🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 901
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 725
Малее, ама какъв е този огромен размер пръстен? То е ясно, че трябва да се стеснява, ама чак толкова огромен са взели! Алтънбаш голяма реклама.

# 1 726
Ох,Магдалена е яко пренавита!То споделеност .. просто се усещало , нз си какво .. тя сама си се нанива , че няма друг вариант освен да е избранницата.

# 1 727
Скрит текст:
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.
Не е смутена от цифрата на годините, а по- скоро от факта, че са доста по- големи от него.
Ако Надежда беше на 25г. с дете картинката щеше да е друга.
Ма къде да го остави да скочи бе?! Тук не е удачно проба-грешка. Създаваш семейство, деца. . Тя и Надежда е скочила и резултата е налице. На детето му липсва баща, а тя се крие зад сина си - детето искало тя да бъде щастлива 😂
6 и 8 години не са въобще доста. Колко семейства има с жени по-големи от тях. Само край мен са десетки, с бракове, деца, без деца, с "доведени" деца и т.н.
]
И това го смятате за нормално ли? Жалко! Наистина тъжно. Край мен пък няма такива. Има семейства с деца - собствени. Има хора с морал, толерантни, уважаващи семейството като единица. Такива, които не си грабват чукалата при първата трудност и оставят децата си с един родител, защото не мислят с главата си.
21 век сме да припомня! Какво ненормално има жена ти да е с 5 години по-голяма от теб искам да знам аз?
То стана чаршаф, но ще ти отговоря.
Кой век сме няма значение - поколенията вървят стремглаво надолу и без ценности, оставящи куп деца, които приемат този модел на поведение за нормален. Значението е такова каквото го каза Ксения- чиста физиология. Когато жената започва да навлиза в менопауза, качеството на интимния живот не е същото. Дори само заради това, пак е достатъчно. Мъжете са мераклии до късно, при жените нещата са по- различни. И не, не са само мераците.
Мераклии до късно, но способностите се поставят под дълбоко съмнение. Мани
Говорим за прилично късно все пак 😃
НЕма се състезават с внуците 😂

# 1 728
Айдее, моментът настъпи

# 1 729
Вчерашната рокля на Маги ми хареса повече. Но и тази е красива.
На Надежда подобна на Маги ли е роклята?
И двете са много красиви, а и обстановката е много красива!

# 1 730
  • София
Назад съм още, но да кажа че маминка изказа доста наши мисли на глас.
Катето може би повече би й харесала. Надя, Йоана. Други не виждам...

# 1 731
Никога не се включвам в дискусията, но тоя път не издържах.
Аз съм почти на годините на Алек, със стабилна професия, висше, работя от доста години вече, без "багаж", с донякъде традиционални разбирания за семейство, ходя на палатки.
Алек ми е тотално антипатичен още от началото. Никога не бих могла да се влюбя в такъв човек. Не мисля, че някоя от тях също е влюбена в него, просто след два месеца изолация са с промити мозъци.
Личи му от 1000км, че е несигурен, с комплекси (особено с Едипов!), с променливо мнение, лесно манипулируем, не знае какво иска, лутащ се. Има моменти на чиста злоба, изписана на лицето му! Лесно се нервира, а е наясно, че е влязъл в предаване, което си играе с емоциите на хората, за да вдигне гледаемостта.
От средата на сезона е тотално изперкал, с уморен вид, не му се занимава, лъже всички момичета на килограм, без капка емпатия.
За проблемите с алкохола въобще няма да коментирам.
От това, което видях за цял сезон, смятам че Алек няма емоционалния капацитет да се влюби в интелигентно и здраво стъпило на земята момиче, каквото търси майка му за него, дори да изглежда много добре.

# 1 732
Алеко не е спал цяла нощ и не знае коя жена да избере. Денят идва, а той още не e направил избора си. Какво, на Онче - Бонче ли ще играе, за да избере?

# 1 733
Много са красиви и двете и обстановката е супер. Ей за това го гледам това тъпо шоу, за красотата.

# 1 734
Маги изглежда много красива в момента.

# 1 735
Та-да-дадаааам. Grinning

# 1 736
Не знам за пръстена аз пакетът на Алек  загледах докато лежеше и реших, че не съм само аз
Grinning Grinning Grinning
Малее, ама какъв е този огромен размер пръстен? То е ясно, че трябва да се стеснява, ама чак толкова огромен са взели! Алтънбаш голяма реклама.

# 1 737
Уау, не мисля, че някой очакваше този финал! Изненадани ли сме всички от разврата на събитията? Scream

# 1 738
Май ни една няма да избере

# 1 739
Наум като протеже на руската мафия с тия очила.. или все едно алек е умрял😆

Общи условия

Активация на акаунт