🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 863
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз от лекар очаквам так так ..право куме, в очи..да ми каже нещата ..директно и конкретно. Кратко и ясно
Не ща да ме залъгва...

# 1 681
  • София
Леле, как ме е яд, че Вал не е на финала. Мами щеше да припадне Sweat Smile

Щеще да е много интересно.. да има от къде да разберем, дали е гледала цялостно сезона и дали все пак е имала някоя фаворитка и как е реагирала.

Ама що така отряза Маги за телешкото варено?
И аз това се чудя, а може и нарочно така да са го изрязали, за да си създадем друг образ в главата, все пак в тях са кадрите - те решават кое да излъчат и кое не.

# 1 682
Алек, вместо да завърти главата на някоя красавица, чакаше някой да завърти неговата,  Маги и Нани се появиха да запълнят тази нужда и да го разтърсят.

# 1 683
Горджъса беше амбициозна млада дама, но не му се понрави на Алеко.

# 1 684
Малко назад гледам. Обаче Надежда ми се вдигна в очите - яви се пооблечена пред мама за разлика от Магдалена.

# 1 685
търси се - да е девствена, да има най-малко едно висше образование, да владее поне един чужд език, да е завършила медицина и да специализира вече, да е от сой /заможни родители/, да се облича прилично, да не говори повече от майка му, ако има собствено жилище ще е + ...
може и още, но няма смисъл.
И да е под 25, че деца има да прави Stuck Out Tongue Winking Eye

А тя що пък баш Алеко ще иска, ей това не става ясно 🙈😄

# 1 686
Не знам от кога не съм се чувствал така докоснат! - аааа от вчера с Магдалена?!!! Много ми е клиширан от самото начало Алек ама много. Толлова звезди им сваля, толкова го докосват всички и го балансират и допълват, невероятнооо е щастлив нон стоп и накрая ако верно избяга пф!
Ще постъпи като 100% класически Водолей!

# 1 687
Дъвчем цял сезон едно и също, нямаше особено подходящи моми за,,маминия златен,,. Ама тия двете пък изобщо. Дойде мама, каза същото и развали панаира. Сега защо го била казала. Ами щото си знае стоката, а тия двечките са хвани едната, блъсни другата.

# 1 688
  • Stockholm
На мен все повече ми се струва, че Алек тия двете ги е сложил на финал като опит за провокация, опит да се опълчи, пак да се разбунтува. Той много добре знае на майка си вкуса, ние от три минути с нея по телевизията разбрахме какво иска от сина си.

Направи ми впечатление, когато Алек попита майка си, дали баща му ще хареса Магда, тогава той направи една мимика с веждите и се посмихна ехидно, все едно каза, татко ако я види тая, ще припадне от ужас.

Баща му щеше да даде на Маги  цвете, в което е пъхнал бележчица с телефона си Joy

# 1 689

Младенови! Simple Smile
Сестрата е душичка.

# 1 690
Надежда изглежда по възрастна от Маги, да видим Ксения сега. Май пак няма да е очарована.
И бонус дете 😁
Това дете ще бъде причина че тя не е подходяща за Алек
Багаж го нарече мама. Дълбае дъното тя.

# 1 691
Все пак майката е лекар. Прекарала е младостта си в следването на една ясна цел. На такъв човек да му доведат две жени средно на по 35 още търсещи се…ами нормално е да реагира така. Жената е реалист и адски права за всичко макар и леко груба. Поведението ѝ ясно говореше, че е разочарована и от собствения си син. Права е, че подобен тип отношения са трудни и знае, че синът ѝ не е готов за подобно нещо - та той е мноооого далеч от истинския свят в момента. Не е проблем да си с жена с дете, докато детето е при бабите, а ти в Гърция на вилата до морето. Ксения си каза, че ще го подкрепи, каквото и да реши, но е права да бъде мнителна относно евентуално бъдеще с която и да е от двете.
Аз самата съм майка на момче без мъж до себе си и лекар. Трудно е много да си отвориш сърцето и да се довериш на някого от страх как ще го приеме детето. Не е детска игра това и пожелавам на всички жени в това положение да имат късмета да срещнат своя си човек, но малко вероятно това да е някой младок на 20+. Като майка на момче също бих дала мнение, ако ми се поиска такова, но винаги бих уважила избора на детето си и бих уважавала и приемала снаха си.

# 1 692
търси се - да е девствена, да има най-малко едно висше образование, да владее поне един чужд език, да е завършила медицина и да специализира вече, да е от сой /заможни родители/, да се облича прилично, да не говори повече от майка му, ако има собствено жилище ще е + ...
може и още, но няма смисъл.
И да е под 25, че деца има да прави Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами трябвало е да го запише да следва медицина и там щеше да си намери, друг е въпросът, че и там не е както преди и младите лекари се женят и създават деца на около 30 или 30+, ако изобщо се оженят.

# 1 693
Ксения и майката на Нани също могат да се захапят. Ама не са в една серия.

# 1 694
Маминката е типичен лекар, професионално изкривена, лишена от всякакви емоции. Вярвам, че желае най-доброто за сина си, но думите ѝ по-скоро го унижиха и се усети, че му стана неудобно и се ядоса. Ужасно грозни думи бяха това за “багажа”. Явно приема и доведените си деца за такъв. Общо взето с участитето си успя да обиди двете претендентки, детето си и сестрите му, изложи себе си. Да издаваш заповеди на 29-годишния си син, да обещаваш задвратници, да съдиш хората за това как са живели живота си…. Наистина най-добре ще е да си нямаш такова съкровище, пардон свекървище, явно имаме победителки все пак.
Поне тук със съфорумките щем, не щем ще си заобичаме нашите. 😄

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:34 от Rusty15

Общи условия

Активация на акаунт