🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 837
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 695
Сега гледайки двете срещи, голям контраст. Имаше доста разлики, нз защо, но колкото и да симпатизирам на Маги, срещата с Надежда беше по- плътна, по- емоционална, някак си гореща, емоционално наситена. Предният път пак беше  по- бпгата от на Маги, с Маги нямаше нищо за хапване май, тя не го гледаше в очите, стегната беше и внимаваше сякаш какво казва и как се изразява. Надежда разбрах защо го привлича толкова, когато в лодката му каза, да избягат! Ами те и двамата са с разнородни интереси, и двамата са избягали от реалния си живот, тя от бремето на самотен родител, той от семейните тежести, много си отиват по инфантилизма и игровите им моменти. Да се вземат и да се свършва, направиха си почивката, 3 месеца стигат, после не ги виждам в сблъсък с реалността.

# 1 696
Малко назад гледам. Обаче Надежда ми се вдигна в очите - яви се пооблечена пред мама за разлика от Магдалена.
може би пак продукцията ги облича, на вчерашния епизод всичките бяха облечени с ежедневни дрехи осигурени от спонсорите.

Алек и Надежда си подхождат в това, че и двамата искат да избягат. 3та поредна среща Надежда е готова да избяга с Алеко и да зареже всичко. Тя също ми е вятърничава и непостоянна, професионалните й опити също.

# 1 697
Айде сега и Виктор, с неговия мЪгазин за цветя Sweat Smile...верно ни убиха от реклами тия...!

# 1 698
Много ми е интересно дали доведените деца на госпожата  ще осъзнаят, че са били "багаж".
А сестрата на Алек дали се почувства на преклонна възраст след изказването за бързото остаряване на жените след 45+.

# 1 699
Аз от лекар очаквам так так ..право куме, в очи..да ми каже нещата ..директно и конкретно. Кратко и ясно
Не ща да ме залъгва...
А алеко пациент ли е в случая? И медицинска диагноза ли му поставят? Или някакви про(т)екции? JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Много ми е интересно дали доведените деца на госпожата  ще осъзнаят, че са били "багаж".
Те са чеиз

# 1 700
Ама за какво му е млада булка? Жените и без това живеем по-дълго. Маги и Надежда мислят за бъдещето, не искат да остават вдовици. Joy

# 1 701
От душа и сърце се надявам, когато му дойде времето, детето ми да не ме "пита" при избора си на половинка, какъвто и да е. Мерси на такива ориенталски истории, аз не отглеждам скопец и емоционален инвалид.
Майката Алекова сякаш е озлобена, че й се е налагало някога да се задоволи с мъж с деца, понеже и тя е имала. Огорчение някакво и съжаление по темата се усещат.
При връзки с по-млад мъж основният риск е за жената, по-логично е тя да е резервирана и притеснена дали чисто биологичното влечение на мъжа към младостта няма да надделее в един момент. Тук наш жмуйо го оплакват, все едно на Мустафа паша ще пристава...

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:32 от Flâneuse

# 1 702
Нищо не каза Ксения за хирургичните подобрения  на Нанинка.

# 1 703
От "Ергенът" стана "Малката булка" 😄😄😄

# 1 704
Нищо не каза Ксения за хирургичните подобрения  на Нанинка.
сигурно не е забелязала, съмнявам се жена на 65г да може да разпознае, че Нанчето има нос, устни, брадичка, скули и тн. най-вероятно е забелязала имплантите, сигурно е виждала хиляди като нейните

той синът й не успя, каза й, че била естествено красива

# 1 705
Аз не вярвам тук да има майка, която в подобна ситуация да не каже на детето си /момче или момиче/ “ не взимай прибързани решения”. Това че Алек не е подходящ за Маги или Нанка го дъвчем отдавна. Що се правите на изненадани?

# 1 706
Алек истински се наслаждава на компанията на Надежда. За мен макар и да не я избере, тя е неговият победител, с такъв човек се вижда заедно.

# 1 707
аз не вярвам да има човек тук, който да мисли, че дългосрочно Алеко има шанс с която и да е от двете жени.

# 1 708
Майка му е типичен екземпляр от застаряващото поколение, което си възпитава децата със задвратници, срам и манипулации тип, ако не слушкаш, ще си има последствия. По този начин можеш да държиш вече дърти магарета на каишката си. Само се чудя след всички "не"-та, които е чул от родителите си, как самият той ще каже истинско "да" на някоя?

И нещо друго - всички, които смятат, че разликата в годините е срамна или просто нещо негативно, сменят плочата в момента, в който се влюбят в някой по-млад от тях. Тогава животът изведнъж става пълен с възможности.

# 1 709
Нищо не каза Ксения за хирургичните подобрения  на Нанинка.
сигурно не е забелязала, съмнявам се жена на 65г да може да разпознае, че Нанчето има нос, устни, брадичка, скули и тн.

той синът й не успя, каза й, че била естествено красива

От изброените само нос има... чертите на майка и са същите..Много хора са с такава естествена брадичка и скули!

Общи условия

Активация на акаунт