“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 964
  • 998
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Това, че нещо е родно производство, не го прави автоматично качествено. На мен ми е все тая откъде е сериалът, стига да е направен добре. Нямам сантименти към Полша например, но съм гледала вече два техни много добри.

# 976
О, аз много трябва да съм се намразила, за да си причиня да гледам тази безсмислица още веднъж Joy

Турски сериали не гледам и нямам никакво намерение, нищо лично към съседите, просто жените, които познавам и следят тези сериали, са в една по-друга възрастова група, с която предпочитам да не се асоциирам Grinning

Апропо, Есента на Демона и в 6 серии няма да стане по-смислен, защото сценарият има нужда от основна преработка.

# 977
  • Washington,USA
Щяха да ни спестят мъката, поне. От втори епизод се разбра  кой е убиецът.

# 978
Всеки има право на мнение. Вие като го харесвате си го гледайте. Тая мъка можеше да ни я спестят с 6 епизода, не 12.
Така е.Ще го гледам отново и отново.
Те от първият сезон започнаха с гафовете !! Не знам защо така ?? Малко наистина си плюха на първият сезон .

# 979
За щастие, изборът не сериали далеч не се свежда до "или Есента на демона, или турски сериали". Разбирам, че това е опит за остроумничене, но се получи слабо. Дори само в тази тема има препоръки за наистина чудесни криминални сериали. (Полският ми е в писъка за гледане)

# 980
А аз искам да благодаря на който сподели за полския Thaw /След зимата (в НВО). Ами... така се води разследване, всяка улика се проверява, всеки човек се разчопля и нещата вървят логично.

Някъде има ли интервю с екипа след финала, все още ли смятат, че са направили страхотно нещо?

Моля Bowtie
Точно това си помислих и аз. И е само 6 епизода. Гледах го веднага след ЕнД и просто не мога да не ги сравнявам, за съжаление - не в наша полза.
Кой е другият полски криминален, който е добър?

# 981
  • София
То не е точно същият жанр, но пак има гранична полиция и разследвания, доколкото помня, че го гледах преди няколко години. "Глутница"/"Wataha".

# 982
  • Галифрей
Надявам сезон 2 да не го пуснат в чужбината,че много ще се изложим. Търсила съм го с любопитсво и съм го намирала сезон 1  в доста  известни платформи. Реших един ден да го гледам и с английски субтитри и беше забавно,защото преводачите са се опитали така по културно да е написано 😁
Нека чужденците да си останат с хубови  впечатления

# 983
То не е точно същият жанр, но пак има гранична полиция и разследвания, доколкото помня, че го гледах преди няколко години. "Глутница"/"Wataha".
Благодаря! Ще го гледаме със съпруга ми. Гледа ми се и Дяволското гърло ❤️
Чакам с гигантско нетърпение Мамник. Там се надявам, че няма да има разочарование, както се получи тук.
Честно казано мъчно ми е. За припиляната история. Имаше капацитет да стане нещо чудесно. Мъчно ми е и за актьорите. Всички са си добри, имат капацитет и потенциал. Но от слаб сценарий и не знам какъв епитет да използвам за режисьор и продуцент, това се получи.
Вила Роза беше спомената. Не е лош филма. Хареса ми, малко със смесени чувства ме остави. Може и него да си припомня през лятото.
В заключение - най-разочарована съм от Войната на буквите и от Есента на демона. Може би заради огромната кошница, с която тръгнах Sad

# 984
# 985
Интересно. Ако има нов сезон бих го гледала. Представям си Захари Бахаров като ченге, с което Мия ще се гаджоса.

# 986
Дам, заснемането на трети сезон на някое друго място със сигурност ще допринесе много за туризма Wink

# 987
Дам, заснемането на трети сезон на някое друго място със сигурност ще допринесе много за туризма Wink
Ооо не ако има трети сезон , със сигурност няма да го гледам !! Бог знае какъв, бозав сценарий ще измислят .

# 988
Ооо не ако има трети сезон , със сигурност няма да го гледам !! Бог знае какъв, бозав сценарий ще измислят .
А, ако ще правят трети сезон и четат тук, да ми пишат на лични. Веднага се включвам с идеи за сценария напълно безплатно Joy

#бозатадаепълна

# 989
  • Washington,USA
Аз си предлагам пак кандидатурата за Демон. Безплатно ще я изиграя!!

То Кокалчето имаше само една реплика и без това.

Общи условия

Активация на акаунт