🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 835
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 650
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂
6 и 8 години не са въобще доста. Колко семейства има с жени по-големи от тях. Само край мен са десетки, с бракове, деца, без деца, с "доведени" деца и т.н.
И това го смятате за нормално ли? Жалко! Наистина тъжно. Край мен пък няма такива. Има семейства с деца - собствени. Има хора с морал, толерантни, уважаващи семейството като единица. Такива, които не си грабват чукалата при първата трудност и оставят децата си с един родител, защото не мислят с главата си.

# 1 651
  • The wild, wild west
Хайде да приключват!

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:23 от Шоколадкина

# 1 652
Не мога да повярвам на ушите си.
Наистина да гледаш чуждо дете не е най-голямата мечта на всеки мъж/жена, но нали говорим, че ако обичаш някой силно и истински това няма да ти попречи.
Да наричаш детето "багаж" доста грубо казано.. "всички жени с деца и предишен брак са обречени."
В живота има всякакви хора и ситуации, съдби,истории и прочие.
Алек е момче за мен, малко хумористично звучи, защото аз съм на 24години🤣 радвам се, че моя Мм не слуша мамина!

# 1 653
Баща му ще доиде ли и той? Къде е?

# 1 654
Права е жената,нито една от двете не е за него

# 1 655
Като чуя, че Алеко е магаре и си представям това:

# 1 656
  • тук и там
На Ксения най-много би и допаднала Надя..Ама Алеко грам тръпка нямаше към нея..Та явно дилемата му ще е -да угоди на мама,или да бъде верен на себе си..Сега,не мога да отрека че Ксения има трезва преценка за двете финалистки,но пък явно няма идея по какви жени си пада Алеко.

# 1 657
търси се - да е девствена, да има най-малко едно висше образование, да владее поне един чужд език, да е завършила медицина и да специализира вече, да е от сой /заможни родители/, да се облича прилично, да не говори повече от майка му, ако има собствено жилище ще е + ...
може и още, но няма смисъл.

ааа, и да не е по-голяма от Алеко

# 1 658
  • Вестерос
Син на майка си и баща си, как какво

# 1 659
Много бих искала да видя сблъсък между Ксения и майката на Йоана.
Майката на Йоана е слаба ракия, епичен сблъсък би бил между Ксения и неповторимата мама Светла Joy това дори бих платила да го гледам Grinning

# 1 660
  • София
За мен по-големият проблем в това семейство е как мама Ксения е възпитала сина си, та въобще се стига до участие в това предаване с идеята, с която е дошъл и защо изборът му е този, който гледаме.

Ами сега, трябва да е ясно на всички, че когато детето е отгледано от по-възрастни родители, търси подобен образ и у партньорите си. В случая възрастна майка, възрастна партньорка. Най-нормалното нещо е това. Мен докато бях малка ме гледаха баба и дядо и сега си падам по по-възрастни мъже, собственият ми мъж е 11 години по-голям. Има такава зависимост ще знаете, аз това доста по-късно в живота си го осъзнах.
Има , докато не станеш на 40 плюс. После почваш да заглеждаш младото 🤣.

# 1 661
  • София
Не знам от кога не съм се чувствал така докоснат! - аааа от вчера с Магдалена?!!! Много ми е клиширан от самото начало Алек ама много. Толлова звезди им сваля, толкова го докосват всички и го балансират и допълват, невероятнооо е щастлив нон стоп и накрая ако верно избяга пф!

# 1 662
1:0 за семействата на жените срещу мъжете. Потрес!

# 1 663
На мен все повече ми се струва, че Алек тия двете ги е сложил на финал като опит за провокация, опит да се опълчи, пак да се разбунтува. Той много добре знае на майка си вкуса, ние от три минути с нея по телевизията разбрахме какво иска от сина си. Екатерина и Надя щяха да са много по-добре приети например.

Алек я гледа с такова раздразнение (не го упреквам!), сякаш я предизвиква да каже нещо остро. После, като се приберат в София, ще й се сопне, че тя е вечно недоволна и само го критикува, тя ще му каже, че е неадекватен и витае в облаците, и тъй...
И аз мисля, че е вид бунт. Дори естествено да харесва такива жени като Маги и Надежда, пак е несъзнателен бунт и разграничаване от майка му. Той харесва натокани жени, поддържани, коктейлни, модерни. Майка му е друг тип - не искам да кажа повлекана. Но близко. Няма прическа, няма елегантност, няма дамски стил.

# 1 664
търси се - да е девствена, да има най-малко едно висше образование, да владее поне един чужд език, да е завършила медицина и да специализира вече, да е от сой /заможни родители/, да се облича прилично, да не говори повече от майка му, ако има собствено жилище ще е + ...
може и още, но няма смисъл.
И да е под 25, че деца има да прави Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт