Любители на котки - Тема 195

• 35 886
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Съседка осинови трикрако коте. Разхожда го с раничка и то е свикнало с това. Флаш ти може пак да тръгнеш да пътуваш с ГТ на разстояние. Количката ще е решение.

# 91
  • София
От мен: добави TriDigest, ако можеш, в някое течно лакомство. .....Намали протеина някакси, защото може да е с протеинурия и тука не го гледат това. ....Ами, този път различното е, че си добавила хапове за хипертироидизма.
Като ми казват, че има тиреотоксикоза, и резултат ми показват, какво да направя? Но признавам, че по твой съвет не го давах много редовно - не 2 пъти дневно, както е изписан, а през 3-4 дни по веднъж.
Тридиджест го давам редовно, много ти благодаря, като ми каза, веднага отърчах да купувам.
На РК Ренал паучовете кога ги яде, кога не....омръзна ми да хвърлям, а не са евтини. Но сега се сещам, че може да ги пасирам и със спринцовката ще яде.
В последния месец охотно яде предимно пилешко варено, реших, че е по-леко.
Вчера като се прибрах, отиде да яде малко и се обнадеждих. Вчера сутринта давах за повръщане, може да е подействало. Вчера закъснях, но след малко си тръгвам от работа и непременно отивам в Джулайвет, удобни са ми като място, да пуснат КК и биохимия.

Flash*, наши познати ходили до Виена с кола с 2 йоркита, вкл. с количка за разходка. На сръбската граница митничарката попитала какво е, когато мъжът й отговорил (учил е там и знае сръбски) "колица за пси", невярващо махнала с ръка да й се омитат от очите.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 17:14 от Cuckoo

# 92
“Колица за пси”😂, направо ме развесели, Cuckoo. Смея се сама тук в метрото. Благодаря ти💕.

# 93
От мен: добави TriDigest, ако можеш, в някое течно лакомство. .....Намали протеина някакси, защото може да е с протеинурия и тука не го гледат това. ....Ами, този път различното е, че си добавила хапове за хипертироидизма.
Като ми казват, че има тиреотоксикоза, и резултат ми показват, какво да направя? Но признавам, че по твой съвет не го давах много редовно - не 2 пъти дневно, както е изписан, а през 3-4 дни по веднъж.
А контролно изследване на тироксина правихте ли?

# 94
Присъединявам се към темата с едно пухче на 32 дни,което ще.взема в събота. Понятие си нямам как се гледа,но чета,интересувам се,наблюдавала съм 6 години котката на баща ми,и смело се впускам в това предизвикателство. Със сигурност ще имам нужда от помощ и съвети,и ще бъда благодарна да ми помагате в началото. Докато са на училище децата,котето ще бъде само в апартамента,но ще сложа камера да го наблюдавам и знам,че бързо ще се адаптира,и ще стане самостоятелно. Ще се казва Хари и е улична превъзходна,но това не ме притеснява по никакъв начин. Късно взех това решение,но времето назад не мога да върна.Надявам се да Ви споделям само хубави неща и моменти,и снимки😊Пожелайте ми мир и любов 😂

# 95
Добре дошли на Хари и неговата мама. Тук ще намерите приятели, които ще помагат, когато имате нужда.

# 96
Това е тема, в която влизам, за да наместя вътрешния си баланс. Няма свади, няма заяждане, няма изхвърляне или сочене с пръст. Царят добронамереност и взаимна подкрепа. Добре дошъл, мъничък Хари с мама.

# 97
Сърдечно благодаря 🥰 Вече нямам търпение да го вземем,но до събота ще трябва да почакаме .

# 98
  • София
papa6ka, много е сладък! Heart  Но все пак един съвет. Ако си има мама, нека постои още малко при нея. Твърде малък е за отделяне. Все още има нужда от майчино мляко, а и да научи нещо от нея. Единствено ако живее на рисково място би оправдало толкова ранно отделяне.

# 99
  • София
Ооох, колко е мъничък този сладичък Хари! 😻 И колко се нуждае от мама (котешка или човешка).

Скрит текст:
Като го гледам си спомних първите дни на Блеки у дома... Когато го спасих беше около 2 месеца... беше петък- 21.07.2017 г.
Беше тооолкова мъничко...
В понеделник (24.07) взех 5 дни болничен (шегувахме се, че съм по майчинство 😜), за да си гледам бебето и да му помогна да се адаптира пи- бързо. А той от първия ден си беше вкъщи, все едно винаги е живял там.
(и до ден днешен навсякъде си е вкъщи щом и ние сме там).
ММ имаше юбилеен РД на 5- ти август (две седмици след "бебето") и бяхме резервирали  2 нощувки в Сандански. Блеки го бяхме оставили вкъщи с достатъчно храна, вода, тоалетна.  Празнувахме първата вечер..., ама то сърцето ми свито... Сутринта пихме кафе, платихме стаите на децата за 2 нощувки, нашата за една и се прибрахме при бебето си 😹. Той май и не беше разбрал, че ни няма 🤣). Оттогава май не е оставал сам...

И да ви покажа малко селска идилия (конете не са наши, само котето 😅 )

# 100
  • София
papa6ka, много сладък този Хари.
Името ми е любимо.
Няма ли възможност да остане при майка си (ако има) поне още 10 дена - две седмици.
Моят Хари го взехме на 45 дена. Една шепичка беше.

# 101
papa6ka, много сладък този Хари.
Името ми е любимо.
Няма ли възможност да остане при майка си (ако има) поне още 10 дена - две седмици.
Моят Хари го взехме на 45 дена. Една шепичка беше.
Настроихме се вече с децата,а и жената,чиято е котката каза,че може да го вземем.На нея й е трудно да се занимава  с тях,защото е работещ пенсионер в болницата (на 70 години е).Малко или много ще я облекчим.

# 102
  • София
Рара6kа, щом има майка котенцето, хубаво е да остане още с нея. Майчината кърма осигурява имунитет на малките котенца (като при хората). Препоръчителната възраст за отделяне на коте от майка му е 3 месеца.
Пък и казваш, че ще стои самичко...
Едно е сигурно- много любов, радост и смях ще донесе в къщата ви това мъничко същественце. 😻

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 09:20 от AnyHr

# 103
Наистина в тази тема цари спокойствие и разбирателство! Една от малкото такива в целия форум.
То само снимките да гледаш и ти става толкова готино!

Привет на бебе Хари! Едно от най-разтапящите неща на света е котешко бебе. Малка рошава и забавна топчица, бликаща от живот. Толкова е хубаво да го имаш вкъщи и да го наблюдаваш с какво любопитство изучава света. Heart

Моята трицветка я намерихме до казана и беше на около 7-8 дни. Абе зор си беше един месец докато прогледне и проходи, но оцеля! Няма невъзможни неща Simple Smile

# 104
Майка ми топлеше мляко и хранеше Бубчо със спринцовка по час. Стана Бубище.
Майчиното мляко е най - доброто, но щом няма възможност да остане повече време при майката, го вземете.
Добре дошъл на Хари, да расте здравичък и да радва човеците си. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт