“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 009
  • 998
  •   1
Отговори
# 945
Ралица и Димо са страхотен тандем, даже има и химия между тях или поне на мен така ми изглежда.

# 946
Ралица и Димо са страхотен тандем, даже има и химия между тях или поне на мен така ми изглежда.
Не съм забелязала !! Може би защото съм свикнала да ги гледам в Игри на волята и съм ги приела просто като колеги и приятели , но ако играят някъде двойка , може и да им се получи .

# 947
Димо и Ралица са ми като брат и сестра. Не мога да ги приема, като екранна двойка. Ралица си я представям с Владо Михайлов, като екранна любовна двойка.

# 948
Димо и Ралица са ми като брат и сестра. Не мога да ги приема, като екранна двойка. Ралица си я представям с Владо Михайлов, като екранна любовна двойка.
Аз Владо си го приемам само с Йоанна Темелкова , като човек който е гледал представлението им два пъти мога да кажа че са уникални , химията им извън " Братя " е още по голяма , препоръчвам ви го на всички които сте им фенове  !! 😊😊  Ралица също ми е любимка по между другото де но с Влади не знам , ще ми е интересно да ги видя с Димо като двойка , би бил интересен този експеримент !! На мен Йоанна Темелкова и Влади Михайлов и Теодора Духовникова и Влади Карамазов са най любимите ми екрани двойки в българският ефир както и Елена Петрова и Калин Врачански, тези двойки имат уникална химия помежду си , Както и Диана Димитрова и Юлиян Вергов преди да станат онези циркове .

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 12:08 от FBID100004892386036

# 949
Малко клюки 😃

Видях Захари Бахаров и Теодора Духовникова в заведение във Варна. Обикаляха напред - назад покрай масите, сякаш търсеха свободна маса или се оглеждаха за някого.
Бахаров е хубав мъж, висок, с осанка. Гледаше да не се набива на очи.
Теодора, обаче, доста маниерно вървеше, някак горделиво и самонадеяно. Държеше едно яке в ръката си, което доста демонстрантивно влачеше по земята. И хич не изглеждаше в тази форма, която се видя в сериала.

# 950
  • Washington,USA
Кой знае какви гадянари са в реала🤣

# 951
Захари не, но брат му е добитък. Не знам дали сте го гледали във Вип Брадър. Нагъл, гаден и невъзпитан.

# 952
  • София
А защо трябва да са гадняри? Само, защото са известни ли?

# 953
  • Washington,USA
Ами имам лично наблюдение от категорията Ютюб докторче. Да, има и такива представете си 🤣 Хубава фасада с фалшива персона.

Предполагам и с актьорите е същото. Може да има изключения, обаче.

# 954
Захари не, но брат му е добитък. Не знам дали сте го гледали във Вип Брадър. Нагъл, гаден и невъзпитан.
От там ми стана още по противен !! Много нагло и арогантно к....е !!! Захари е сто пъти по добър и талантлив от него , и много по земен и приятен . От известните актьори , аз съм  впечатлена от Влади Михайлов и Йоана Темелкова , имах честта да се снимам с тях и да получа автографи , приятни земни и добри хора , много добре се държаха с феновете, без излишни фасони и арогантност , А Влади на живо е още по хубав и Йоанна също . 😊😊😊

# 955
  • Галифрей
Днес видях постер с реклама с Карамазов и Блатечки на някакъв ресторант 😁

Хората са различни някой актьори им личи,че са готини и земни хора в реалният живот. Интервюта и подкасти съм слушала, интелигетни,забавни и добри хора.
Има и някой които се мислят,за голямото добро утро и си имат лоши навици,колкото и да се опитват да ги прикриват то си личи. Малкият Бахаров  ( той вече не е малък 😁) поне много му паства ролята му на гадняр  в Сънни Бийч.  Бе топ злодей.

# 956
Днес видях постер с реклама с Карамазов и Блатечки на някакъв ресторант 😁

Хората са различни някой актьори им личи,че са готини и земни хора в реалният живот. Интервюта и подкасти съм слушала, интелигетни,забавни и добри хора.
Има и някой които се мислят,за голямото добро утро и си имат лоши навици,колкото и да се опитват да ги прикриват то си личи. Малкият Бахаров  ( той вече не е малък 😁) поне много му паства ролята му на гадняр  в Сънни Бийч.  Бе топ злодей.
Не е малък !! Той и приятелката му са ми крайно неприятни , едни такива арогантни и самонадеяни , чудех се по принцип дали да не гледам филма на Саня Борисова , защото много я харесвам както и Елена Петрова но като видях че и тя ще участва ами не мерси . За повечето звезди съм съгласна , много арогантни и надути са повечето  имала съм сблъсък с такива ти му се усмихнеш и го поздравяваш той те гледа все едно си човек втора ръка !! Ти сериозно ли ако не са феновете те са за никъде така че по спокойно , както те обича народа , така може и да те намрази след това .

# 957
  • Washington,USA
Не мисля, че подкасти и подобни могат да покажат какъв е човек, но всеки да си харесва, който иска.

# 958
Бях слушала някакво интервю на Захари Бахаров - ами все едно Иво Андонов говореше Joy

Христо Петков, който участваше иначе и в Капките, затова пък винаги ми се е струвал много възпитан, скромен и с чувство за хумор. Което толкова го отдалечава от образите му на Асен Чанов в Дяволското Гърло и на Рони - завършен психопат - от Под прикритие, които толкова добре изпълни.

Според мен, ако беше изиграл и в този сериал ролята на лошия, сериалът накрая щеше да ми остави по-малко блудкав вкус, защото той просто е много добър и се въплащава перфектно и в безумни образи. Препоръчвам го и на театрална сцена.

# 959
Зимата гледах Теодора, Владо, Христо Петков, Стефания Колева и други в НЕОдачници в Народния.
Пиесата беше ужас. Теодора пак си рецитираше монолога с ‘вперени’ фокусирани очи в нищото и безизразно лице. Както Мия. Все едно не е там.
Останалите бяха супер, но нямаше как да спасят дефицитите в пиесата. “Написана през 1904 г., „Дачници“ на Максим Горки”. Викам: ще бъде велико. А то си беше откровено неадекватно и отегчително.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 18:04 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт