🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 906
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 590
Щом каза, че и шамар зад врата му трябва…

# 1 591
  • София
Аз честно казано съжавялам , че си причиних това предаване тази вечер. В една вечер чух толкова обиди спрямо жените от жена, при това майка. Честно казано тия двете трябва да се кръстят и да бягат от тоя. Ужасна майка, как може да се изказва така. Ами малко елементарен филтър на тази уста бе.

# 1 592
Според мен жената осъзнава, че някъде сериозно е сбъркала с възпитанието на сина си. Но нито я питат, нито желае да си го признае...
Изобщо не мисля, че всичката критика, която изказва, я насочва към себе си. Манипулативна е. И се крие зад разни клишета пасивно-агресивно. Не го оставя да скочи. Пълни го със страхове и притеснения. И има неуважително, снизходително отношение към него.

Тя не го ли е родила Алеко към 40? Какво се  учудва, че детето й харесва жени 35+.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:03 от Linda*kiss

# 1 593
Алек е вярвал в пясъчни кули, мислел е, че майката много обичала бащата, а тук стана ясно, че е точно обратното, тя не желае живот за сина си какъвто е имала тя. Реално представата на Алек за семейството му излезна изкривена. Лошото е, че благодарение на тези представи той търси по - възрастни жени. И горкият неслучайно говори постоянно за свободен дух и радост от живота. Майка му е взела свободата и възможността да се наслаждава на живота.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:16 от Албатрос

# 1 594
"Без багаж! " В България децата все още се наричат "багаж" от "любащите" мъжки майки.. Отвратена съм!

Представете си, че синът ви доведе 8 години по-голяма жена , с дете и казва: ще се женя ...

# 1 595
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂

# 1 596
"Млади жени, не са момичета"

# 1 597
  • Вестерос
Мама явно си е мислила, че Мамин Сашко ще се залюби с някоя 20 годишна, няколко месеца гаджета и чао.

# 1 598
Алеко няма да престъпи думата на майка си, защото много е свързан със семейството си и не му се иска да е между чука и наковалнята. Може и да го лишат от някои екстри, с които е свикнал, за да го накажат за избора му.
Майка му много пъти му повтори да не бърза.

# 1 599
Това че не цепи басма , не значи че казва истината. Да си обран , на моменти е важно , просто за да не се изложиш с тесногръдото си и комплексирано мнение. Замълчи , че да те имаме за умна докторица по презумпция

# 1 600
След срещите с майка си, Алек като препикано мушкато.

# 1 601
  • Пловдив
Мамеееее...
Уважава те синът ти. Иска много да ти угоди, но няма и да направи компромис да бъде с жена, която не го привлича. Те така ще си остане сам, няма да се ангажира с никой, това ще го убие и ще се загуби.... И после ще си удряш главата къде сбърка ти като родител...
Родител е да си там да го подкрепиш когато падне.... без да укоряваш, без да съдиш... детето трябва да изживее пътя си, който си е избрал.....
Животът си е опит, очукани глави, рани, болка - как да оцени красивото иначе, което ще се случи.
Изборите си прави всеки сам, защото с тях ще трябва да живее. Ако се довериш с изборите на друг, пак ти трябва да живееш с тях, но няма да са твой....

# 1 602
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутен от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Не мисля. Тя реагира по-остро на “багажа”, отколкото на годините.
Изобщо отказва да направи паралели със себе си.
Леко безочливо.

# 1 603
Алеко няма да престъпи думата на майка си, защото много е свързан със семейството си и не му се иска да е между чука и наковалнята. Може и да го лишат от някои екстри, с които е свикнал, за да го накажат за избора му.
Майка му много пъти му повтори да не бърза.

То, синчето, ако имаше сериозна професия и беше преуспял, както се иска от жените, нямаше да го плаши това наказание.

# 1 604
Така, аз съм малко по-малка от Алек и съм от точно тия образовани среди, които мама Ксения иска за сина си... Една тайна: тия разумни, здраво стъпили на земята, слънчеви момичета няма да си паднат по Алек, защото той ще им е твърде странен и вятърничав.

Не съм майка, така че не знам... Но ми се струва, че ако приеме нотката ексцентричност и бунтарството в сина си, ще й стане по-лесно. Тя просто иска да го направи по неин калъп и е гадно и за двамата.

То от сина си зависи. Майката си е майка, но синът трябва да си извоюва независимост, доверие и уважение.
Нали за това е мъж? Ние, майките, остаряваме и щем нещем, ще разчитаме на синовете си. Ако Алек вземе решение, Ксения ще го приеме, няма накъде да ходи. Тя просто си даде мнението и от там нататък е той.

Общи условия

Активация на акаунт