🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 835
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Бургас
Като майка я разбирам, но все пак не ми допада отношението и.Той е мъж отдавна, а тя се отнася с него като малко дете, което прави беля.Голямо чудо в крайна сметка.Ако толкова се обичат връзката ще оцелее, ако не ще се разделят.Но тя явно е страдала и проектира страха  върху него.Много пъти ми е правило впечатление от това поколение жени  има доста прагматични, рационални и властни, неуважителни към децата си, все едно децата са някакви безгласни букви.

С Йаона нещата щяха да са по съвсем друг начин, но той търси някой да го контролира и направлява и това няма да се промени освен ако не ходи на терапия.

# 1 636
И двете са ми симпатични, но не са за Алек.

# 1 637
За мен по-големият проблем в това семейство е как мама Ксения е възпитала сина си, та въобще се стига до участие в това предаване с идеята, с която е дошъл и защо изборът му е този, който гледаме.

Мен докато бях малка ме гледаха баба и дядо и сега си падам по по-възрастни мъже, собственият ми мъж е 11 години по-голям. Има такава зависимост ще знаете, аз това доста по-късно в живота си го осъзнах.
Глупости! И мен ме гледаха баба и дядо като малка ама се омъжих за мъж по-малък от мен с три години!

# 1 638
Ксения може би щеше да хареса Йоана, тя поне е "без багаж"!
не, Йоана ще пътува много, кой ще готви, пере и глади маминото синче. Алеко трябва да е гледан като писано яйце.

Ми тогава Надя. Тя щеше да е супер избор - хем вади добри пари, хем работи ремоут от вкъщи.
Надя щеше да е идеална. И тя като свеки е закостеняла, нали се беше изцепила, че Магдалена се е провалила в живота понеже на 36 нямала мъж и дете, апартамент също.

# 1 639
Хареса ми, че Магдалена си пази розите от Алек във вазата, и си гледа букета, защото в змиярника не се издържа.

# 1 640
Аз мисля, че с някоя млада, естествена, с професия и образование мацка, Ксения няма да се държи толкова лошо. Тук главният проблем е Алек, той ще е неудовлетворен и ще му личи. Той хем иска да се откъсне и да прави, каквото си науми, хем не може, така се е оформила семейната среда. Че и при баща си работи. Зависим бунтар.

За семеен психолог са.

# 1 641
  • София /Абсурдистан
Да не беше изтървал Хриса, тя много щеше да пасне.

# 1 642
Много бих искала да видя сблъсък между Ксения и майката на Йоана.

# 1 643
Напротив, това с “багажа” беше именно, защото прави паралел със себе си. Жената знае колко ти се иска всичко да е цветя и рози, но знае каква е действителността след пет, след десет, след двайсет години. И за едната, и за другата страна. И за този по средата.
Прозвуча като огорчена, разочарована от избора си жена. И си натрапва настроението, че всички бракове по този модел са ужас и погром.

# 1 644
Милена ако беше - с интелект, професии, цели, пари ..... и без деца.... майка му какво щеше да каже

# 1 645
Милена ако беше - с интелект, професии, цели, пари..... майка му какво щеше да каже

Е, че е дърта за него, много ясно.
Угодия няма.

# 1 646
Много се радвам, че няма да гледам тийн изцепките на Надежда вече...

# 1 647
Майката на Сашко е сладуранка. Не стига, че се е емнала да ходи в пошло предаване да уйдисва на акъла на дйетито, сега претенции кое как била казала. Както го е усетила, така. Ама баща му къде е. Сигурно няма шанс да остави работата, но може да се тълкува и като наказание за малкия, че се занимава с глупости.

# 1 648
Обаче мама как рязко отряза мераците на Магдалена и запази в тайна така лелеяната рецепта за телешко варено.
Не мога да разбера тези две жени не схващат ли, че не са за този мъж. И тук няма никакво значение мнението на майката на Алеко.
Възпитанието на мама Ксюша е малко като на Настрадин ходжа - бие детето преди да е счупило стомната.

# 1 649
Значи, сега разбрах защо Алеко е влезнал в предаването. Искал е да покаже, че вече е голям мъж на техните и хем да им направи нещо напук, казал си е, че сега една орда жени ще го ласкаят по цял ден и после ще покаже на техните какви моми е залюбил. Баща му е имал мижав интерес, но се е наложило поне един родител да присъства, нашият момък е потрил ръце и иска да провокира, знаейки, че майката няма да одобри, той изживява екзистенциален бунт и после духва към София. Ама за бунта да беше поканил Валерия и Теа, щеше да е по-така.

Баща му е на 70+ и със сигурност не му се е влизало в това шОо.
Ксения и тя си пада по по-възрастни мъже, хехе. Ама човек има склонността да забравя собственото си минало, когато става въпрос за децата му.

Общи условия

Активация на акаунт