна плоча до припадък. Може пък да съм изтървала - трудно ми е да се концентрирам, когато Маги говори.
Алек е казвал някои интересни неща, но насреща си е получавал еквивалентът на "Много мило", само че с още по-натруфени клишета.

# 1 427
Толкова празен риалити герой като Магдалена не съм виждала никога. Да благодари на Надя, Йоана и Надежда, че ѝ дадоха някаква характерност. Тя няма нищо съществено в думите, нищо специфично в поведението, тя не дава на зрителя абсолютно нищичко! Този час и половина, в който основен герой беше тя, мога да го запомня само с дефанзивната майка и с нищо, което Магдалена даде на предаването.
Да
Цял сезон това повтаряме и до края си остана така

# 1 428
Тая пък ревна преди да е видяла маминка

# 1 429
  • София
Алеко как лъже Маги,че майка му уж я е харесала и тя се радва😂😂

# 1 430
Тази нали я чакаха един тон мъже да им прави сарми и баници, защо плаче сега...

# 1 431
  • Пловдив
Въпросът е, не дали другите ги харесват, а дали те ще се нагодят един към друг и ще си приемат кусурите. Защото и двамата са си нормални хора с плюсове и минуси, като всички нас. И нито мама, нито ние ще им попречим или имаме значение. За мен от всички моми дето му се предлагаха, между него и Маги им се получава, дори и то да е само екранно. Ще поживеем и или ще им се радваме, ако са заедно, или ще злобеем с "аз казах ли" Wink

# 1 432
  • Stockholm
Баща му няма ли да видим все пак. Майката е ясна. Доминантна, амбициозна и манипулативна. Алек ѝ е дете от втори брак, в който със сигурност е имало наранени бивши.

# 1 433
Тази нали я чакаха един тон мъже да им прави сарми и баници, защо плаче сега...

От щастие, че ще отиде при тях след малко Joy

# 1 434
Надежда изглежда по възрастна от Маги, да видим Ксения сега. Май пак няма да е очарована.

# 1 435
Съмнявам се да има и десет от всички нас тук, които да искаме за синовете си с осем години по-голяма жена, или по-голяма и с дете на всичкото отгоре.
Нека бъдем реалисти!

Така е. Аз също не съм се месила на сина ми, но ако ме е питал, съм му казвала честно какво мисля по всеки един въпрос, който ми е задавал. Важно да се разговаря с момчетата ни. Те трябва да знаят какво мислим, за това сме им родители. Майката на Алеко каза, че той си решава, аз забелязах това.

# 1 436
  • София
Ксения спомена възрастовата разлика като допълнение на основното ѝ притеснение - че Магдалена не говори истината и че не е там заради Алек.

Улови фалша и се замисли иза други възможни усложнения.

И стига сте давали единични примери. Статистиката е жестока. Има биология, факт.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 23:01 от Илит

# 1 437
Арогантно, безпардонно и безскрупулно беше изказването за детеродните способности на Маги. Пред камера си, културен човек никога не би си позволил така публично да дамгоса някого. Себе си изложи.
Знае си жената льольото, не вярва в преценката му, а и Маги се престара с нейните глупости, разбирам отношението ѝ, но заклеймяването беше грубо и прекалено.

# 1 438
Маникюрът на Надежда е на повече от месец, личи си. Поредното доказателство колко пестят от всичко този сезон…

# 1 439
Лекар да коментира, че 36 годишна жена е стара за деца. Уф… Много закостеняла.
Не че трябваше да казва под някаква форма чак, че е “стара” за деца, но знае, от лекарска гледна точка, каква е реалността и че шансовете в действителност намаляват с всяка изминала година при една жена и може би има представа какви неочаквани пречки могат да излязат по пътя към зачеването, за които първо, че някоя по зряла дама вече може да няма време да оправи(ако се появят такива) и за които доста от по-младите хора дори не се замислят. Освен ако не им се е наложило да минат през подобни пречки или не са лекар с малко по солидни знания, както майката на Алек.
Така че относно този въпрос, аз успях да разбера майчините й притеснения, а че ще бъде “трудна” свекърва един ден, ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт