🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 870
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 740
"Бягството на младоженеца".. Wink

# 1 741
Ох, Маги! Актьорският талант се състои в способността да предадеш емоция с лице и тяло, ако трябва по десет минути безизразно да се обясняваш като малка *****, за да внушиш нещо на зрителя (и то без успех накрая), пиши го бегАло.
Роклите са красиви.

# 1 742
Двете връзкарки на финал, не е изненада.
Маги е приятелче, а на Нанка сигурно тати дотира участието. Сашето добре ще се изсули, според мен демострира, че избора е натрапен

# 1 743
Да взима и двете Joy

# 1 744
Маги изглежда много красива в момента.

Алек е решил да стане многоженец! Еха! Любимото ми шоу по ТЛС в бг вариант хаха
Вижте ми профилната снимка. Sweat Smile

# 1 745
  • София /Абсурдистан
Много красиви рокли.

# 1 746
Самият Алек, на видеовръзка, да ви обясни ей сега

# 1 747
Алек ще им каже - взимам ви и двете

# 1 748
. Какво, на Онче - Бонче ли ще играе, за да избере?
По-скоро на:
Няма-драма,
Квото каже мааа-ма Joy

# 1 749
  • The wild, wild west
Тия двете ще си станат най-добри приятелки в последния момент… 😂

# 1 750
Погледът на Маги е сякаш мисли (или се надява) че го е блъснал хеликоптер и затова не идва..

# 1 751
Алекс е полигамен и си иска харем човек Joy

# 1 752
На Нани роклята е много красива.

# 1 753
  • Вестерос
Скрит текст:
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂
6 и 8 години не са въобще доста. Колко семейства има с жени по-големи от тях. Само край мен са десетки, с бракове, деца, без деца, с "доведени" деца и т.н.
]
И това го смятате за нормално ли? Жалко! Наистина тъжно. Край мен пък няма такива. Има семейства с деца - собствени. Има хора с морал, толерантни, уважаващи семейството като единица. Такива, които не си грабват чукалата при първата трудност и оставят децата си с един родител, защото не мислят с главата си.
21 век сме да припомня! Какво ненормално има жена ти да е с 5 години по-голяма от теб искам да знам аз?
То стана чаршаф, но ще ти отговоря.
Кой век сме няма значение - поколенията вървят стремглаво надолу и без ценности, оставящи куп деца, които приемат този модел на поведение за нормален. Значението е такова каквото го каза Ксения- чиста физиология. Когато жената започва да навлиза в менопауза, качеството на интимния живот не е същото. Дори само заради това, пак е достатъчно. Мъжете са мераклии до късно, при жените нещата са по- различни. И не, не са само мераците.
съвременната медици предоставя на жените опции за лечение...

Магдалена е в шок, Надежда е бясна.

# 1 754
Алек ще им каже - взимам ви и двете

Има логика - двете ще му раждат деца набързо. Едната ще му готви, другата на село и така

Общи условия

Активация на акаунт