🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 878
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Paris
Надежда защо все така се облича? Не ми е подходящо за класна дама, още повече майка на дете. То можеш да си секси и ако си с елегантно облекло, а не постоянно да изкарваш балоните отвън 😀

# 1 666
На Ксения най-много би и допаднала Надя..Ама Алеко грам тръпка нямаше към нея..Та явно дилемата му ще е -да угоди на мама,или да бъде верен на себе си..Сега,не мога да отрека че Ксения има трезва преценка за двете финалистки,но пък явно няма идея по какви жени си пада Алеко.

Ми няма, защото и тя го е раждала "на години". Аз осъзнах доста късно в живота си защо си падам по по-възрастни мъже - защото ме е отгледал дядо ми, заедно с баба. Логично, ама много хора въобще пък не го осъзнават. Със сигурност и Алек не осъзнава защо си пада по каки, майка му пък съвсем. Аз чак сега се светнАх, като я видях майка му, че е на 60+. А аз съм на 56 и имам син на 35 мдам...

# 1 667
И двете са ми симпатични, но не са за Алек.

Ако докторката беше жена с финес и елементарно възпитание, можеше да каже просто това вместо “директните” си излияния в национален ефир. Похвално, че е пряма като децата. Един зрял човек уж с претенции би трябвало да може да си мери приказките спрямо ситуацията.

Иначе защо се палим - при мен лично няма нищо общо точно с Мага и Надка при мен, а с тези грозни изказвания от жена, майка и лекар. Тъжно.

# 1 668
Права е жената,нито една от двете не е за него
Защо? Какво лошо щеше да стане ако бяха заедно?

# 1 669
  • The wild, wild west
Мама я избива на агресия вече… 😂 на два пъти казва на Алек, че и се ще да го напляска! 😅😂

# 1 670
Леле, как ме е яд, че Вал не е на финала. Мами щеше да припадне Sweat Smile

# 1 671
Никога не бих си позволила да нарека нечие дете багаж. Чувала съм и определението “ремарке” - дори още по-отвратително.

Mайка ми казваше на такива ( било мъж или жена ) кравата с телето

# 1 672
  • София
Алек им сваля звезди и на двете, решението би било негово, не се влияе.. пък накрая така да постъпи, не го разбирам...

Дано  и двете да намерят своите мъже и действия.. и думи да съвпадат, не като при този младок, майка му го нарече млад мъж, но май си е момченце, както беше се изцепила Магито.

# 1 673
  • Вестерос
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂
6 и 8 години не са въобще доста. Колко семейства има с жени по-големи от тях. Само край мен са десетки, с бракове, деца, без деца, с "доведени" деца и т.н.
И това го смятате за нормално ли? Жалко! Наистина тъжно. Край мен пък няма такива. Има семейства с деца - собствени. Има хора с морал, толерантни, уважаващи семейството като единица. Такива, които не си грабват чукалата при първата трудност и оставят децата си с един родител, защото не мислят с главата си.
21 век сме да припомня! Какво ненормално има жена ти да е с 5 години по-голяма от теб искам да знам аз?

# 1 674
Ама що така отряза Маги за телешкото варено?

# 1 675
Кога ще свършва това чудо?

# 1 676
Майка му (и баща му по тая линия) иска да види някоя амбициозна млада дама с желание за успешна кариера, красива, млада, готвеща домакиня, но тези дами няма как да искат Алеко, понеже предпочитан равностоен партньор или поне човек, който им носи спокойствие и вътрешна стабилност. А пък най-големият проблем е, че осъзнава, че Алеко вятър го вее на бял кон и вероятно заради това се изказва така жестоко. И Маги, и Надежда си имат кусурите, но няма нужда да се казват тези неща в ефир, още повече, че децата не са багаж, минусите на Надежда са напълно различни.

# 1 677

Синът се бунтува срещу властната си майка, класика в жанра. 😁

# 1 678
Аз мисля, че с някоя млада, естествена, с професия и образование мацка, Ксения няма да се държи толкова лошо. Тук главният проблем е Алек, той ще е неудовлетворен и ще му личи. Той хем иска да се откъсне и да прави, каквото си науми, хем не може, така се е оформила семейната среда. Че и при баща си работи. Зависим бунтар.

За семеен психолог са.
по-скоро Алеко да вземе да запише образование, да си пооправи английския и да си намери 9-5 работа и да е независим от родителите си. Не е длъжен да работи в семейния бизнес, могат да си намерят мениджър.

Има безброй хора, които са независими от семейната среда, виждат се на празници, уважават си родителите, които макар и токсични не смеят да се месят в живота на децата си.

Алеко е пълен льольо, мечтател, сигурна съм, че и на 5лв не може да свърши работа, бащата на 70г на кого ще остави бизнеса....

# 1 679
Ама що така отряза Маги за телешкото варено?
Може да го купува от топлата витрина в Билла 😛

Общи условия

Активация на акаунт