Любители на котки - Тема 195

• 35 879
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И аз с пожелания за оздравяване и намиране на правилния доктор!

И един въпрос, моля не се смейте....
Какво мислите за количките за животни, в случая - котки?
Освен, че ще затвърдя съмненията на този и онзи относно лудостите ми... Simple Smile
Не съм срещала тук а сме си голям град ...
за такава иде реч ...
Скрит текст:
Тъпо ли е? Странно?
Искам да ходим двамата на разходки в морската например, тежи ми да го нося, сам естествено не ще да ходи, не е куче.
уф, само си измислям проблеми, не, че си нямам истински, особено напоследък.
ей я пак дружинката ми

# 76
  • София
Струва ми се, че Чита си тръска главата странно от два дни. Повечко и спи. Има апетит, играе си, но това с главата ме притеснява.

# 77
  • Варна
Струва ми се, че Чита си тръска главата странно от два дни. Повечко и спи. Има апетит, играе си, но това с главата ме притеснява.

Провери и ушите, почисти ги... и ако има повечко секрет, може да се наложи и капки да се капват.
И моето правеше така, и капвахме капки но ушите ги чистя наистина редовно. Всичко това след преглед при докторката.Simple Smile

# 78
Cuckoo, стискаме палци и лапички да се закрепи котачето. 🤗
Lusia, как е Линош?

# 79
Cuckoo, и аз съм доволна от лекарите в Джулайвет. Там лекувахме Коки💔.

# 80
  • София
В  Джулайвет кастрирах 3 от котките. Доволна съм, но смятам, че това е нещо рутинно. Не съм ги търсила за истински проблеми.

# 81
Fortuna, тъкмо ми беснее из главата, като тръгнах да лягам и пощуря 😁.  Май е гладна, ама се опитвам да не забелязвам. Няма изненади в тоалетната днес изглежда наистина я прехранваме, а то милото не отказва като ѝ дадеш. Доктора ме посъветва да я минавам на 2 хранения 🤔 пък на мен ми се вижда малко😊 ама явно г*з глава затрива и хората са прави, тя не е бебе вече на 6.06 ще стане на годинка, а и е кастрирана, казаха да внимавам, че много по - трудно се свалят излишъци. Сега като легнах и си мисля да пробвам утре да прескоча обедното хранене, което си беше по - малко като количество да видим ще ми се получи ли. 🥴 Така да ѝ треперя, направо изглеждам параноична сигурно, не че ми пука де... как изглеждам, само да ми е добре душичката!
Amy_nka, 🤗 благодаря за бързия отговор, че тръгнах на работа със свито сърце, ама се поуспокоих като отговори.

# 82
  • София
Между другото, може да давате една и съща храна, но партидите са различни и не се знае дали няма нещо, което да предизвиква разстройство. Позната, която наистина е "коткарка" и обгрижва котките на целия квартал беше започнала да събира доказателства за Феликса, който пускат на промоция в Кауфланд. Масово котките се продрисквали от него. Ако е е на редовна цена, всичко е нормално. Така и не съм я попитала какво стана. Щеше да се оплаква някъде.

# 83
lusia , ако имаш домакинско кантарче претегляй храната, която даваш за деня. По таблицата на опаковката бях разтеглила колко храна трябва да давам на ден. Разпределях я на три хранения. Сега свикнах, вече не тегля. Сипвам на Том по три пъти все още, но пък той не е лаком, оставя си и за после.

# 84
  • София
Flash*, на изложението миналата година като си поръчвах колелото гледах и количките.
Готини са.
Да си призная аз бих возила някое космато дупе в количка.

# 85
При нас Зак го играе ревнивеца😊
https://www.instagram.com/reel/C6bPMoLSs4J/?igsh=ZmxianNoOHh1cXly
Аз не бих возила животно в количка.Освен,ако е инвалид и не може да ходи.Тук масово възрастни жени си возят декотаривните кучета.
За мен е притивоестествено.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 12:41 от red soul

# 86
Имам домакинска везна, от тази сутрин ми се умилква яко, ама си изяде порциона за сутринта и сега се навря в мивката, вероятно да провери да не е останало нещо, уви... Заради нея и кака се научи да си мие чиниите веднага още щом започна да се качва на плота. 😁Явно аз съм си за трепане, че трудно отказвам и прехранвам. Изчетох сумати статии и се оказа, че  на количество си я храня като бебе, нищо че съм ги направила 3 хранения, та сега ще намалям... Дано не я уморя дакото се изуча... Голяма съм патица понякога, изумявам сама себе си с глупостите дето върша.
Мамин разкош, ще трябва да се нагодим и да ми прости невежеството. ❤️😻

# 87
  • София
У нас не съм забелязала да има ревнивци. Но и моментите на гушкане са редки.
Аш и Дейзи минават през компютърният ми стол и се наместват в мен. Ако Дейзи е у мен гледа високомерно и си казва "сега е моят ред".
Аш по-често ми спи в краката/скута. Столът ни е малък Simple Smile

Дейзи е дебеличка, но хич не ми се иска да я подлагам на диета. Покрай нея и другите ще гладуват. Тя отслабна малко, но пак е по-тежка от младежите.
Онази вечер играха с Оникс, тя му скача със засилка, събаря го и той реве Simple Smile

# 88
Чудя се какво не съм направила като хората този път, давам добавки редовно...
Cucko, ХБН за съжаление лека по лека прогресира, нали знаеш... До тук си направила всичко, останалото е Божа работа.
От мен: добави TriDigest, ако можеш, в някое течно лакомство. Това коригира уреята и намалява повръщането. Намали протеина някакси, защото може да е с протеинурия и тука не го гледат това. В сайта на IRIS всичко е описано подробно, при еди какво си, какво може да се направи, но нашите бг ветове не са специалисти по ХБН и не задълбават.

И нещо много важно, се сетих... Какво не си направила както трябва този път ли? Ами, този път различното е, че си добавила хапове за хипертироидизма. Мен ако питаш, това е грешката.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 10:56 от amy_nka

# 89
  • Варна
Flash*, на изложението миналата година като си поръчвах колелото гледах и количките.
Готини са.
Да си призная аз бих возила някое космато дупе в количка.

Simple Smile
Аз не съм виждала на живо и ми е интересно.
Поръчах тази от картинката от немския амазон, беше за 50 лева и я пуснах заедно с малко храна с БД до тук.
Ще имам 30 дни след получаването да я върна обратно, предполагам, че ще го направя ама пък знае ли се Simple Smile)
За животинки до 16 кг е. Кучето на приятели е вече старо и милото не може да ходи ... а обича разходките. Взеха му раница и си го носят, ама е тежък. Може да я запазя за общо ползване, всички стареем за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт