🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 831
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 620
За мен по-големият проблем в това семейство е как мама Ксения е възпитала сина си, та въобще се стига до участие в това предаване с идеята, с която е дошъл и защо изборът му е този, който гледаме.

Ами сега, трябва да е ясно на всички, че когато детето е отгледано от по-възрастни родители, търси подобен образ и у партньорите си. В случая възрастна майка, възрастна партньорка. Най-нормалното нещо е това. Мен докато бях малка ме гледаха баба и дядо и сега си падам по по-възрастни мъже, собственият ми мъж е 11 години по-голям. Има такава зависимост ще знаете, аз това доста по-късно в живота си го осъзнах.

# 1 621
Най-сериозната професия - при Тати.

# 1 622
Ако си живял в Гърция, защо не каже нещо интересно за страната, а не Алексчо да и обяснява заученото.

# 1 623
Мисля, майката щеше да хареса Надя.

# 1 624
Добре де, аз друго не мога да разбера. Три месеца търсихме кусури на двете финалистки, вадихме им кирливите ризи, сочихме ги с пръст и вярвам, че беше с пълно основание, но когато същите тези неща ги казва майка му, я изкарваме най-черната?!
Това не го разбирам.

Мда, и аз се зачудих...
Двоен стандарт...

# 1 625

Търси себе си, на пълен работен ден 😂

# 1 626
Добре де, аз друго не мога да разбера. Три месеца търсихме кусури на двете финалистки, вадихме им кирливите ризи, сочихме ги с пръст и вярвам, че беше с пълно основание, но когато същите тези неща ги казва майка му, я изкарваме най-черната?!
Това не го разбирам.

Абсолютно същото мисля и аз! Simple Smile

# 1 627
Тез даже сиртаки не могат да танцуват

# 1 628
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Алеко е под пълен контрол на майка си. Тя не дава и дума да се издума извън
нейните разбирания, ясно се видя това с пасивно-агресивното отношение към сестра му.
От тримата ергени този е под пълен чехъл и така като го гледам няма куража, смелостта и
характера да се опълчи и да тропне по масата. Вижте миналия сезон Евгени как постъпи,
сравнете този с Калеко, огромна разлика. Много безгръбначно поведение и вятърничаво,
несериозно отношение изобщо към цялото това начинание.
Не съм фен нито на Магдалена, нито на Надежда, но ако наистина развоя на събитията е такъв, какъвто
всички мислим, че е направо да гърмят шампанско, че са се оттървали от този.

# 1 629
Това не го разбирам.
Няма никакво основание за това.

# 1 630
Значи, сега разбрах защо Алеко е влезнал в предаването. Искал е да покаже, че вече е голям мъж на техните и хем да им направи нещо напук, казал си е, че сега една орда жени ще го ласкаят по цял ден и после ще покаже на техните какви моми е залюбил. Баща му е имал мижав интерес, но се е наложило поне един родител да присъства, нашият момък е потрил ръце и иска да провокира, знаейки, че майката няма да одобри, той изживява екзистенциален бунт и после духва към София. Ама за бунта да беше поканил Валерия и Теа, щеше да е по-така.

# 1 631
Много си отиват Алек и Надежда. Красиви са заедно.

С Маги не си подхождат, тя е като жираф до него.

# 1 632
Щом каза, че и шамар зад врата му трябва…
А добави ли накрая “кюфтенцето ми”? Joy

# 1 633
  • here and now
Ау на Надежда са ѝ дали компютър и принтер!

# 1 634
На мен все повече ми се струва, че Алек тия двете ги е сложил на финал като опит за провокация, опит да се опълчи, пак да се разбунтува. Той много добре знае на майка си вкуса, ние от три минути с нея по телевизията разбрахме какво иска от сина си.

Направи ми впечатление, когато Алек попита майка си, дали баща му ще хареса Магда, тогава той направи една мимика с веждите и се посмихна ехидно, все едно каза, татко ако я види тая, ще припадне от ужас.

Общи условия

Активация на акаунт