🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 745
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 980
Ех, къде е татето на Ергено, да дойде накрая, па да му залепи една песница зад врата така да го поздрави за избора на Ерген, да го заземи и той и да вземе и двете моми под ръка, подозирам, че е повече мъж от синчето. Карай либерте е тоя свят сега, после защо жени на 20-30 излизат и се хващат с мъже на 60, ето затова, защото синовете им са либерали, на палатки, расти и изранали с джойстика в ръка.

# 1 981
Мале мале, тоя излезе по-зле, отколкото си мислех Grinning . То че се усещаха празните му приказки през цялото време, се  усещаха, ама такава постъпка.. На мама широко скроеното, сериозно, магнетично момче.. Как се изпокри леле, пусьо

# 1 982
  • here and now
Значи в следващия сезон трябва още в началото на с Ерген, с с майка му да запознават момите
Ха ха, мама на кастинга още...

# 1 983
Според мен Магдалена беше подготвена. И понеже е бездарна актриса даже не можа да изиграе шок и потрес. Надежда или не е знаела или е по-добра актриса.

# 1 984
Значи в следващия сезон трябва още в началото на с Ерген, с с майка му да запознават момите

Направо на първата церемония майката да раздава розите Grinning

# 1 985
Добре, а след като Алек се изниза, ще му платят ли пак за участието?

Да
Всичко това е подготвено, той добре си е знаел сценария, а и другите участници.

# 1 986
  • София
Кои три ще са на финал и че накрая никоя не избира се знаеше от самото начало.
Всеки път изтича информация......
Не е Ок това!
🌹🌹🌹

# 1 987
Сега начинът, по който ги гонеше - Мария, Катя, Горджъс, Валерия - доби смисъл. "Когато някой ти покаже какъв е, повярвай му."

Благодаря на всички съфорумци, с които изпълвахме темите за сезона! Много се карахме и много се смяхме. Последната си роза давам на вас: 🌹

# 1 988
Той на Маги ли каза, че е украшения? 😯

# 1 989
Калеко Алеко се подигра с продукцията, зрителите и момичетата...

# 1 990
  • София
Някога дали ще видим интервю с г-н Палячо, в което да обясни защо постъпи така? Какви доводи ще даде? Много ще ми е интересно....

# 1 991
Това накрая, което гледахме, Алеко ли беше или AI? Rolling Eyes
Изкуствен интелект….създаден от естествен идиот Joy

# 1 992
Излезе ми във фейса че утре ще е в Преди обед след 10ч, ще го играе пак актьор

# 1 993
Той на Маги ли каза, че е украшения? 😯

Да

# 1 994
  • Вестерос
Скрит текст:

Всеки от нас заслужава да бъде щастлив, да обича и да бъде обичан. Нищо друго не осмисля живота ни така. Това ни прави хора.
Късмет, Маги! Желая ти цялата любов на света. 🌹
Това вече ме разчувства и аз ги събирах същите картинки и  си мечтаех. Много тъжно, НО дано да дойде нещо наистина за нея си.

Общи условия

Активация на акаунт