"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 407
  • 840
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, днес - утре трябва да ми дойде. Болки в гърдите имам още след ову и снощи имах болки в корема както си имам преди цикъл обикновено силнички и си го зачаках. По принцип след като ме заболи до час- два ми е дошло.
Обаче до днес, го няма. Гърдите спряха да ме болят днес, по принцип спират щом ми дойде. Реших да направя един тест, ей така просто и е отрицателен. Има ли някакъв шанс все пак.... ? Как мислите.

# 61
  • София
Едва ли се касае за бременност, а по- вероятно за предстояща менструация. Жената не е часовник. А и днес не е свършил.

# 62
Здравейте, мога ли да помоля за съдействие относно прогестерона, че не ми е ясен. Добра ли му е стойността?

# 63
  • София
Супер е. ЧХГ също. Simple Smile

# 64
Благодаря Ви! ❤

# 65
Здравейте дами!
Бих искала да споделя нещо с вас и да ми дадете съвети..
Миналият месец имах М на 19, но много важно нещо да кажа че М ми е нередовен понеже миналата година ми откриха поликистоза. след приемане и лечение на хапчета нещата започнаха да влизат в нормите да се изчиствам дори да стигам до там че нямам вече кисти и хормоните са ми доста добри.. имам свалени 2 календара, единия го ползвам от години,а другия го свалих просто така и си въведох датата (не знам и аз защо го свалих) изпокзвм моят календар като приложение но цикълът ми е нередовен.. миналата неделя моят приятел свърши в мен и когато отворих да видя календара точно тогава по изчисление съм била в деня на овулацията.. но пак казвам цикълът ми е нередовен и идва понякога и на 40 ден и тн. Следобед същия ден видях на превръзката ми течение като консистенция на белтък изчетох доста неща че това е признак за овулация.. сега по този календар ми показва че на 2 юни трябва да очаквам М.. честно да ви кажа съм доста нетърпелива. Отвътре си казвам че няма да го мисля и каквото е станало но много искам да разбера.. според вас кога трябва да си направя най рано тест?
Също така искам да допълня че на същия ден понеже половият акт се случи сутрин следобед имах болки ниско долу най- вече вляво

# 66
Mimi222 - Въобразяваш си,щом ти е нередовен няма как календара да отчете правилно кога си в овулация.
Нямай вяра в приложения за овулация,тя се проследява с ленти или при специалист.

# 67
М трябва да ми дойде след 8 дни. Много необичайно ме болят зърната и са чувствителни от поне 5-6 дни насам. Преди цикъл за мен е рядкост да имам някакви промени в гърдите, камо ли от толкова рано. Усещам и промени в пулса в покой, който принципно си ми е около 65-66, а вчера 87 и днес 95...

# 68
М трябва да ми дойде след 8 дни. Много необичайно ме болят зърната и са чувствителни от поне 5-6 дни насам. Преди цикъл за мен е рядкост да имам някакви промени в гърдите, камо ли от толкова рано. Усещам и промени в пулса в покой, който принципно си ми е около 65-66, а вчера 87 и днес 95...

При мен беше така преди положителния тест - фитбитът ми реши, че правя кардио при бавна разходка. Вземете си чувствителен тест (10 mIU/mL) и може да тествате 5 дни преди цикъл.

Но може и нищо да няма или пък да има нещо, но да не се задържи. Така че умерена надежда.

# 69
Пулса зависи от много фактори,не винаги е индикация за бременност.
Има плюсове и минуси при избързването с тестове.
Мен зърната не ме болят,само в редки случаи преди МЦ,така че това също не е достоверност за бременност.
Повечето описани симптоми реално не можеш да усетиш,докато не видиш // черти.

# 70

При мен беше така преди положителния тест - фитбитът ми реши, че правя кардио при бавна разходка. Вземете си чувствителен тест (10 mIU/mL) и може да тествате 5 дни преди цикъл.

Но може и нищо да няма или пък да има нещо, но да не се задържи. Така че умерена надежда.
О да, въобще не планирам тестване преди закъснение. Знам, че симптомите се припокриват с тези на ПМС заради флуктуацията в хормоните.

# 71
Добро утро момичета! Днес ми е 6 ден на едно 5 дневен бластоцист. Виждате ли втората черта? На 7 минута нямаше нищо,след 5 пак проверих и вече се беше появила,но след указаното време. Дали е изпарителна? До сега винаги съм ги проверявала и след времето ,но такава черта не съм виждала ,3 години вече.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 14:07 от MBStefanova

# 72
MBStefanova - За да има ембрионче трябва да има бременност.
След указаното време не се отчита резултат,бих пробвала с шуърчек ,а ако имам повече от 7-8 дни закъснение - кръвен.

mimetod99 - Не се брои за положителен ако не е в указаното време,съжалявам.
8 дни след овулация е прекалено рано да отчита резултат.

# 73
Тифани ,Ооо бластоцист съм искала да кажа 😀

# 74
Добро утро момичета! Днес ми е 6 ден на едно 5 дневен бластоцист. Виждате ли втората черта? На 7 минута нямаше нищо,след 5 пак проверих и вече се беше появила,но след указаното време. Дали е изпарителна? До сега винаги съм ги проверявала и след времето ,но такава черта не съм виждала ,3 години вече.

Розовее ми, но тестът не е валиден, така че не бих го приела за положителен. Възможно си е 8 дни след овулация да има положителен тест, затова са направени чувствителните тестове, но трябва да се гледат в указаното време.

Общи условия

Активация на акаунт