"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 569
  • 840
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета! Ще ме извините,ако въпроса ми не е за тази тема. Имам голям казус този месец,и така последна редовна менструация 10.06.24г.,досега нищо имам 14 дни закъснение,продължителност на цикъла ми е 30/31 дни средно. На 43г. съм.Имам запазен час за лекар другата седмица,но реших да попитам и Вас,правих общо 3 теста за бременност,2 от тях са отрицателни,но на този от тази сутрин на 4тата минута излезе бледа 2ра линия,може и да греша. На въпроса възможно ли е да съм била с много късна овулация и да е възможна бременност? Ясно е че съм прескочила 1 месец без такава,но дали пък не се е случила юли месец около 13/14,когато и имах незащитен интимен контакт? Естествено лекаря другата седмица ще е категоричен и все пак... Бих помолила за съвет! Дали пък не влизам в менопауза на 43,това е другото питане,въпреки че на последният преглед около 2 месеца като време при лекар,ми каза че е още раничко. Бих била супер щастлива,ако причината е бебенце,нищо че съм с 2 прекрасни съкровища в живота си! Ами това е,предварително Ви благодаря че ме изчетохте! Хубава Събота и уикенд!

# 676
Пуснете кръвен.

# 677
Привет на всички Simple Smile
Последен цикъл 26.06 и все още никакъв го няма. Току що  си направих тест и си е отрицателен. Гледах,че чувствителността му е 25. Взех си и един Шуър чек и се чудя дали въобще утре сутрин да си го правя…

# 678
  • София
Отрицателен е. Не виждам смисъл от повече тестове. Шуърчек засича по-голямо количество ЧХГ. Няма смисъл от него съвсем.

Ако цикълът е на 30 дни, реално почти ден закъснение, което е нищо.

# 679
Moonmama91 ,има ли смисъл от шуърчек като този е отрицателен?!

# 680
  • Наблизо
Здравейте!

Ще ходя на лекар,но да питам тук.Какво трябва да означава леко положителен уринен тест-лентичка,а напълно отрицателен кръвен.Правени в един и същи ден?
Благодаря!

# 681
  • София
Фалшив положителен, изпарителна черта. Няма по-достоверно от кръвен.

# 682
Може и да е била биохимична бременност

# 683
  • София
Е, не може. С този отрицателен кръвен...

# 684
Бюти, сигурно е била изпарителна чертата.

# 685
Е, не може. С този отрицателен кръвен...

Може хормонът в кръвта вече да го е нямало, но да има още остатъчен в урината

# 686
Не е сериозно да се доверявате на уринарен тест, при категоричен отговор на кръвен. Няма такъв филм останал хормон в урината, при липса на такъв в кръвта. Тази урина се обновява непрекъснато с отпадните продукти от метаболизма.
Бременност просто не е имало, а теста с втора черта явно е бил невалиден, излишно е да тълкувате подобна ситуация.
Пожелавам успех при следващи опити!

# 687
  • Добрич
Здравейте! Добре ли е прогестеронът? Нямам болезнени гърди, само леки болки в корема.

# 688
Здравейте! Добре ли е прогестеронът? Нямам болезнени гърди, само леки болки в корема.
Според мен е нисичък, добре е да проследиш, дали се вдига и да се консултираш с лекар евентуално да добавите терапия.

# 689
  • Добрич
Благодаря!
Според мен е нисичък, добре е да проследиш, дали се вдига и да се консултираш с лекар евентуално да добавите терапия.

Общи условия

Активация на акаунт