🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 848
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 605
Хората /повечето/ не харесват да им сервират истината ненапудрена.
Това е причината накои от вас да те харесват Ксения...си мисля.

За партньора с дете..тя говореще от личен опит най-вече. И искаше да каже че е различно. Нищо повече.  Различно е. И то си е така ,  факт.
 Така я разбрах поне аз

# 1 606
Аз не знам дали и той ще си падне по такова умно, заземено момиче, скромно, защото до сега харесва доста натокани каки и може би на по-обикновени, но по-образовани жени с посока, не би обърнал особено внимание.
Имала съм и досег с доста лекари и знам ,че за тях да си лекар е върха на престижа и гледат с неодобрение на повечето модерни професии.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:08 от BobbyDyl

# 1 607
Сега си обяснявам защо толкова български мъже са комплексирани... защото са тъпкани от родителите си... Баща му щял да го постави на място с една дума... СРАМ в национален ефир. Опита Алек да се опълчи, но неуспешно... Единственият изход е тотално да отреже семейството си, ако иска да бъде независим и да живее собствения си живот, а не такъв, диктуван от мама и тате. Вече съм убедена, че повлияха на решението му, колкото и да го отрича.

И все пак, мисля, че има повече афинитет към Надежда.

# 1 608
Напротив, това с “багажа” беше именно, защото прави паралел със себе си. Жената знае колко ти се иска всичко да е цветя и рози, но знае каква е действителността след пет, след десет, след двайсет години. И за едната, и за другата страна. И за този по средата.

# 1 609
Надежда била юристка. А май докато беше СилвИто, се спотайваше. И политоложка, и HR... Встъпитената и реч беше хубава, признавам си. Научила се е поне да говори. Гласът и беше преправен. Но това, че не знае на къде ще се насочи, няма цел ... лута се... професионално.
Алекс, чакаше мнението на майка му, защото той, наистина е в приказка, а искаше да разбере майка му какво вижда в двете кандидатки.

# 1 610
И аз мисля, че повече харесва Надежда

# 1 611
  • Вестерос
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂
6 и 8 години не са въобще доста. Колко семейства има с жени по-големи от тях. Само край мен са десетки, с бракове, деца, без деца, с "доведени" деца и т.н.

# 1 612
Сега си обяснявам защо толкова български мъже са комплексирани... защото са тъпкани от родителите си... Баща му щял да го постави на място с една дума... СРАМ в национален ефир. Опита Алек да се опълчи, но неуспешно... Единственият изход е тотално да отреже семейството си, ако иска да бъде независим и да живее собствения си живот, а не такъв, диктуван от мама и тате. Вече съм убедена, че повлияха на решението му, колкото и да го отрича.

И все пак, мисля, че има повече афинитет към Надежда.

Ох, не знам. Харесва и двете, но наистина Надежда май повече го влече.
А Ксения каза само, че детето на Надежда може да му стъжни живота и той трябва да е подготвен за това. Но и тя май хареса повече Надежда от Маги.

# 1 613
За мен по-големият проблем в това семейство е как мама Ксения е възпитала сина си, та въобще се стига до участие в това предаване с идеята, с която е дошъл и защо изборът му е този, който гледаме.

# 1 614
Добре де, аз друго не мога да разбера. Три месеца търсихме кусури на двете финалистки, вадихме им кирливите ризи, сочихме ги с пръст и вярвам, че беше с пълно основание, но когато същите тези неща ги казва майка му, я изкарваме най-черната?!
Това не го разбирам.

# 1 615
На мен все повече ми се струва, че Алек тия двете ги е сложил на финал като опит за провокация, опит да се опълчи, пак да се разбунтува. Той много добре знае на майка си вкуса, ние от три минути с нея по телевизията разбрахме какво иска от сина си. Екатерина и Надя щяха да са много по-добре приети например.

Алек я гледа с такова раздразнение (не го упреквам!), сякаш я предизвиква да каже нещо остро. После, като се приберат в София, ще й се сопне, че тя е вечно недоволна и само го критикува, тя ще му каже, че е неадекватен и витае в облаците, и тъй...

Кофти за Маги и Надежда, защото след малко ще се отнесе унизително с тях. Попътен вятър, момичета!

# 1 616
Аз честно казано съжавялам , че си причиних това предаване тази вечер. В една вечер чух толкова обиди спрямо жените от жена, при това майка. Честно казано тия двете трябва да се кръстят и да бягат от тоя. Ужасна майка, как може да се изказва така. Ами малко елементарен филтър на тази уста бе.
Ще допълня и лекар, уж най-хуманната професия призвание.. Ужасна жена, ужасен човек, арогантна, студена, безчувствена, злобна манипулатовка 🤮

# 1 617
Дано мама Ксения се чувства горда, след като три месеца гледа как Алеко лигави моми, които тя не би допуснала в представите си никога.

# 1 618
А Алек какво работи?

# 1 619
Абе всичко е бизнес, кофти за Маги и Надежда - добиха популярност, на едната заведението със сигурност е по-посещаемо, а другата отвори салон за красота ли какво там. Наистина кофти. Всичко е цирк.

Общи условия

Активация на акаунт