“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 350
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 1 020
На втори епизод съм и съм потресена.
Това са някакви некадърни режисьори и сценаристи.
Може ли на съпруг, който жена му е умряла да говориш по-този начин.
Не обвинявам актрисата, не, тя не е виновна.
Така може да говориш на заподозрян, но да разкажеш така грозно как е умряла съпругата му е отвратително.

# 1 021
  • София
Приготви се за още такива професионални действия от страна на "добрите" герои полицаи, които предполагам в нечия плитка сценаристка глава са звучали "мно'о яко".

# 1 022
Това щях да питам, дали има още подобни простотии.
Явно да.

# 1 023
  • Враца
Има.

# 1 024
  • София
В НАТФИЗ все пак ги учат за театрални актьори, а киното не е баш същото. 😃

# 1 025
И това е така, ама и преди нали пак в същата академия са ги учили, а пък игралните филми като актьорска игра са в пъти по-добри. Само аз ли съм с това усещане... При все, че не гледам целенасочено стари филми, само като прекарам нещо по тв.

# 1 026
  • София
Всъщност и старите ни филми са театрални. Да, много хубави стари филми имаме и прекрасни актьори, но са статични, няма движение, няма динамика, диалозите са точно в театрален стил. Да не говорим, че отделно са снимани като игра, отделно са озвучавани.
Сега проблемът е, че се опитват да вкарат действие, но не успяват да го интегрират с диалога. А някои диалози са безумни с цел да звучат остроумно в стил Хорейшо.

# 1 027

Ами да си махнат кепенците от очите и да прогледнат как се учат в другите държави.
Че се излагат.
Да почнат да учат как се играе в сериал и филм. Божке, толкова ли са слепи???

# 1 028
  • София
Може би трябва да обучават актьори и за телевизията. Не само за театъра. Ралица Паскалева, например, каза в едно интервю, че не иска да играе в театъра. Има и такива актьори.

# 1 029
Има и такива които играят добре и на театъра и пред камерата.

Общи условия

Активация на акаунт