“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 988
  • 998
  •   1
Отговори
# 960
  • España
Не знам как  се озоваха в темата братята Бахарови , но аз големия хич не го харесвам , все ми е Иво Андонов . Малкият , колкото и да е леке в личния си живот , някак по-достоверно предава образите си ( говоря за филми , на бг-театър няма как да ходя по обективни причини , а в чужбина идват предимно с разни “халтури”).
Преди години нали бяха неразделни “трите мечки” ( Захари; Владо Карамазов и Ю Вергов ) , после някак се разделиха ….
Сега да се върна към темата . За злодеите от двата сезона ….Асен беше със съвсем друга нагласа към света , той отмъщаваше на ЛОШИТЕ по принцип ,  според някакъв негов вътрешен морален барометър и уби единствено тези , съпричастни към собствената му трагедия . Видяхме го и да помага на бежанци ; на малкото сирийско момиченце беше наел и гледачка ; намери изгубеното в гората момче;  едва не уби пчеларят,  който малтретираше жена си , освен това се е отказал от всички привилегии , които , като член на семейство Чанови са му се предлагали на тепсия ….. “На този свят му трябва един друг свят” ! 😉  Ето на такъв “злодей” , като зрител , бих повярвала аз ! Чрез неговия образ внушенията за справедливост ; честност и морал имат съвсем друг смисъл !
В сегашния сериал , даже мисля , че не Тони Наумовски има вина , актьорът играе това , което му е написано и режисирано ! Не може да тръбиш през цялото време ( и преди ; и по време ; и след края на филма) , че е важен мотивът и това прословуто “ЗАЩО” , а в крайна сметка да покажеш основния си злодей , като “мишок с пластична операция” , при когото личната вендета е в основата на всичко ! Очаквах да го видя поне да “умре самоотвержено” , а последните кадри с него са “скрит зад една баничарка” и “стрелящ по невинни полицаи”,кулминацията беше изтъркОлването му в канавката , където се събират непотребните боклуци , а после дъждът за зрителската забрава ги отмива !

# 961
Бях слушала някакво интервю на Захари Бахаров - ами все едно Иво Андонов говореше Joy

Христо Петков, който участваше иначе и в Капките, затова пък винаги ми се е струвал много възпитан, скромен и с чувство за хумор. Което толкова го отдалечава от образите му на Асен Чанов в Дяволското Гърло и на Рони - завършен психопат - от Под прикритие, които толкова добре изпълни.

Според мен, ако беше изиграл и в този сериал ролята на лошия, сериалът накрая щеше да ми остави по-малко блудкав вкус, защото той просто е много добър и се въплащава перфектно и в безумни образи. Препоръчвам го и на театрална сцена.
Христо ми е безкрайно симпатичен , освен това е много добър актьор , никога няма да забравя появата му в "Под Прикритие" особено със гарванът още си го спомням все едно беше вчера , винаги ще очакваш от него да играе , мутра и психопат , но когато камерите спрат виждаш един скромен , добродушен и усмихнат човек срещу себе си !! В Капките ме беше яд че хората го подценяваха и не влезе в четворката , а имаше сполучливи образи !! В "Сърцето на машината " също направи добра роля !!  Интервюто му с Мон Дьо също показва какъв човек е , едно от най добрите му интервюта .

# 962
Аз не му следя много изявите на Карамазов, но ми се струва, че малко кокетира с това отказване от това и онова... Той е красив мъж и добър актьор и това, в крайна сметка му е занаята,  ако има друга професия, хубаво, ама той май няма.
Как да няма друга професия? Карамазов е признат и талантлив фотограф, който участва в международни конкурси, че и награди печели. И това е от години. Аз лично го следя от самото начало. Потърсете в социалните медии ✌🏻

# 963
  • Галифрей
Да така е. Той не се е отказал,просто си беше взел почивка за известно време. Оня ден гледах реклама, ще играе  в театъра на 31 май в голямата сцена на НАТФИЗ.

# 964
  • София
Явор е по-талантлив от брат си, НО… алкохолът и дрогата… 😜

# 965
  • Washington,USA
Напишете Пламен Арсов във ютюб🤣

# 966
  • Галифрей
Ето малко зад кадър

# 967
  • Washington,USA
Откъде я намери снимката? Жалко, че не ходи така в реала.

# 968
  • Галифрей
Откъде я намери снимката? Жалко, че не ходи така в реала.
От страницата в фейсбука са качили много

# 969
  • España
Диана Бишоп , горе снимката ми напомни , че винаги съм имала някакво подсъзнателно желание да видя Кърджилов изправен ! 🤪

# 970
Успях да изчета всички мнения, всичко сте написали. Ще добавя само, че след финала, имам усещането, че сценарият е писан с години, сценаристът е почвал и спирал да пише многократно, забравял е първоначалните идеи и е поемал в съвсем друга посока. Въобще втори сезон е като ония идеи, които са добри само в главата ти.
П.П. Един гаф/лаф на Филип в последния епизод: ,,Това са локациите на
местопроизшествията
."

# 971
  • София
А аз искам да благодаря на който сподели за полския Thaw /След зимата (в НВО). Ами... така се води разследване, всяка улика се проверява, всеки човек се разчопля и нещата вървят логично.

Някъде има ли интервю с екипа след финала, все още ли смятат, че са направили страхотно нещо?

# 972
Някъде има ли интервю с екипа след финала, все още ли смятат, че са направили страхотно нещо?
Защото са направили.
Стига сте хейтили. Филмът си беше  уникален. Нова за пуснат догодина в ефирно време турски сериали(май като бтв,което не гледам,но май дават доста турски) за да не се оплакваме   🤣🤣🤣

# 973
  • Washington,USA
Всеки има право на мнение. Вие като го харесвате си го гледайте. Тая мъка можеше да ни я спестят с 6 епизода, не 12.

# 974
Всеки има право на мнение. Вие като го харесвате си го гледайте. Тая мъка можеше да ни я спестят с 6 епизода, не 12.
Така е.Ще го гледам отново и отново.

Общи условия

Активация на акаунт