🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 791
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 935
Дали ще излязат сега, че е с Магдалена и се е осъзнал като се е прибрал? За Надежда едва ли има шанс, тя си го каза много добре от страхливци няма нужда и добре, че сега я е разочаровал, а не след няколко години.

# 1 936
Жал ми е само, че след това жалко измъкване на Алек момичетата вместо да си излеят гнева и да избеснеят, както си му е редът, трябваше да се насилват да пускат сълзи, да преживяват драматично по скалите и да имитират разбити сърца. Чу се само едно откровено "глупак!" от Надя и после пак читалищните сценки на Тушев и Щерева за загубената любов.

# 1 937
Ай наздраве, агонията свърши.

# 1 938
Можеше да изяде един бастун
Добре, че не дошъл и тате, че можеше и шамари да има.Joy

# 1 939
Надежда го понесе с повече достойнство.

# 1 940
Щях да оправдая постъпката му, ако не беше наговорил всичките тези глупости и не ги беше залъгвал толкова време, ако беше спазвал поне някаква дистанция. Не мога да знам дали е режисирано или е негова инициатива, но честно казано ме хвана яд.

В този сезон доста се натъртваше темата за 30+ годишните, щеше да е хубаво ако имаше щастлив финал и бяха показали, че и за жена без дете на 36 години или пък самотна майка на 34 също има хепи енд, че любовта също е възможна. Макар и да знаем, че на практика в живота е, щеше да е хубаво да има малко позитивизъм и от екрана.

Лъснаха слабостите на Алек, който е ярък представител на голяма част от младите мъже в страната ни. Репресия от страна на семейството, дълг към семейния бизнес, несигурност, страх, лицемерие... Далеч съм от идеята, че момите бяха за пример... но в крайна сметка той ги избираше толкова пъти, само за да ги срине накрая и да си остави вратичка... наистина е глупак.

# 1 941
Страхливец. И то не защото не може да избере, или просто не иска никоя, а защото не отиде там, на място, за да им го каже в очите, насаме, както направиха другите двама преди него.

# 1 942
Не можах да повярвам, отказах да го повярвам. За съжаление пореден пример на слаб мъж,застанал там като психолог да ги оценява коя колко била величествена, а той горният не го съдете, как да направи тоя избор, това са днешните мъже , не е само той, жалка картинка, егоицентризъм и слабост. Да им е честит на Тушето, либералното мислене до това доведе, всеки има право на избор, оk, но отиде на кино достойнатвото, и мъжката дума и поемане на отговорност.
Той така може да боготвори още 100 жени и всяка ще зареже, защото е твърде добра за него. Такъв типаж мина през живота ми, харизматичен, разбиращ жените и слаб до степен да рационализира всичко, само не се сеща да поеме своята част от отговорноатта. Стига му мъжеството дотам само да застане гордо, да се изправи срещу тебз да ти каже колко уникална жена си, как те оценява и не те заслужава, затова те оставя на следващия, който са те заслуби и направи щастлива. Хареса ми Надежда накрая как каза, че по добре сега да е разочарована отколкото след време. Такъв тип мъже само вземат, стимулират те да им даваш още и още, но са кухи отвътре, всичко е една сладка лъжа. Знаех си, че е от тоя типаж, но все не го вярвах. Но опита учи, а ако си му повярвала на сладките приказки, и боли, може да го помниш много дълго, и прехласването , и милите думи, и целувките и разбирането, но дотам е. Маги дано не е с нвго, защото ще има да страда. Момичета изводът от сезона е безмилостен, обичайте се, уважавайте се, иначе ще сте употребени!

# 1 943
'принцесата' Маги въобще не е адекватна... щяла Надежда да намери утеха в детето си, а тя нямала къде...ужасно токсични съждения..като емоционален кърлеж е тая жена

Донякъде е права. Надежда се прибира и веднага усеща любовта в топлите прегръдки на детето си, което й носи безмерно щастие. Магдалена каца в София и хоп между 4те стени в квартирата, сама.
Майка ѝ ще я погали и ще я нарече "принцеса".

# 1 944
  • София /Абсурдистан
Христоматиен пример за мамин Мунчо.

# 1 945

Синхроните за сезона.
Благодаря за целия ти труд!

Магдалена наистина беше звездата на сезона.

# 1 946
  • София
В такава бутафорна среда няма как да намериш наистина любовта. Явно Алек е решил навън да се пробва с една от двете, затова каза във видеото, че времето ще покаже или нещо от този род...
Със сигурност се е обадил на едва от двете, след като всички са се прибрали от Гърция...

# 1 947
Сега, като свърши, може да се върнем на темата за Тайланд вече..предлагам Joy
Ама Танко нал` вече е в Пловдив?!

# 1 948
Верно палячо излезе, както си го кръсти Надежда
По-точно магаре!
Продукцията ни пускаше такива спойлери.
На една от вечерите на Маги имаше постоянни close up кадри на магаренце с точно две рози Wink

Тушев, ако четеш, можеш да ме вземеш редактор в продукцията 😬😁

# 1 949
Бтв се изложиха ей, до една сватба не го докараха, Нова направиха 3 JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт