🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 775
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 965
Магдалена затваря стеаницата:
https://www.instagram.com/p/C7CtSK3o80p/?igsh=dzRtamZjaXVnd2Np

# 1 966
Току що в сайта на БТВ отново пуснаха сутрешния клип при Наум Joy

# 1 967
Жалка постъпка на непораснал мъж. Такава гавра и излагация дори и за реалито шоу, с продуцент Тушев, е много ниска топка. Подиграха се и с двете, имаше 100 различни други начина, по които можеше да свърши тази пародия на любовно шоу. Да ги викнат двете да висят прави (като да не казвам какво) нагласени, гримирани,  с официални прически и рокли и да им барнат не Алеко, в някои идиотски костъм с къси  и прилепнали гащи, ами негова ХОЛОГРАМА. След това неговата холограма, а не той лично, обяснява какво харесва във всяка една от тях, докато другата слуша. Всъщност той просто им каза „натокани сте, хващате окото, харесвам ви,....  НО не достатъчно, че да продължа след предаването, с която и да е от вас“. И това след 2 месеца джипове, джетове, АТВ-та, коктейли, вечери, целувки, комплименти и гнявене на 15 жени всяка вечер. И репликата „от СЕДМИЦИ ме мъчи решението, което трябва да взема“, значи целия тоя цирк, който гледахме вчера, е бил последен велик актьорски напън от страна на Алек. Накрая излиза, че двете най-привилегировани, поканени по 3 пъти на среща всяка, са всъщност най-прецакани. Другите поне от самото начало си знаеха, че нямат шанс и някак си много зор не си даваха, с изкл. на Виктория и Валерия, които вске пак се усетиха навреме.

# 1 968
Явно след шамарите зад врата не е искал и бой с токче
Щяха да са като кари и тузара на първата им сватба той като не дойде и тя го наби с букета в роклята на вивиан уестууд
Финалът е логичен, няма драма там, че не избра никоя. Обаче че не прояви доблестта да се изправи очи в очи с момичетата и да ги издекламира същите тези глупотевини, е постъпка на страхливец. Страшно се дискредитира с това, дано поне мама Ксения е доволна!
Реакцията на Надежда беше съвсем нормална, ядоса му се зверски, разбираемо е, аз също щях да побеснея. Ми имай малко смелост, човече!
Магдалена както обикновено - излага се до последно. Човекът, когото познавала, щял да дойде. Тя го познавала. Ми ето, че всъщност изобщо не го познаваш. Това, че си проектираш някакви неща в главата си за някого, не значи, че в действителност е такъв.
Гаден финал, без достойнство.
The end.

# 1 969
Много недостойно , нямаше топки да им каже в очите . Лоша шега му изигра това предване , Евгени миналата година беше много оплюван, че не избра любимката , за Алек не ми се мисли.

# 1 970
Всъщност в този сезон имаше един Цър-Пър и това не беше Виктория!

# 1 971
Добре, а след като Алек се изниза, ще му платят ли пак за участието?
Много удобно - влюбен съм и в двете, поправка -в нито една, а сега може ли да си ходя? А и също да ми палтите за участието?

# 1 972

Всеки от нас заслужава да бъде щастлив, да обича и да бъде обичан. Нищо друго не осмисля живота ни така. Това ни прави хора.
Късмет, Маги! Желая ти цялата любов на света. 🌹

# 1 973
Надежда го понесе с повече достойнство.
Противно на всеобщото мнение според мен и Нани го харесваше много. Доста си поплака.

# 1 974
Добре, а след като Алек се изниза, ще му платят ли пак за участието?

Да

# 1 975

Не се притеснявам за тези красиви и добри жени (да, дори Надежда).

От целия епизод обаче много силно ми се открои колко болезнено Алек иска одобрение от майка си, а тя все не му го дава. Просто останах с това усещане.

Впрочем, реакциите на Надежда бяха епични, много vibe-нах с нея, докато гледаше видеото на страхливеца. А Маги беше в denial.

Да са живи и здрави и двечките. Алек можеше да постъпи по-доблестно.
И мен много ми допаднаха възмутените гримаси на Надежда. Права е да не иска да му слуша глупостите.
Алеко е голям клоун.

# 1 976
Ще ми липсвате, драги съфорумци!
Една последна роза за вас Flowers Rose
А, недей така! След миналия сезон се дърлихме тук чак до началото на този! Ергенът си е ерген, бг мамите са съвсем различно нещо!

# 1 977
Надежда го понесе с повече достойнство.
Противно на всеобщото мнение според мен и Нани го харесваше много. Доста си поплака.

Може да е от напрежение.
И аз, като ги гледах, ми идваше да ревна… но не съм влюбена в тях Joy

# 1 978
Значи в следващия сезон трябва още в началото на с Ерген, а с майка му да запознават момите

# 1 979
Това накрая, което гледахме, Алеко ли беше или AI? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт