🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 751
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 010
Двете жени по много различен начин обработиха информацията.

Надежда веднага осъзна какво става и се ядоса. Маги обаче бе в пълно отрицание, отказваше да възприеме, че това е реалността

# 2 011

Честита победа на Наум! За трета поредна година двумесечен курорт в чужбина за него и семейството му, с хонорар с аромат на рози. А на този финал направо открадна шоуто. He'll be back!🌹

# 2 012
  • с трима мъже :)
Сега тихите реклами са на мода. Като викне ТВ (високия звук), превключаш канала или мютваш, не гледаш. А ако работи и изведнъж млъкне, се обращаш да видиш какво става и ... гледаш Simple Smile .
Разбира се, и заради глухонемите (горе някой го написа).

# 2 013
# 2 014
# 2 015

Надежда веднага осъзна какво става и се ядоса. Маги обаче бе в пълно отрицание, отказваше да възприеме, че това е реалността
На Надежда не й за първи път, затова така реагира!

# 2 016
  • София

Честита победа на Наум! За трета поредна година двумесечен курорт в чужбина за него и семейството му, с хонорар с аромат на рози. А на този финал направо открадна шоуто. He'll be back!🌹
Да, от цялата работа Наумчо и Тейчето най-намазаха. Хахахаах, Да са живи и здрави, харесвам ги.

# 2 017
Сега тихите реклами са на мода. Като викне ТВ (високия звук), превключаш канала или мютваш, не гледаш. А ако работи и изведнъж млъкне, се обращаш да видиш какво става и ... гледаш Simple Smile .
А дано всички реклами станат безмълвни!

# 2 018
  • София
Нали нямало хонорари за предаването? Не мисля, че двете са знаели предварително, така елементът на изненадата ще липсва.

Дано след този финал никоя да не му е вързала все пак...

# 2 019
Сега дали до Ерген 4 ще се влачи драмата Алекс с коя е видян и дали все пак ще има решение. Ей баш Рошльо не ми вдъхваше доверие , само той излезе на място
Гената си ми беше най-симпатичен.
Аз го оцених едва последния епизод. Бях сигурна , че ще слушка мама . Понесе си и всенародния хейт . Алекс как ми изложи синеоките мъже . Да се хванат и да го набият

# 2 020

На Надежда не й за първи път, затова така реагира!
и аз така мисля, тя затова и каза, че предпочита сега да бъде разочарована от него, а не след 3 години. явно визира някоя предишна връзка, затова бе и така конкретна.

# 2 021
  • София
Да, и аз това първо предположих, защото наистина ми привлякоха вниманието. А дано така ги направят всичките, ама надали!
Разбира се, и заради глухонемите (горе някой го написа).

# 2 022
  • Вестерос
Хонорар има само Ергенът,

# 2 023
Гранде финале!

# 2 024
Той на Маги ли каза, че е украшения? 😯
Като каза, че е украшение и че е много самоуверена, плюс тази зловеща музичка, която бяха пуснали… За момент си помислих, че ще ги унищожи и двете колко са фалшиви и ще излезе като най-големия злодей.

Общи условия

Активация на акаунт