“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 525
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 405
Останаха много въпросителни, които не станаха ясни. Как Пламен Арсов се превръща в Кърджиев, с какви средства, как се внедрява така добре в града и още други.

Точноо, нали и преди Пламен да “умре”, Кърджиев си е съществувал уж..Или

# 406
  • Някъде в Матрицата
Ако си пуснете Кино Нова, в момента върви Ангели и демони (по Дан Браун), но е към края си.
Кърджиев ми харесваше като разказвач и ерудит. Като Пламен Арсов и Демон - не. Ясно ми беше, че има мотив за възмездие, обаче аз лично не оправдавам начина по който го осъществи. Не му симпатизирам за това. Остави дъщеря си сираче. Как ще излекува нейните рани?
Предполагам, че не е включил смъртта си в плана, но това може би е и неговият път към ада. Не смъртта, а гнева яроста, гордостта, високомерието.
Мда...

Кой е следващият случай (сериал), който ще разследваме заедно?

# 407
Дори не знам какво да коментирам... Но има  2 неизяснени въпроса
Какво стана с Царевец
И къде е онази сцена от промото на предния епизод където се чудят за падането от високо. Това е изтрита сцена, която случайно се е озовала в промото ли?

# 408
Тотално разочарование.

# 409
Аз хубаво не съм гледала, нито един български сериал. Мярнах, че е за убиец и се подлъгах. 😂 Втори път няма да направя това.

Оценка
2,5/10

# 410
Средна работа, ама поне си е "наше". Popcorn
Благодаря за темите и коментарите.

# 411
Не останах удовлетворена!!!!!

# 412
Мия и Филип бяха извикани от Демона в Търново. Идеята от самото начало за Мия е била да страда от загубата на Филип, както Пламен Арсов е страдал за Филотея.

# 413
Ако си пуснете Кино Нова, в момента върви Ангели и демони (по Дан Браун), но е към края си.
Кърджиев ми харесваше като разказвач и ерудит. Като Пламен Арсов и Демон - не. Ясно ми беше, че има мотив за възмездие, обаче аз лично не оправдавам начина по който го осъществи. Не му симпатизирам за това. Остави дъщеря си сираче. Как ще излекува нейните рани?
Предполагам, че не е включил смъртта си в плана, но това може би е и неговият път към ада. Не смъртта, а гнева яростат, гордостта, високомерието.
Мда...

Кой е следващият случай (сериал), който ще разследваме заедно?

Аз накрая даже мислех, че ще кажат, че е излъгал Десподов, че Ирина не му е дъщеря и документа е фалшиф. Понеже на този лист пишеше Пламен Арсов. Явно този тест е правен като се е родила, иначе няма кога.

# 414
  • Sofia
Мия и Филип бяха извикани от Демона в Търново. Идеята от самото начало за Мия е била да страда от загубата на Филип, както Пламен Арсов е страдал за Филотея.
А Мия с какво е виновна за страданието му по Филотея?

# 415
Освободи се директорския пост, поне. Айде отивам🤣🤣😂😂

Аз съм новият директор.

# 416
Мъжът на Мия е пребил Пламен Арсов по време на спецакция и по думите му този побой е довел до усложнения и така е станал инвалид. Но мъжът й е починал и явно за Кърджиев това е достойното наказание за Мия. Тя реално няма вина, изкупва вината на починалия си мъж.

# 417
Мия си страда по мъжа си достатъчно....

Някой успя ли да разчете по устните на Мия посланието й към Кърджиев?

# 418
  • Sofia
Мъжът на Мия е пребил Пламен Арсов по време на спецакция и по думите му този побой е довел до усложнения и така е станал инвалид.
Ясно. Но това какво общо има с Филотея?

# 419
  • Другата България
Аз мисля, че ако бяха оставили миналата серия за финална, с отворен финал /като в “Алфа“/, нямаше да съм толкова разочарована от това, което видях тази вечер. Наистина не е за вярване, че още от самото начало имаше хора, които смятаха, че Кърджиев е Демона, това говори много не само за интелигентността на “простите домакини“ в БГ мама, но и за нивото на продуциране и сценарий на нашите сериали. То, не, че не е за вярване, не е за вярване, че накрая се оказа именно той. Защото това е обида за интелигентността на същите тези зрители, големи заявки, накрая най-предвидимия сценарий. И Калоян Трифонов открихме като помощник на Демона и физическия извършител /вие го открихте, аз все мислех, че е жена - нали очаквам неочакваното/, да не говорим за сегмента с пластичните операции - звучеше наистина като “Малката булка“, дори аз ироничен сценарий бях написала след миналия епизод, той взе, та се оказа реалистичен. Пластични операции, местене на кости, съхранение на трупове...така и не ми стана ясно починалия монах дали е знаел, че Кърджиев е Арсов /когото явно е уважавал/. Така и не ми стана ясно защо Тороманов покри влакното, което намери и което се досети от чие покривало е /това на Кърджиев, на инвалидната количка/. Така и не ми стана ясно защо всъщност Тороманов не каза истината на Мия, не стана ясно тези много пари откъде са.....да не изреждам още моменти, сегменти, акценти, които останаха без отговор.

Общи условия

Активация на акаунт