“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 076
  • 998
  •   1
Отговори
# 705
Може и изобщо да не му е харесвала ролята му този път и даже да се е радвал,че накрая умира и ще се размине с участието в друг сезон,ако има такъв.

# 706
Павел Иванов се казва 😘 Аз си го харесвам от много време
Симпатяга е , има представление с негово участие, много ми се иска да го видя . Но повече ми се иска да го видя като Гунди . 😘☺️

# 707
Гледам 99+ съобщения и се чудя какво толкова се обсъжда..
От снимката и текста на Карамазов оставам с впечатление,че е бил много недоволен от работата по сезон 2 и с облекчение е приключил снимките. Той е професионалист,стабилен в кариерата му и няма да "прави фасони и нерви" ако няма причина.

Иначе за сезона - комичните елементи бяха много и не знам откъде да започвам - грешните имена на ГЛАВНИТЕ актьори.Един епизод Иван, в следващия епизод е прекръстен на Петър,в края на сезона пък е с ново име. СРАМОТА.Такава аматьорщина сигурно няма и в най-нелепите тв продукции с бюджет от 1000 лв.

11 епизода празни приказки освен ритуалното убиване на някакви си хора,които ако имаше разследване в този така наречен криминален/детективски сериал, връзката между жертвите щеше да бъде разкрита на зрителите още в средата на сезона.И тогава систематично и ясно да ни "доведат" до Библиотекаря.

Всичко претупано на финала, с нелогични събития,които времево нямат логика (примерно кога се случва пожара, инвалидноста,кога успява да си направи операциите,да се възстанови,да се върне в Бг и да стане директор на Музея).
Много въпроси оставени без отговор. Филотея ту с едния,ту с другия, пък женена за един,пък уж била много влюбена в другия. Пък детето не било на Десподов... мексиканска евтина сапунка.
Имал успешен бизнес, но най-добрият му приятел,неразделни като братя, откраднал идеята и го вкарал в затвора. Това също няма логика.

Да не говорим,че журналистката е видимо на 30 до 35, хайде с голям зор бих й дала 40г и ако случките са се случвали преди 15-20г,то тя тогава е била дете/тийн, дори не е учила журналистика,камо ли да пробутва дрога на Пламен и да го очерня в пресата.
Някакъв брат на Фичето пада от небето и убива хора,които въобще не го касаят по каузи,които не са негови.
Разследвания нямаше никакви,евентуално Заимова работи по някакви писти.
Върха на наглоста на продукцията беше как цялото "разследване" беше поднесено на листче хартия точно пред очите на "великите" детективи,всичко написано от-до,с локации,с мотиви,със следващия престъпен план. Изгледала съм десетки крими сериалчета,такава подигравка със зрителите никога не съм виждала.Листче хартия хора,това беше разследванието 12 епизода!!

Като за продукт на Милошев, които досега е представял много успешни проекти, Есента на Демона е една голяма пародия.
Наистина никога нямаше да го започвам ако имах предварителни спойлери или някакво общо инфо/ревюта.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 23:55 от Adoralova

# 708
Може и изобщо да не му е харесвала ролята му този път и даже да се е радвал,че накрая умира и ще се размине с участието в друг сезон,ако има такъв.
Може !! Някак си му личеше че не му се занимава повече , може би е преуморен вече от актьорската професия !! 😐😐 И в Блатечки го намирам за съжаление , в Клетката го забелязах сега и тук.  😐😐

# 709
Лаф на сезона: Десподов: "- Добре бе, аз я бутнах".
Сякаш си каза че е купил развалени домати на пазара , а не че е бутнал и убил човек !! Какво му става на Блатечки в последно време май наистина не му се играе повече , след Фамилията нещо му се изгуби страста към професията .

# 710

Той още след участието си в първия сезон, каза че за него историята е завършена и не иска да има продължение понеже това може да съсипе историята на първия филм! Помня интервюто много добре, но не се сещам при кой беше Wink

# 711
Е, като не му се занимава, защо се е хванал на хорото? Ако не е бил вързан с договорни отношения, то значи доброволно е отишъл. Не е професионално и коректно това, което е написал.

# 712
  • Sofia
Защото, много вероятно, се е доверил на напудрени продуцентски приказки какво ще представлява втори сезон и е подписал. Почти е сигурно, че не му е бил даден целият сценарии, ако той изобщо е бил готов в онзи момент. Най-много да е чел пилотния епизод.
Разбира се това не е оправдание да не си върши работата, но мога да разбера и ако в последствие, в процеса на снимки, се е почувствал подведен. Ако изобщо цялата тази хипотеза е вярна.
А за мен тя е възможна.

# 713
  • Washington,USA
Голяма фантастика тоя филм беше. Но свикнах с него 🤣

То вярно, че медицината е напред, ама толкова да те променят до неузнаваемост. Освен това, явно си е правил операция на гласа??
Тая Филотея пък една невзрачна такава, пък накрая двама богаташа ще се избият за нея. Очаквах копие на Адриана Лима

Пък, че Десподов седя в голямата къща без нито един охранител, на отключени врати няма да коментирам.

# 714
Двата сериала Дяволското Гърло и Есента на Демона нямат нищо общо, даже може би щеше да бъде по-добре, ако не представяха втория като продължение на първия, защото оставя горчив привкус.

Жанрово също са ми много различни - първият е много добра криминална драма/трилър, а вторият перфектно се вписва в категорията absurdist movie (не знам как е на български) с елементи на хорър и комедия.

# 715
  • София
😂😂 Думите на Карамазов можеха да бъдат реплика на Филип, тръгвайки си за Смолян, ако не го бяха убили 😉

# 716
  • Washington,USA
Пожелавам на всички да намерят своя Пацо. Човекът чак луднал от любов и буквално убива за нея. 😊🥴😃

# 717
Блатечки и Карамазов толкова си могат, не са уморени.

# 718
  • Washington,USA
Срам не срам си признавам, че за пръв видях и чух за тоя Карамазов. Толкова са ми убити бълг.филми.

А за Блатечки каквото съм научила  е било против волята ми 🤣

# 719
А точно Заимова да убие (научила се да стреля само преди 5 минути) Демонът изобщо не ми хареса. Трябваше да е Мия или Фичето.

Може би има някакъв символизъм в това, че точно Заимова убива Демона, в комбинация със страховете й да използва оръжие, т.е. по този начин вече е свободна от миналото.
Иначе беше доста тъпо да излизат с това, че не умее да стреля по принцип....

Било много реалистично.....но ЗАЩО е това послание - мистерия!

С посланието са попресилени нещата, но все пак имаше някакво място там, защо е, защото историята не е само за една житейска лична трагедия, а и за порочните практики на всяко ниво във властта.

Общи условия

Активация на акаунт