🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 754
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 025
Ксения е умна жена, преценката й право в 10. Шоуто нагарча, верно е. Защо ни трябваше тая малоумщина..

# 2 026
Добре, вие ако сте на мястото на Алек бихте се изправили пред две силно разстроени жени да се обяснявате. Нали ще го изядат с парцалите. Ще му търсят обяснение, което той не готов да даде - че мама не одобрява. Той не поиска да играе играта на Виктор и да се прави. Беше честен пред себе си, че не може и не иска да избира никоя от тях.

# 2 027
Наум с първо включване, вика, не е ли като да скъсаш с някого със смс?

Да, и с клишето, "It's not you, it's me"...

# 2 028
  • София
Охх свършиха ми лайковете.. а имах още доста за раздаване.

Това за хонорара, достоверно ли е, ще се радвам на инфо на ЛС... Уж ме можело да се купи любовта и затова и за двете страни нямало хонорари...

# 2 029
От Редит:
"Момичетата, днес вместо рози от мама и мен ще получите един ..."

# 2 030
  • тук и там
Поучителен финал беше...Накрая ергенЯ се оказа най-смотаният,а мислехме че момите не стават..Виктория е единствената сигурно,дето може да го поиска обратно..Щото трябва да си наистина много отчаяна,че да искаш мъж,който слуша за всичко маминка..Надежда ми хареса,поне беше истинска и реакциите и бяха съвсем естествени..

# 2 031
Интересно ми е Алеко колко пари е получил за тази излагация. След това представяне трудно ще си намери приятелка

# 2 032
  • София /Абсурдистан
Ако помните типичната мъжка реплика, когато иска да се измъкне по терлици - ти си страхотна жена, аз съм боклук и не те заслужавам, та нещо такова и тук. Мунчо избяга и се скри под полата на мама.

# 2 033
  • София
Ох, много сте сладки някои, как се вълнувте, възмущавате, критикувате. Излиза, че продукцията си е свършила работата все пак.

Това е едно шоу и нищо повече. Ако някога, някъде случайно неееещичко се получи, то ще е страшен късмет.

И понеже за всеки влак си им пътници, за мен проблемът е в лошия... хайде, да не казвам лошия, в неподходящия за тоя ерген каст. От самото начало беше ясно, че нито една не е за него. И какво предпочитате, този финал или кака Маги да е втора Капитонова?

И не ми е мъчно за жените. Пълнолетни са, знаят, че не просто влизат в шоу, а във фрийк шоу и вероятността да бъдат унижавани и хейтени клони към 100%

Толкова от мен. Напред към други развлечения. Хубаво лято, дами! Пожелавам на всяка не роза, а палма под която да си мързелува това лято! 🌴😉

# 2 034
Охх свършиха ми лайковете.. а имах още доста за раздаване.

Това за хонорара, достоверно ли е, ще се радвам на инфо на ЛС... Уж ме можело да се купи любовта и затова и за двете страни нямало хонорари...
Виктор НЕ е имал хонорар.

в подкаста си с Тото Евгени сподели, че е получил компенсация за пропуснати ползи. Не е използвал думата хонорар.

# 2 035
Доктор Младенова и съпругът и със сигурност добре са възпитали малкото Алекче, обаче са го направили изключително неуверен в себе си и търсещ тяхното одобрение. Страхът да не разочарова родителите си, страхът да се изправи пред последните две и да види разочарованието в лицата им, го накара да изглежда малък смешко страхливко, който с едно плясване зад врата от тате и влиза в правия път...

# 2 036
Интересно ми е Алеко колко пари е получил за тази излагация. След това представяне трудно ще си намери приятелка
Той май не си търси такава. 😂 3 месеца мляскаш 26 жени и накрая ама не искам никоя, защото мама няма добро мнение. 😂

# 2 037
Ем да, тва щеше да е Гранде финал:
Магда, знам за Любо. Ако не си татуираш под дясната гърда А.М. няма да стане.
Наде, видех ти сватбените снимки преди 8те операции.
А той "вие сте Перфектни, просто аз не съм" типично клише
Маги знаеше, тя по сценарий отричаше...
А приятелката дето я записала за кастинг да не е Мадам Тюше?
Той на Маги ли каза, че е украшения? 😯
Като каза, че е украшение и че е много самоуверена, плюс тази зловеща музичка, която бяха пуснали… За момент си помислих, че ще ги унищожи и двете колко са фалшиви и ще излезе като най-големия злодей.

# 2 038
Някъде бяха писали 17 хил. лв., не знам дали е така. Не ги заслужава. Тези жени през какво преминаха- не получиха любов, не получиха и пари.

# 2 039
Наум с първо включване, вика, не е ли като да скъсаш с някого със смс?

Да, и с клишето, "It's not you, it's me"...

Тушев има навик да омаскарява хората, независимо какво се е договарял с тях.

Това според мен е лично решение на Алек. Сигурно е питал Тушев: "Мислиш, ли че е окей такъв финал?", и онзи му е отговорил "Давай, брат, решението си е твое, ще накараме Щерева да напише финалните ти думи и ще излезеш сух от водата". И баламурникът Алек е повярвал. Да, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт