🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 780
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 950
Якия финал на сезона щеше да е като изгледат видеото да се спогледат и дружно да извикат УРААААА
А после с кабриолет да.отпътуват двете към залеза и която не шофира да гърми шампанско

Жал ми е само, че след това жалко измъкване на Алек момичетата вместо да си излеят гнева и да избеснеят, както си му е редът, трябваше да се насилват да пускат сълзи, да преживяват драматично по скалите и да имитират разбити сърца. Чу се само едно откровено "глупак!" от Надя и после пак читалищните сценки на Тушев и Щерева за загубената любов.

# 1 951
Очаквайте утре ексклузивна среща с Александър Младенов! Защо най-известният в България ерген не избра нито една от двете дами? Отговорите след 10.15!

Думите на Маги след финала.. накрая личи разочарованието й от Алек..
Цитат

# 1 952
Ама толкова се насилваха да ревнат....Толкова фалшива драма не бях гледала. Разбирам, че не са професионални актриси, ама чак ми стана смешно, как се опитваха насила да се разплачат, пък не им се получаваше въобще. Много слаб сезон, поне финала беше различен от предишните сезони. Не мога да кажа, че ми харесва такъв финал, но поне и Алеко злепоставиха, а не само момичетата, както правиха досега. В хелс китчън имаше повече любов от тук.

# 1 953
Ко са втелясвате толку, не мога да разбера?

Фалшиви моми, фалшив ерген, фалшив формат. Финала изтече сутринта, та няма изненади тук.

Лека нощ и благодаря за вниманието.

# 1 954
Мами си пожела една млада жена, която знае какво иска. Ами то каквото сам си пожелаеш. Сигурно ще е едно голамо осЕ и горката мами, ще ѝ вгорчи живота. Алек не го мисля.  Sweat Smile

# 1 955
Довиждане, момичета и момчета! Бяхте прекрасни и остроумни! Без вас това безумие нямаше да е лесно за преглъщане! Беше ми приятно!

# 1 956
Абе маминка си каза тежката дума и това е. От ясно по-ясно.

Представям си зад камера какво още е казала, предвид това което каза пред камера. Към този момент няма да се изненадам, ако наистина е отнесъл шамар зад врата

# 1 957
Алеко оплю себе си, за да защити мама.
Можеше спокойно да им каже - мама не ви хареса.
Не се ли е сетил, че всички ще видим какво се е случило и какво е казала мама.
Жесток финал, хаха.
Надежда бе много емоционална и истинска. Магда, като че ли не й пукаше много.
Трябваше да каже: аз много ви искам и двете, ама мама не ми дава!

# 1 958
Е, то и да беше избрал едната, за втората си е унизително отвред.
То шоуто си е такова....унизително, изначално....
Всички изгоени са си унизени донякъде...

Тъй че...не задълбавайте чааак толкова...
Но тогава нямаше да унизително поне за него, да избере една, а след това да я зарежи,  защо така се изложи пред цялата страна?

# 1 959
Тя маги първа му е звъннала
В такава бутафорна среда няма как да намериш наистина любовта. Явно Алек е решил навън да се пробва с една от двете, затова каза във видеото, че времето ще покаже или нещо от този род...
Със сигурност се е обадил на едва от двете, след като всички са се прибрали от Гърция...

# 1 960
По-добре така.
Иначе конкретно за финала - ами той не е много по-различен от този в първи сезон... там победителката беше фиктивна, колкото да я има.
Следващия път да изберат малко по-зрял ерген и доста по-независим от родителите си. Или поне да се допитат до майка му предварително при подбора на момичетата или "младите жени". Да се знае тя какво иска и си представя и така.

# 1 961
  • София
Финалът е логичен, няма драма там, че не избра никоя. Обаче че не прояви доблестта да се изправи очи в очи с момичетата и да ги издекламира същите тези глупотевини, е постъпка на страхливец. Страшно се дискредитира с това, дано поне мама Ксения е доволна!
Реакцията на Надежда беше съвсем нормална, ядоса му се зверски, разбираемо е, аз също щях да побеснея. Ми имай малко смелост, човече!
Магдалена както обикновено - излага се до последно. Човекът, когото познавала, щял да дойде. Тя го познавала. Ми ето, че всъщност изобщо не го познаваш. Това, че си проектираш някакви неща в главата си за някого, не значи, че в действителност е такъв.
Гаден финал, без достойнство.
The end.

# 1 962
Хората нямат угодия - било шоу, било нагласено, ето ви сега, вярвам, спонтанно и истинско решение - пак не са доволни хората.

Нека сме честни, че това не беше перфектният каст  за точно този ерген, за Виктор може би да, но не и за Алек.

Пролича му на Алек, когата излъчваха кадрите от най-добрите му моменти с Надежда - като тя му казва, че е влюбена и той казва, че това го кара да бъде още  по-сигурен в неговите чувства- тогава му пролича физиономията, че малко я е подвел.

Не успях да гледам сезона, но наистина едно  не одобрявам - трябва да имаш смелостта да излезеш и да го заявиш очи в очи - така, както използваш думите “обичам те” и т.н

ПС: Накрая Тушев ли им обяснява - “това е финалът, знам че изглежда безумно, то е наистина такова”?

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 23:37 от Polly_Y

# 1 963
Ще ми липсвате, драги съфорумци!
Една последна роза за вас Flowers Rose

# 1 964
  • Вестерос
"Очаквайте утре ексклузивна среща с Александър Младенов! Защо най-известният в България ерген не избра нито една от двете дами? Отговорите след 10.15!"

JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт