🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 822
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 755
Алек сега ще им каже, че му трябва време да разбере дали иска да е с някоя от тях. Явно е искал да си ги менка и в България. 😂😂😂

# 1 756
Алекс е полигамен и си иска харем човек Joy
избрал е Наум 😄

# 1 757
Както пишеше в един от първите спойлери - Алек им казва “Айде чао, Гергино” и така. 😁

# 1 758
Кадрите как Наум върви към тях с цайсите, а двете са като близначки и го гледат смутено... Гениално!

# 1 759
Това ако е истина, е срам за него, голям страх набра, едната му слага високи летви, другата още по големи, не издържа ли каков се случва тука. Значи той е изиграл през 3 месеца мечтания за себе си образ ли какво се случва, себе си наигра накрая ли какво. Маги вади мъжкото в него, прави го да иска да дава и да поатига, Надежда го пали и изисква заради детето си. За мен Надежда вадеше повече емоция за нвго на тази среща, Маги отиде на задна позиция. Много красиви и двете, като статуетки, да видим..

# 1 760
Много унизително за жена, да я мами три месеца и накрая ... бегалеята.
Д-р Ксения, не сте го възпитали добре. Трябваше да поработите повечко върху характера му.

# 1 761
  • София
Кадрите как Наум върви към тях с цайсите, а двете са като близначки и го гледат смутено... Гениално!
Той.. ми се стори един такъв ехиден, знам ли.

Много унизително за жена, да я мами три месеца и накрая ... бегалеята.
Д-р Ксения, не сте го възпитали добре. Трябваше да поработите повечко върху характера му.
Коментар точно в десятката!!!

# 1 762
Едно Наум на цялата тая тежка сватбарска обстановка се е тупнал със слънчеви очила

# 1 763
Много бих искала да видя сблъсък между Ксения и майката на Йоана.
Майката на Йоана е слаба ракия, епичен сблъсък би бил между Ксения и неповторимата мама Светла Joy това дори бих платила да го гледам Grinning
Може да стане , ако Татко Тенко (ли беше) се кандидатира за Ерген. Но там ще ходим и ние с  Тета , та може и да не блеснат двете дами

# 1 764
Извън кръга на шегата, това е гавра със зрителите. Не съм сигурна дали ще си губя времето да гледам следващият Ерген или другото Шоу по съседната телевизия.

# 1 765
  • София /Абсурдистан
А защо не се появи и баща му?

# 1 766
Алек как ще направи избор, той свикна да целува 3-4-5 на вечер…

# 1 767
Алек се изниза като фъсня по асансьора

# 1 768
Някъде четох ,че са снимали 2 финала Grinning и понеже днес изтече вече интервюто на Маги с Наум,се надявах да ни изненадат и пуснат някакъв друг финал ,та само заради това изгубих 3 часа от живота си. Работата вече е ясна  и направо си лягам.
Много ми беше приятно да следя тази простотия с всички тук ,всъщност май заради темата основно следях целият цирк Grinning

# 1 769
Мисля си, че на майката най-много би паснала Васка (фармацевтката), която влезе като гримьорка. По-млада от него, обрана като емоции, естествено красива и нежна, с професия, сходна с нейната.

Общи условия

Активация на акаунт