"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 728
  • 840
  •   1
Отговори
# 270
Аз и при двете ми “забременявания” (в кавички, заради това, че не са до финал) съм следила овулация и даже съм стояла за 20 минути с краката на стената ..

Тестовете са twip и още една марка с едно бебе на опаковката.

# 271
Съветвам ви, ако искате да забременеете да следите овулацията с тестове. На приложението няма как да разчитате. Овулацията там е ориентировъчна. Правя тестове за овулация и често има разминаване на тестовете и приложението кога е овулацията. Успех!
Благодаря , кои тестове бихте ми препоръчали и колко рано след МЦ да започна да ги правя ?

Най-евтините. Скъпите са със същата точност. Има едни easy@home лентички от Амазон, те са супер и евтини, има wondfo, в аптеката каквото има. Колко ви е дълъг цикълът? Има тема за тестовете за овулация. Имайте предвид, че тези тестове са за ПРЕДСТОЯЩА овулация и да положителни ПРЕДИ овулацията (12-48 часа преди нея). Денят преди овулацията е най-плодовит, но 5 дни преди овулацията и в деня на самата овулация половият акт може да доведе до бременност. Най-добре е всеки ден около овулацията секс, но ако ви идва много, през ден е с почти същата вероятност, стига разбира се мъжът да не свършва другаде междувременно.

# 272
Ползвам Oview. Отзад на кутийката има схема според дължината на цикъла ви от кой ден да започнете тестването. Има и по-евтини варианти, но с тях рядко виждах хубав положителен тест. Easy@home наистина са хубави и изгодни, има ги в комплект с тестове за бременност. Но тъй, като се надявам да не ми трябват за дълго и не се осмелявам да поръчам.

# 273
За мен този на Барббара е невалиден или поне аз бих го отчела за такъв за себе си. Най-добре си вземи един нов и утре с първа сутрешна урина и дано видиш двете чертички! 😇

днес си на правих но от дигитален тест от горе испосва че несам бременна но къто отворих да погледна от вътре и има на секи един тест еднакви линиики

# 274
Може да е малко количеството на хормона. Не бих гледала тези чертички, бих си взела тест, на който по принцип се гледат чертичките. Тестовете трябва да се ползват според указанията

# 275
  • София
Тези черти До 5та минута ли са отчетени?

# 276
Съветвам ви, ако искате да забременеете да следите овулацията с тестове. На приложението няма как да разчитате. Овулацията там е ориентировъчна. Правя тестове за овулация и често има разминаване на тестовете и приложението кога е овулацията. Успех!
Благодаря , кои тестове бихте ми препоръчали и колко рано след МЦ да започна да ги правя ?

Най-евтините. Скъпите са със същата точност. Има едни easy@home лентички от Амазон, те са супер и евтини, има wondfo, в аптеката каквото има. Колко ви е дълъг цикълът? Има тема за тестовете за овулация. Имайте предвид, че тези тестове са за ПРЕДСТОЯЩА овулация и да положителни ПРЕДИ овулацията (12-48 часа преди нея). Денят преди овулацията е най-плодовит, но 5 дни преди овулацията и в деня на самата овулация половият акт може да доведе до бременност. Най-добре е всеки ден около овулацията секс, но ако ви идва много, през ден е с почти същата вероятност, стига разбира се мъжът да не свършва другаде междувременно.

МЦ е 27-28 дни , изключително редовен цикъл. Почти винаги усещам и овулацията  или си въобразявам 😅 дискомфорт в яйчниците и все ме обливат топли вълни , странно но ще опитам да я засека с тестовете . Благодаря ви момичета 😋

# 277
В такъв случай започнете с тестовете някъде на 9-10 ден. Препоръчвам два пъти на ден в началото.

Но може и да не се получи естествено с тези проблеми при мъжа ви

# 278
barbara 6 , това май са тестове на Clear blue, но не трябва да се разглобяват. Така, че се гледа резултата на теста, а не се разглобява да се търсят черти.

# 279
Здравейте. На 16-ти Май ми беше последния цикъл, а сега ми закъснява, чувствам, че стомаха ми е подут, боли ме все едно ще ми идва цикъла, постоянно се чувствам уморена и от няколко дни не е спирало да ме боли глава, но страшни болки ... С мъжа ми правим опити за детенце и мисълта ми е мислите ли, че може да съм бременна и кога да си  направя тест ?! Simple Smile

# 280
Може да си направите уринен тест в деня на очаквания МЦ, ако ви закъснява е още по-добре. Има тестове, които са по-чувствителни и отчитат и преди деня на закъснението. Хубаво е да се направи с първа урина сутрин. Simple Smile

# 281
Утре сутрин направете тест

# 282
Може още сега да направите тест. Аз бях с късна овулация и на 4-ти ден закъснение направих Шуър чек следобед, видя се чертата. При вас има 3 дни закъснение, така че може и сега да направите тест вместо да се чудите.

# 283
Здтавейте , днес ми е 1ви ден закъснение с втора бледа чертичка, но имам силни болки в кръста и главата ме наболява. Кога най -рано може да се види дали бременността протича вътрематочно?

# 284
  • Sofia
Поне седмица след закъснението.

Симптомите на извънматочна (специално за тубарната говоря) бременност се появяват малко по-късно с нарастването на ембриона.

Общи условия

Активация на акаунт